Каблуки, підошва чи "танкетка"

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Olma, 3 Липень 2009.

?

Якому взуттю ви надаєте перевагу?

1. шпилька 10 см і вище

22,8%
  2. каблук середнього розміру 4-6 см

28,8%
  3. платформа

15,0%
  4. танкетка, балетки, мокасини

48,0%
  5. спортивне взуття

16,5%
  6. свій варіант

5,4%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. katrinka

katrinka Well-Known Member

Відповідь: Каблуки, підошва чи "танкетка"

теж ношу різне взуття, крім високих шпильок. найкраще себе почуваю на танкетці. також люблю спортивне взуття, але ношу рідко, бо робота не дозволяє

• Подобається Подобається x 2
  2. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

тонкий каблук явно не мій - хода важка, їм завжди амба швидко приходить, але люблю взуття на каблуку, хоча останнім часом бігаю і на танкетках :girl_smile:

• Подобається Подобається x 4
  3. Відповідь: Каблуки, підошва чи "танкетка"

У мене все взуття на невеличкому каблучку...або платформі. Я так стомилася від нього:8: Вчора пішла з малою в Антошку, а там розпродаж вєтнамок. Я купила собі 1 пару за 19гр:cowboy: перезулась там же ... Сьогодні прийшла в тих вєтнамках на роботу....всі наші музчини(в мене чоловічий колектив) відразу помітили мій новий стиль...сказали на каблуку краще, але мені ТАК добре зарас :girl_in_love:

• Подобається Подобається x 3
  4. veroni4ka

veroni4ka Well-Known Member

Підтримую!
    Сьогодні зранку не показувало на жару. Я каблуки сміло одягнуда. А от в обід потьопала в Білу Ворону за устілками і ледь повернулась. Та ще якби не даром ходила. Там їх нема і не чули.:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 1
  5. Люлюся

Люлюся Well-Known Member

ви знаєте,я себе на низькому не комфортно почуваю.
    думаю ще трохи потішити себе шпиляками,бо як буду вагітна а потім з дитиною то напевно не часто зможу щось етакоє взути.та й чула що вагітним не можна на каблуках високих,незнаю чи правда.

6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

:girl_crazy::girl_crazy: Точно не у Львові... :girl_crazy::girl_crazy: Я там на каблуку ходити боюся. Перший раз взяла каблуки, то :girl_crazy: наступного разу - тільки пласку підошву. Дівчата, котрі по-львівській бруківці на шпильках (вибачайте інше слово не пасує, зважаючи на вигляд ходи) костиляють - це незабутнє видовище. :girl_haha: Мені їх завжди дуже шкода. Пропадають і ноги нищать ні за цапову душу...

• Подобається Подобається x 5
  7. enigma

enigma Well-Known Member

Останню пару взуття купила на величезній шпильці - красота звісно :girl_spruce_up: От тепер милуюсь ними ... в коридорі в основному )))))
    Дійсно таке взуття дуже гарне, десь вийти парадово, то залюбки вдягну.
    Але переважно на щодень вдягаю шльопки, мокасіни, кросівки, кеди, добре, що робота довзоляє як в спортивному костюмі прийти, так і в сукні :girl_claping:
    Зимове краще би мала на каблуку, але середньому, бо на щастя маю машину і по нечищеним від снігу вулицям доводиться ходити не часто.
    Зара маю дилему - які туфлі купувати на весілля. Ну от до сукні пасували би шпильки, та чим би по-вище. Але чесно, я помру в них за цілий день. А нашо нареченому мертва наречена? Буду шукати альтернативи...

• Подобається Подобається x 5
  8. Gaichka

Gaichka Well-Known Member

А я обожнюю каблуки, шпилькі і т.д :girl_in_love:
    Є люди які не вміють ходити на каблуках, а я навпаки не вмію ходити в кросівках:girl_crazy: Я в них дурнувато підпригую, як ходжу :ninja:
    Я з 14 років не ходжу на низькому, постійно на шпильках, каблуках, платформах, танкетках. Мої ноги вже напевно деформувались і потребують підйому. Без каблуків, чесно кажучи, я почуваю себе не в своїй тарілці, напевно це через маленький ріст.
    А бігти крос за маршруткою на шпильках для мене то взагалі привичне діло:girl_smile:
    Єдине що, зняла каблуки як завагітніла. Прийшлось навчитись ходити на низькому і купляти усе нове взуття на вагітність. Мене аж жаба давила в магазині, купляти шкробаки, коли рядом стоять такі гарнюні шпильки:girl_cray: Чоловік кричав: "ПОСТАВ НА МІСЦЕ", а я стояла і облизувалася....
    Зараз сиджу і думаю,що вже скоро зможу вдіти свої улюблені туфельки, босоніжки...вони напевно скучили за мною. Вже уявляю як скоро буду спацерувати вся така модна :girl_cool: разом зі своїми хлопцями:cool::cool:

