Відповідь: Каблуки, підошва чи "танкетка" http://posydenky.lvivport.com/showpost.php?p=478811&postcount=1 Бо в групі "до 30"
Відповідь: Каблуки, підошва чи "танкетка" А я не можу без шпильок.Якщо низькі підбори. то почуваюся якоюсь незграбною і невпевненною.Одягаєш шпильки, спинка рівнесенька, грудь-впєрьод..і пішла!)Ось тільки довго в мене шпильки не витримують -ламаються чомусь
Відповідь: Каблуки, підошва чи "танкетка" Дуже люблю взуття на високих підборах, але я висока і коли одягну шпильки то всі 1,85 буде, + вища чоловіка получаюсь.
Відповідь: Каблуки, підошва чи "танкетка" Ух я колись бігала на каблучищах.. Мавіть вже з животиськом як Марка носила. А як народився синочок то перейшла на низьке взуття і досі віддаю йому перевагу. А як звикнути тяжко, ноги від низького боліли.. Тепер в мене каблуки тільки на вихід, бо за дитиною на них не побігаєш.
Відповідь: Каблуки, підошва чи "танкетка" Любите каблуки? http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/graphic/2007/05/07/GR2007050700484.html
Відповідь: Каблуки, підошва чи "танкетка" дівчаточка, ну як можна танкетки з балетками в один пункт, га? я обожнюю танкетки, воно мені найкраще взуття. підбори якось не сприймаю, бо маю схильність підвертати ноги, а з танкеток літаю набагато рідше, ніж навіть з широких підборів... а оті балетки не розумію взагалі! то взуття не для наших вулиць, то ж певно кожен камінчик чути! та й на такій тонкій підошві без найменшого підбора моментально втомлюються суглоби. а в холодну пору року визнаю лише один тип взуття - берці з тої ж вищеназваної причини. в них ногу підвернути технічно неможливо :P
Відповідь: Каблуки, підошва чи "танкетка" А мої вподобання залежать від пори року Влітку, я дуже люблю невеличку шпильку, осінь-весна - шпильки або стійкий каблук, взимку - або стійкий каблук, або танкетку (залежить від погоди, якщо слизько, то танкетку)
Відповідь: Каблуки, підошва чи "танкетка" я завжди шпильку обираю! без неї в маршрутці до поручня нормально не дотягнусь))))))))))))))
Відповідь: Каблуки, підошва чи "танкетка" завжди носила шпильку і ношу дальше (звичайно під час вагітності на низькому ходила, але було важко звикнути)
Відповідь: Каблуки, підошва чи "танкетка" шпильки,звичайно, класно виглядають...Але те,як я бігаю і всюди не встигаю підходять тільки стійкі і зручні каблучки. А зараз взагалі ходжу на плоскій платформі( лікар не позволяє)
Відповідь: Каблуки, підошва чи "танкетка" Надаю перевагу високим каблукам, так почуваю себе більш впевнено Хоча, також люблю і балетки! А ось чи зважились би ви на ось таке взуття:
Відповідь: Каблуки, підошва чи "танкетка" якось воно бридко виглядає Я віддаю перевагу шпильці але не завжди вдягаю, бо часто запізнююсь на роботу, а на шпильках бігти ох як складно...Зимою ношу чоботи на невисокому каблуку, або на платформі, головна умова -- щоб не слизька підошва була, а влітку ношу щось таке
Відповідь: Каблуки, підошва чи "танкетка" А я люблю платформу, вони додаюсть зросту і стрункості як каблуки, в них зручно ходити на любі відстані, і супінатори ніколи не ламаються, набойки не потрібно міняти. Особливо в них зручно зимою, тепло через високу підошву, ноги не мерзнуть
Відповідь: Каблуки, підошва чи "танкетка" А я просто обожнюю платформу!!!!!!!!!!!! То завжди дууууууже зручно! Альтернатива -- грубенький високий зручний каблук. Минулого літа придбала собі такі босогіжки -- красувалась!!!! Правда на зиму, аби ножки не мерзли, не придбала собі нічого такого.. І для відпочинку ніжкам -- танкеточка
Відповідь: Каблуки, підошва чи "танкетка" А я безкаблучниця... Не можу і все на тих каблучиськах ходити. Ну хіба ду-у-у-уже рідко (якщо до вечірнього плаття, наприклад) можу одягнути мешти на каблуці, але то має бути високий каблук. Шпильок ніколи не носила - то для мене супер-екстрим
Відповідь: Каблуки, підошва чи "танкетка" Я до декрету переважно ходила на каблуках і шпильках,навіть на роботу пішком.Зараз переважно на "плоскотні"все має бути зручненьке.Звичайно,що коли потрібно виглядати супер-пупер,то знову на каблуки.Платформу чомусь не люблю.
Відповідь: Каблуки, підошва чи "танкетка" влітку - будь-яке взуття, залежить від настрою, правда і від того, як багато ходити - у Льовові такі умови, що ноги поламати можна. Хоча шпильку часто все-рівно не ношу - хребет хорий, хіба невисоку. А взимку - лише нормальна підошва, щоб зручно,тепло і неслизько. Правда планую собі якісь чоботи купити, то скоріш за вс танкетка - щоб гарно, але тепло і зручно, бо ввааю, що ті дівчата, які височезні шпилькі носять взимку по наших льодах - так, гарно, але де та краса діваєтьс, коли вона починає йти?? бо гарно йти в таких умовах - неможливо