Каблуки, підошва чи "танкетка"

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Olma, 3 Липень 2009.

?

Якому взуттю ви надаєте перевагу?

1. шпилька 10 см і вище

22,8%
  2. каблук середнього розміру 4-6 см

28,8%
  3. платформа

15,0%
  4. танкетка, балетки, мокасини

48,0%
  5. спортивне взуття

16,5%
  6. свій варіант

5,4%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Відповідь: Каблуки, підошва чи "танкетка"

http://posydenky.lvivport.com/showpost.php?p=478811&postcount=1 Бо в групі "до 30"

• Подобається Подобається x 1
  2. Alias

Alias Well-Known Member

А я не можу без шпильок.Якщо низькі підбори. то почуваюся якоюсь незграбною і невпевненною.Одягаєш шпильки, спинка рівнесенька, грудь-впєрьод..і пішла!:))Ось тільки довго в мене шпильки не витримують -ламаються чомусь:girl_haha:

• Подобається Подобається x 2
  3. La esposa

La esposa Moderator

Певно, "до 300", бо я теж проголосівати не змогла :)

4. Orman

Orman Модератор-бомба

Все крім "шпильок"!

5. mashka

mashka Well-Known Member

Дуже люблю взуття на високих підборах, але я висока і коли одягну шпильки то всі 1,85 буде, + вища чоловіка получаюсь.

• Подобається Подобається x 1
  6. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Ух я колись бігала на каблучищах.. Мавіть вже з животиськом як Марка носила. А як народився синочок то перейшла на низьке взуття і досі віддаю йому перевагу. А як звикнути тяжко, ноги від низького боліли.. Тепер в мене каблуки тільки на вихід, бо за дитиною на них не побігаєш.

7. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

8. martinkadp

martinkadp жаба-мандрівниця

дівчаточка, ну як можна танкетки з балетками в один пункт, га?
    я обожнюю танкетки, воно мені найкраще взуття. підбори якось не сприймаю, бо маю схильність підвертати ноги, а з танкеток літаю набагато рідше, ніж навіть з широких підборів... а оті балетки не розумію взагалі! то взуття не для наших вулиць, то ж певно кожен камінчик чути! та й на такій тонкій підошві без найменшого підбора моментально втомлюються суглоби.
    а в холодну пору року визнаю лише один тип взуття - берці :) з тої ж вищеназваної причини. в них ногу підвернути технічно неможливо :P

9. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А мої вподобання залежать від пори року :) Влітку, я дуже люблю невеличку шпильку, осінь-весна - шпильки або стійкий каблук, взимку - або стійкий каблук, або танкетку (залежить від погоди, якщо слизько, то танкетку)

10. sofcja

sofcja Member

я завжди шпильку обираю!
    без неї в маршрутці до поручня нормально не дотягнусь))))))))))))))

11. Morada

Morada Well-Known Member

Обожнюю шпильки!!!!...:girl_in_love: носила б і носила

12. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

завжди носила шпильку і ношу дальше (звичайно під час вагітності на низькому ходила, але було важко звикнути)

13. носик

носик New Member

шпильки,звичайно, класно виглядають...Але те,як я бігаю і всюди не встигаю підходять тільки стійкі і зручні каблучки. А зараз взагалі ходжу на плоскій платформі( лікар не позволяє)

14. Olliana

Olliana Member

Надаю перевагу високим каблукам, так почуваю себе більш впевнено :girl_spruce_up:
    Хоча, також люблю і балетки!
    А ось чи зважились би ви на ось таке взуття:
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

15. lerucha

lerucha Member

якось воно бридко виглядає:bad:
    Я віддаю перевагу шпильці але не завжди вдягаю, бо часто запізнююсь на роботу, а на шпильках бігти ох як складно...Зимою ношу чоботи на невисокому каблуку, або на платформі, головна умова -- щоб не слизька підошва була, а влітку ношу щось таке

16. Amira

Amira New Member

А я люблю платформу, вони додаюсть зросту і стрункості як каблуки, в них зручно ходити на любі відстані, і супінатори ніколи не ламаються, набойки не потрібно міняти. Особливо в них зручно зимою, тепло через високу підошву, ноги не мерзнуть:)

17. Dana K

Dana K Well-Known Member

А я просто обожнюю платформу!!!!!!!!!!!!:girl_in_love: То завжди дууууууже зручно! Альтернатива -- грубенький високий зручний каблук. Минулого літа придбала собі такі босогіжки -- красувалась!!!! Правда на зиму, аби ножки не мерзли, не придбала собі нічого такого..:girl_cray: І для відпочинку ніжкам -- танкеточка:girl_curtsey:

18. Bilenjka

Bilenjka New Member

А я безкаблучниця... Не можу і все на тих каблучиськах ходити. Ну хіба ду-у-у-уже рідко (якщо до вечірнього плаття, наприклад) можу одягнути мешти на каблуці, але то має бути високий каблук. Шпильок ніколи не носила - то для мене супер-екстрим :girl_crazy:

19. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

Я до декрету переважно ходила на каблуках і шпильках,навіть на роботу пішком.Зараз переважно на "плоскотні"все має бути зручненьке.Звичайно,що коли потрібно виглядати супер-пупер,то знову на каблуки.Платформу чомусь не люблю.:girl_spruce_up:

20. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

влітку - будь-яке взуття, залежить від настрою, правда і від того, як багато ходити - у Льовові такі умови, що ноги поламати можна. Хоча шпильку часто все-рівно не ношу - хребет хорий, хіба невисоку.
    А взимку - лише нормальна підошва, щоб зручно,тепло і неслизько. Правда планую собі якісь чоботи купити, то скоріш за вс танкетка - щоб гарно, але тепло і зручно, бо ввааю, що ті дівчата, які височезні шпилькі носять взимку по наших льодах - так, гарно, але де та краса діваєтьс, коли вона починає йти?? бо гарно йти в таких умовах - неможливо