• Подобається Подобається x 8
  9. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Я надаю перевагу високим каблукам, але рiзної висоти, залежно вiд взуття. Правда має бути зручне. Нiколи не одягну бiльш нiж один раз щось що натирає, сразу мамi, бо у неї на 1/2 розмiра нога менша, або й у смiтник.
    Спортивне взуття не дуже люблю але маю i ношу якщо iду по "спортивним справам", тобто вправи, походити, iтд. А так, нi. Плоске взуття ношу тiльки тому що зараз модно, ну й тому що я то вагiтна, то в мене дитина мала. Проте як буде не модно його носити, то й не носитиму, хiба що знов буду вагiтна.

• Подобається Подобається x 11
  10. veroni4ka

Купила устілки. Сьогодні випробовую!

11. Megan

Megan Well-Known Member

Де?:crazy:

12. Nastyusha

Nastyusha Well-Known Member

Аналогічно!:crazy:
    Була в Білій вороні - сказали про таке і не чули....
    Отож поділіться таємничою інформацією де таке чудо мона придбати ;)

13. veroni4ka

Розказую всім, бо ходити значно легше. Правда їх треба клеїти до взуття, а я хитрую і поки що ношу просто так. Але дійсно ноги не пчуть (натоптиші мені докучали) як без них.
    В ДЦ біля готелю Львів. Там є різні:
    -під стопу;
    -під п"ятку;
    -під ремінці (на шльопках чи босоніжках)
    Ціна, здається, одна на всі 32 грн.
    :girl_haha:

• Подобається Подобається x 12
  14. Kapitulinka

Kapitulinka Well-Known Member

не уявляю як то дівчата ходять на шпильках:girl_in_dreams:
    а що робити людині в якої майже плоскостопість,широка нога,і великі пальці на ногах завжди показуюють окей)))))
    кросівки,кеди...чоловічі босоноги)))
    і є ще одні туфельки на танкетці не дуже високій))))-то для мене вищий клас)))
    як я колись з ними мучилась..то була каторга)))
    а тепер я навіть бігати в них можуУ))))
    жаль от тільки що потрібно їм шукати заміну:girl_cray:

15. Nastya

Nastya Active Member

Шпильки - :girl_in_love:
    Сабо - :girl_claping:
    Кроссовки :girl_curtsey:

16. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Я обожнюю височенні шпильки, особливо вигляд жіночих ніжок у взутті на шпильці. А от ходжу рідко, переважно якщо чоловік транспортує до місця призначення, а потім додому :girl_crazy: Тому в повсякденному житті ношу взуття на танкетці, мокасини, балетки, кросівки, зимою - сапожки на каблучку до 5-6см.
    Доречі, вперше до Львова приїхала саме на каблуках, повивертала всі ноги гуляючи, і весь час питалася, чи часто бувають нещасні випадки, коли дівчину переїзжає травмай тому, що її шпильки застрягли в бруківці)

Останнє редагування: 31 Липень 2009
    • Подобається Подобається x 7
  17. Nastya

Nastya Active Member

Это да, ходить в центре и правда тяжело на шпильках, я перемещаюсь на носочках там где брукивка! :girl_crazy:

18. kristina

kristina Well-Known Member

Я навіть незнаю як відповісти на опитування, бо літом переважно на низькому, шльопки, макасіни, кросівки. Осіню то практично на шпильках і в туфлях і черевичках. Улюблене взуття то в мене черевички не високі. Зимою то люблю чоботи на платформі, але акуратній, або каблучок середній

19. bora

bora Well-Known Member

Високі підбори. Одяг весь фактично на це розрахований (дрес-код, власникам байдуже на дороги) - десь одна пара тільки на низьку ходу зі штанів. Напевно якби могла гардероб втричі збільшити, то урізноманітнила б й висоту підборів. а так..
    Проголосувала також за танкетку, але решту біля неї - мокасини і балетки - то ні. Зовсім не моє. Від такого взуття дуже п"ята завжди болить. Казала манікюрдист що маю ніжну п"яту, може тому тонку підошву просто не можу взувати, боляче.
    Мінус підборів - так, ходити по бруківці) Але намагаюсь її обходити, переважно майже до метру під"їзджаємо до місця висадки. Також не кожні підбори добрі для кермування - деякі (ті що стискають стопу) беру як перезувне коли треба вийти з машини.) А їду на інших товстих підборах тоді.

Останнє редагування: 31 Липень 2009
    • Подобається Подобається x 8
  20. Smerfetka

Smerfetka Well-Known Member

А я чомусь проголосувати не змогла :girl_cray:
    отже напишу ;)

Люблю зручне взуття! Для мене таким є спортивне!!!
    Каблучки взуваю, проте рідко, коли знаю, що протягом дня багато ходити не доведеться!