Каблуки, підошва чи "танкетка"

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Olma, 3 Липень 2009.

?

Якому взуттю ви надаєте перевагу?

1. шпилька 10 см і вище

22,8%
  2. каблук середнього розміру 4-6 см

28,8%
  3. платформа

15,0%
  4. танкетка, балетки, мокасини

48,0%
  5. спортивне взуття

16,5%
  6. свій варіант

5,4%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Steba

Steba Member

Відповідь: Каблуки, підошва чи "танкетка"

Я зимою тільки Келтон ношу, вже кілька сезонів як його для себе відкрила. А раніше дивувалась як люди в ньому дибають. Це висока або низька платформа. Зручно, не слизько і головне, ніколи в ноги не мерзну. Весна-осінь зручний каблук до 10 см. Літом-різне, залежно від вбрання і погоди. Від шпильок до в"єтнамок. В дорогу мокасини або балетки. Кросовки тільки за призначенням, на заняття або в карпати. Ну не подобаються мені дівчата в спортивному одязі-взутті в місті. Таке враження що ніде більше то показати.

2. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Я думаю визначним для зручності є якість взуття. Віддаю перевагу зручному взутті, хоча маю туфлі з височезними шпильками від Браска і ще одні в Канаді куплені, в яких я не одне весілля і ДН "відскакала" в прямому розумінні, не відчуваючи тих шпильок )

3. Solomi

Solomi New Member

а у мене за 15 років, як і в опитуванні
    в школі і академії - каблуки 10 см
    як пішла на роботу - 4-6 см каблук
    під час вагітності і прогулянок з дітьми - платформа
    тепер частіше - танкетка, балетки, мокасини

і спортивне лише на природу:girl_smile:

4. Santanka

Santanka New Member

Я люблю ходити в спортивному взутті коли холодно, літом на тоненькій танкетці. А платформи, каблуки, або шпильки признаю тільки вище 10 см, як бавитись, то бавитись:girl_wink: правда ходжу в такому хіба під настрій, або коли якась подія, шоб в люди показатись...)))

5. landscape

landscape New Member

Коли взуваю каблучки автоматично вирівнюю спину, а коли кросовки, балетки стаю "бегущая по волнам", не вмію без каблука ходити повільно починаю робити марафонські забіги. На каблуках ще треба вміти ходити, бо коли ходять на напівзігнутих в колінах ногах то виглядає дуже кумедно.

6. Veranda

Veranda Member

Дуже люблю каблучки вище 10см (але з платформою). Хоча, якщо знаю, що цілий день потрібно буде бігати, то не вимахуюся і взуваю балетки. А якщо нічого такого, то тоді вже трохи "паради" не завадить:girl_claping:

7. avenrita

avenrita New Member

А я бачила такі силіконові вкладки безкоштовно, як мінімум у двох магазинах у Львові. Один на Шуварі називається Христина. А інший магазин в Ашані SnowImage. Просто нещодавно купувала на Шуварі туфлі на високому каблуці, ніби все зручно, але переживала, що трохи походжу і буду губити їх на Львівських дорогах. Я розповіла про свої "страхи" продавцю, і він дав мені таке силіконове чудо абсолютно безкоштовно...)))

8. Virner

Virner Well-Known Member

Щось з моїми ніжками не те:girl_devil: Все моє взуття не налазить... Треба купляти нове!!! Завжди носила 36 розмір, а зараз навіть старі туфлі, які мали б бути розношені-прерозношені не налазять... Що ж це таке???
    Я так люблю каблуки, а зараз улюблене взуття - балетки 37 розміру...

9. in todash

in todash Active Member

Для паради люблю грубі високі каблуки (на шпильках ніяких не можу ходити, фірма-не фірма, все нестійке і дуже болять ноги); для біганини і на кожен день - кеди; на холодну погоду - мартінси (або щось схоже, на цю осінь вже хочеться тімберлендів).

10. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

теж люблю такі каблуки, але щоби вони не завужувались донизу. мене то так бісить:ireful1:

11. Virna

Virna Well-Known Member

а я тільки того року відкрила для себе платформу, купила босоніжки - дуже зручно. зимою ношу і каблук і взуття на низькому. туфлі, босоніжки, словом, взуття на параду завжди високий каблук, 10 см і вище. маю і балетки, то коли по місту треба "погонити". літом дуже люблю босоніжки-в"єтнамки. кросівок навіть не маю. маю хіба кеди, модні такі, то взуваю їх тільки в магазин і на ринок. а ще дуже хочу на осінь купити собі туфлі на грубому каблуці.

12. Svitlosonjachna

Svitlosonjachna New Member

Мені важливо аби було і зручно і гарно, і щоби мої ноги ввечері на мене не сварились... Бо мамуся має схильність до росту кісточки, то я так того боюсь, що від 20 років вище 7 см не ношу. Маю того добра до кольору до вибору, щастя- чоловік не сварить - бо каже ще трохи і відкриємо магазин...:girl_smile:

13. Ma Cherie

Ma Cherie Нонконформістка

А я на каблуках вище 8 см не можу ходити. :girl_cray: А все тому, що вузька стопа, і три пальці приблизно однакової довжини. При ходьбі пальці впираються в носок (а він у взутті на підборах, як правило, завужений), і тоді боляче так, що аж сльози на очах. З літнім взуттям теж біда: рідко які босоніжки підібрати, так, щоб і зручно було, і щоб не ходити потім "пальцями по асфальту". Тому влітку ходжу в основному на платформі чи танкетці, демісезонне взуття - каблук 7-8 см, а взимку - теж танкетка, щоб було зручно, і щоб не вбитися в ожеледицю на наших дорогах. :girl_smile:

14. Seppy

Seppy Active Member

Як на мене, то такі каблучки найцікавіше виглядають, притягуюче.
    А от каблуки-рюмочки ненавиджу.

15. TanyaLviv

TanyaLviv New Member

А я під час другоі вагітності перейшла на мокасини, балетки. Зараз вже родила, і ніяк не можу до каблуків вернутись((( А інколи хочеться, а так чомусь незручно(

16. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Для мене головне, аби каблук дозаду при ходьбі не відходив, а таке часто зустрічається в новому взутті. Все пробую при примірці, чи каблук досить стійкий. Але улюбленою залишається танкетка, тільки не пластмасова, а з гнучкого матеріалу, типу корка чи гуми спеціальної.

17. Gorda

Gorda Well-Known Member

Я люблю різне взуття, якщо, треба десь швиденько перебігтись, то ясно,що взую балетки. Але от помітила особливість, на низькому у мене спина більше болить, ніж коли я на високих каблуках. До церкви взуваю каблуки високі, легше чомусь мені так, довше вистояти.

18. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Каблуків не люблю зовсім, незручно мені, переважно швидко ходжу. Проте іноді хочеться, десь "в люди", чи до церкви, чи вгості, але, оскільки без синочка ніде не буваю, а за ним і на низькому не завжди вженешся, то чекають мої каблуки в тумбочці:)

19. La asiano

La asiano New Member

А я поважаю каблуки близько 10 см. На зиму - танкетка. А ось на плоскій підошві ношу лише в шалену спеку - нога не їздить і не натираються мозолі. Для мене або 10 см каблук або нічого. Не люблю каблуки 5 - 7 см.

20. IndigoChild

IndigoChild New Member

Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2

а хто вам сказав, що та прихована платформа не зручна?)