Відповідь: Каблуки, підошва чи "танкетка" І я така. Тільки в мене вже справді місця нема. Роман пропонував у комірчину занести, але як, якщо я ними користуюся?? А взуття в мене дуже різне. Пласку підошву маю, але майже не ношу, бо на диво, мене саме від такого ноги болять, мушу мати мінімальний каблук хоча б, але не шпильку. Високі каблуки колись дуже любила, зараз. енше, але маю все одно. Найчастіше ношу стійкий каблук на 4-6 см, так мені найзручніше.
Відповідь: Каблуки, підошва чи "танкетка" Якщо 2 дні літаєте, то нещодавно купили - поділіться місцинкою. Вони всі однакові? Просто вкладаєш у взуття - і все? Чи треби до кожної пари купувати і клеїти? В мене натоптиші - мучусь і також ввечері кидаюсь взуттям...
Відповідь: Каблуки, підошва чи "танкетка" Я купила собі в Швеції, ще на весілля, але в тїй біготні про них забула. Привезла такі мамі, але в неї оказується вже такі були - то рік назад (від Ейвона здається). Я маю 2 пари - одні з наклейками, інші без. Поки що ношу ті, шо без наклейок до відкритих босоніжків - дуже зручно, не злітають, таке враження що нога "плаває" в тому силіконі. За перші рази може трохи суватись, поки не вивчите свою ногу і як правильно їх ставити. Попробуйте!
Відповідь: Каблуки, підошва чи "танкетка" а я люблю або високий каблук,або щось на низенькій підошві.Ні танкеток,ні каблуків середньої висоти не люблю.Ось так кожен день з малим гуляємо в балєтках,шльопанках,а як десь на виідні чи на дефеляду якусь,то високі каблуки
Відповідь: Каблуки, підошва чи "танкетка" Люблю каблучки!!мені з ними дуже добре!!майже все взуття таке.передих в основному даю собі на вихідні!маю дві пари тапочок( без каблучка і танкетки) в них і ходжу деколи.
Відповідь: Каблуки, підошва чи "танкетка" Так, але ж потім ноги гудять і, справді, кажуть, що потім біда з ногами. Хоча я теж на то рукою махнула, бігаю і в шпилях, і на каблуках, які троха менші. Красота, вона усьго вартує.
Відповідь: Каблуки, підошва чи "танкетка" У Швеції купити не вийде, а от у Ейвоні поцікавлюсь. Дівчата, може хтось бачив у наших магазинах? Також хотілось би спробувати
Відповідь: Каблуки, підошва чи "танкетка" Дуже люблю каблуки але зручні не шпильки, ходжу в них часто бо робота вимагає але там же на роботі у шафці маю заховані балетки-нога стомлюється я перезуваюсь. Але все ж ніщо не витіснить і моєї любові до балеток і мокасинів-бо як нозі зручно-голові і хребту теж, це закономірність, а відповідно менше стомлюєшся і легше працюється, про такі накладки як написано вище для взуття прочитала вперше і мене вони теж дуже зацікавили.
Відповідь: Каблуки, підошва чи "танкетка" Пропоную останній пункт в опитуванні переписати на "всього потроху"! То і є мій варіант: у мене є все, і залежно від обставин, настрою і одягу люблю і шпиляки, і балетки, і платформи, і решта.
Відповідь: Каблуки, підошва чи "танкетка" Я люблю невеличкий стійкий каблук, або невисоку платформу, а найкраще танкетку-мокасини, просто так найзручніше, і під діловий стиль абсолютно підходить. На деякі випадки звичайно є і високі підюори, але ходити довго не можу, ноги втомлюються, та і почуваю себе не надто зручно, бо якась я собі зависока
Відповідь: Каблуки, підошва чи "танкетка" Я люблю зручне взуття! Ходжу переважно в мокасинах, шльопках. А на особливі випадки - платформа. Каблуків у мене немає взагалі. А про ті накладки то вони у нас уже давно і вибір великий. Є і під пятку і під пальчики (декілька видів) і навіть такі маленькі силіконові які можна покласти там де жме. А також повністю силіконова устілка.
Відповідь: Каблуки, підошва чи "танкетка" бачила бачила, на сихові. А ще в новому йвон каталозі- 32 грн здається
Відповідь: Каблуки, підошва чи "танкетка" мені здається, я в ДЦ бачила.Мала я такі,якщо чесно мені мабуть не підходить-постійно злізають,скочуються. Ходжу переважно на шпильках 10-12 см,маю дуже високий підйом,в нижчих не зручно.Деколи "спускаюсь" на балєтки.Дуже хочу бути трохи нижчого росту, бо мої 174см+10см=дуже високо
Відповідь: Каблуки, підошва чи "танкетка" А я обожнюю високі шпильки, хоч не часто їх одягаю, бо мій коханий в такому випадку трохи нижчий від мене, але він каже що йому таке подобається! А зимове взуття, то обов"язково в мене має бути на високому каблуку, тому що в чоботах на танкетці падаю
Відповідь: Каблуки, підошва чи "танкетка" А я маленька. І ніяких шпильок не ношу Ношу зазвичай взуття на тоненькій підошві, маю три пари на маленькому каблучку, які свого розміру ледве знайшла. Чомусь у нас вважають, що якщо 34 розмір, то можна везти лише шпиляки Чесно кажучи, не розумію, як нарід може весь день носити високі підбори, хоча, погоджуюсь, виглядає часом дуже гарно.