Дівчатка, ситуація така. Чотири місяці тому вийшла на роботу. Чоловіка відправили у відпустку по догляду за дитиною. Якщо я зараз звільнюсь, що буде? Чоловік не матиме більше права на ту відпустку?
Й в мене юридичне питання (((. Ситуація наступна. Минулого року, чоловік придбав мені телефон в мережі "Алло", й накупляв купу непотрібних як на мене опцій та послуг, в .т.ч. послугу "Екстра-заміна", яка давала додаткову гарантію та екстра-заміну терміналу протягом 5 днів. А, ну й був придбаний пакет VIP-обслуговування, який також має унікальний код, тобто якщо його вже встановили на мій телефон, десь то все перекопіювати на інший телефон не вийде. Ну й суть. Виник гарантійний випадок. Відправила свій телефон в Київ (це ще один неприємний "бонус", про який ніхто й не заїкався), через кілкьа днів прислали мені його назад з повідомленням, що IMEI телефону не збігається з тим, що вказаний на коробці, чеку та гарантійному. Натякають, що я їм прислала якийсь лівий телефон по тих документах. Причому IMEI має 15 цифр, з яких не збігаються 2 останні. Й кажуть, щоб я тепер розбиралася з магазином. Пішла в магазин - там геніальна відповідь "а ми не знаємо, що тепер робити" й кліп-кліп очима. Написала вже звернення й дзвонила на гарячу лінію. Там теж відповіді в стилі "ждіть й буде Вам щастя". Що ще я можу зробити й куди ще жалітися?...Тільки спілка захисту прав споживачів? Але чи це реально працює?... В мене як доказ, що телефон той самий, а не лівий -тільки цей VIP пакет на телефоні ну й чек. Почитала закон - нема там такого, що покупець має звіряти оті всі серійні номери...Я тільки перевіряла, чи печатки на гарантійному є ...А тепер получається, що дурно оплачені кошти за цю "екстра-заміну", та ще й по гарантії виробника я не зможу скористатися?...
Привіт! Дівчата, кадровики, юристи... Допоможіть, будь-ласка... Працюю офіційно на роботі 4,5 місяці... Мушу їхати за кордон на 4 дні і так виходить, що на 2 дні маю відпрошуватися... Якщо просто відпрошуся, я ж перетинаю митний кордон 2 рази... Для роботодавця це може бути проблема, чи ні? Як зручніше і краще це зробити?
а написати заяву за власним бажанням? Правда вам не оплатять,але якщо щось не дай Бог станеться то в нікого проблем не виникне і вас не звільнять за прогул.
Чи є якісь приватні лабораторії, які приїжджають на виклик поміряти шум від ремонтів? Але щоб позвонити > вони приїхали і на місці вже розрахунок. Бо то, що мені нарадили в санстанції - тре самому їхати до них, писати заяву, оплатити і потім чекати скікись днів. Мені такий варіант трохи напряжний: з дитиною кататись далеко.
Вас далі мучать сусіди ? Коли цікавилась, то мені сказали що висновок приватної лабораторії в суді можуть не прийняти до уваги, бо "може бути упередженим" ("читайте: ""ви могли їх підкупити""), хіба може ще залежить хто розглядатиме. Це лаби які атестовані і мають право на заміри: Перелік закладів державної санітарно-епі ... :: Публікації :: МОЗ України А ще краще спитати в санстанції до кого звернутись, бо по ідеї мають міряти сертифікованим обладнанням а не шумоміром з аліекспрес.)) Тримайтесь!
та от я взнавала. Дали одну на Лепкого. А там довга процедура попередня, бо мені далеко іхати. З дитиною і пузом. А чоловіка то не дуже обходить. Він за мене (навіть вагітну) зовсім не стоїть горою. Патрульні сказали, що тре ті заміри, а далі вони вже самі розберуться. От я і надіюсь знайти щось таке, хто б приїхав просто як на виклик.
а Ви не хочете написати рекомендованого листа в держпродспоживчслужбу( замість санстанції), про погіршення житлових умов через перевищення шуму. Напишіть, що почала боліти сильно голова, роздратованість і т.д. Діти погано сплять. І чекайтее на відповідь. Лише ті жуки в мене вимагали повну адресу і імена власників фірми, у Вас сусіди? то може треба щось також таке вказувати, перед тим подзвоніть їм в розпитайте. Будете мати папір, і ще міряти вони мають не попереддаючи винуватців, маєте за тим слідкувати. Але то хабарники ще ті, проте що не кажіть дає по краплиночці результати. Пишу зі власного досвіду.І платити не треба.
Оминайте адвоката Олега Микитишина. Людина непрофесійна і невідповідально ставиться до своєї роботи. Зекономте собі час і нерви!!!!
Допоможіть порадою. При купівлі нерухомості на вторинному ринку хто повинен оплачувати всі довідки, нотаріуса і податки продавця? Можливо хтось недавно проводив купівлю-продаж, як то все виглядає. Можна і в ПП. Дякую.
Скажіть, чи є ще такий документ як Свідоцтво на право власгості? маю на руках свідоцтва про отримання спадщини. В яку установу тепер мені з цим всім звертатися? Надіслано від мого SM-T561, використовуючи Tapatalk
Довідки,які повинен підготуваьи продавець- оплачуж він. Оцінку майна - він. ПФ І мито, а також послуги нотаріуса- за домовленістю сторін ( або продавець, або покупець, або порівну). Зазвичай, оплата цих витрат обумовлюється сторонами ( хто що згоден профінансувати). Податок з доходу фіз.осіб при відчудженні нерухомості (у тих випадках,де він є )- продавець ( адже це він отримує дохід)
Ситуація така, продавець почав давити, щоб покупець оплатив всі довідки, його податки і нотаріуса, сам ж хоче просто суму за майно нічого не затрачаючи, на мою думку, так не повинно бути. А як воно юридично? І то йди до державного нотаріуса чи приватного?
Свідоцтво про право на спадщину і є вашим правоустановлюючим документом,на підставі якого проводиться перереєстрація залежно від успадкованого майна у відповідних органах( чи то авто, чи то земля, чи то будинок). Вам би то нотаріус все мпв розказати
ПФ сплачується покупцем . Податок на доходи і військовий збір- Продавець. Всі решта витрат- за домовленістю. Га практиці домовляються,що і оплату ПФ може фінансувати продавець ( тобто квитанція буде на покупця, а фінанси дає інша сторона). Чи навпаки.Як домовитеся мвж собою. До якого нотаріуса іти- це вже як вам зручніше. --- дописи об"єднано, 10 Листопад 2016 ---
Як виписати людину з квартири? Я власник, квартира подарована, я в ній не проживаю. Куди йти в першу чергу і які документи потрібно.
ну взалі то сама людина, що там прописана має йти із паспортом в міграційну службу щоб її виписали. Примксвого можна зняти з місця реєстрації тільки за рішенням суду. У мате питання з того профілю також, потрібно виписати людину, яка вже на даний момент є громадянином іншої країни, а тут зареєстрована?
суд, але якщо людина має ще й український паспорт то краще про те що це іноземець не вказувати щоб не затягувати справу.