Відповідь: Каблуки, підошва чи "танкетка" По нашим дорогам на шпильках ходить не легко, но если колодка устойциваю то можно, с мужем под ручку
Відповідь: Каблуки, підошва чи "танкетка" я за час вагітності находилась на взутті без підборів тому після народження доні вже 2 роки не можу натішитись взуттям на каблучку
Відповідь: Каблуки, підошва чи "танкетка" та що вже шпильки ... купила зимові напівчобітки на каблуку (стійкий не шпилька), і що по наших дорогах ходити як то ковзанка
Відповідь: Каблуки, підошва чи "танкетка" я вже сама такого не уявляю на зиму тільки угги тепло, не слизько, зручно
Відповідь: Каблуки, підошва чи "танкетка" а я весь час на каблуках (не враховуючи поїздок, прогулянок, коли недоречно на підборах бути). якось в кросівках вийшла в люди...це було жахливо. тих 10 см так бракувало. зайшла в маршрутку, всі штовхаються, тиснуться, а я така мініатюрнаякесь таке відчуття не дуже приємне, ніби мене зараз роздусять і не помітять. і я на всіх дивлюся задираючи голову. хоча знаю, що на високих підборах не дуже добре ходити. але шо поробиш. хочеться гарно виглядати.... а взагалі, обожнюю танкетки - і високо і зручно...
Відповідь: Каблуки, підошва чи "танкетка" цьогоріч "вікупила" замшеві півчобітки на танкетці. відвалила за них півцарства - але дуже зручно ще й високенькою почуваюся...
Відповідь: Каблуки, підошва чи "танкетка" А в мене має бути завжди 2 пари взуття на сезон. Одні без каблука спортивного типу чи просто "Валянки", як я кажу, а другі на каблуку модельні... Раніше все взуття практично з каблуком, деколи перезувалась в кросовки, а тепер з дитиною гуляти кожен день треба, а на каблуках...звиняйте не тойво-во. От і зараз прийшли з Плато з новими чоботами "висока страна моя родная" і кросовками. От тепер думаю, що від аж такого високого каблука відвикла, то треба купити вузеньку спідницю, щоб всі розуміли чому кроки маленькі роблю
Відповідь: Каблуки, підошва чи "танкетка" на це літо в мене передбачаються кілька пар flats ...по-нашому балеток чи як...чорні, золоті, біло-рожеві, золоті з відкритими носиками....2 пари босоніжок на танкетці - золоті і бронзові (люблю "мєтал")...на низькому каблучку босоніжки блідо-бузкові...і шльопи- чорні і бірюзові....во...маю і на шпильці височенній вихідні босоніжки ще жодного разу не взутті, але куди я в них цього літа..хіба до Касі на ювілей у червні
Відповідь: Каблуки, підошва чи "танкетка" я маю т.з уггівський реплікант італійскькі Марко Піні коли купувала-не сумнівалася, бо з сестрою 80% нашого взуття тієї фірми я шукала собі шкіряні чоботи без каблука але коли поміряла угги, зрозуміла, шо не вийду без них з магазину так от-дужжже теплі (замшеве взуття мені набагато тепліше, ніж шкіряне) за рахунок "густого" хутра (приблизно 1 см), мої зовсім не слизькі, НЕ промокають (користуюся водовідштовхуючим засобом) сестра зараз виношує ідею купити собі оригінальні угги як надумається-відпишуся тут
Відповідь: Каблуки, підошва чи "танкетка" А мені чоловік підібрав на каблуках ще й на платформі, я як в них вийшла... це жах, до потеплінь тре чекати ((
Відповідь: Каблуки, підошва чи "танкетка" Дівчата, поясніть, що таке угги. Вперше почула цей термін, але звучить "комфортно ногам". Завжди віддавала перевагу підборам, бо з моїм 41 взуття без них виглядає наче до нього вже причепили маленькі лижі:shy:. Рідко яка модель виглядає зграбно без підборів.
Відповідь: Каблуки, підошва чи "танкетка" Я ношу або танкетку (кросовки, фліп-флопи), або каблук 8-12 см. Взяття на каблуках середньої висоти не люблю.
Відповідь: Каблуки, підошва чи "танкетка" може в’єтнамки? ---------- Додано в 10:08 ---------- Попередній допис був написаний в 10:06 ---------- Одразу згадався прикол з часів помаранчеовї революції : Пане Ющенко, ваша дружина американка, ваша шапка- панамка, ваші тапки - в"єтнамки, ваша пилка- болгарка...і всі вони мають прийняти українське громадянство..
Відповідь: Каблуки, підошва чи "танкетка" ага, в"єтнамки також) а в Чорногорії вони називаються - папучі