а як тоді може отримати допомогу без свідоцтва? якщо то один з обов"язкових документів для видачі допомоги?
Свідоцтво буде видавати та країна, де народилась дитина, а в нас його потрібно буде перекласти і нотаріально завірити
Добрий ранок)Допоможіть) Виникла неприємна ситуація) Я дві неділі назад переїхала на нову квартиру...А вчора нас обікрали...забрали всі цінні речі з квартири,,,і мене також...але дівчата обвинувачують мене і написали на мене заяву..Ми всі також написали заяви до міліції..вони вчора приїздили на місце крадіжки...ШО МЕНІ РОБИТИ????Ситуація дуже неприємна...Мало того що обікрали, так щей дівчата так вчинили....
Теж в свій час шукав юридичну допомогу, і по власному досвіду знаю, що хороших юристів знайти важко. Зі всіх з ким спілкувався допоміг юрист з львівського юридичного центру Іван, він чи директор чи власник, ну одним словом хороша компанія. Вони знаходяться на Городоцькій 85 біля цирку. --- дописи об"єднано, 30 Червень 2016 --- а і ще одне, юридичну консультацію краще отримувати не на форумі, а безпосередньо в юриста.
Не знаю де ще написати, хто підкаже по питанні санітарних паспортів. Де почитати і на що посилатися. Ситуація така, кажуть, що санпаспорт видається тепер окремо по кожному виду продукції.
Не знаю чи в цю тему правильно написала. Цікавить, які документи треба принести, щоб поміняти паспорт України у зв'язку зі зміною прізвища? Інтернет нічого гідного не пише(( Надіслано від мого LG-D686, використовуючи Tapatalk
Перше посилання, яке видав гугл Обмін паспорта громадянина України у зв’язку зі зміною прізвища, ім’я, або по батькові — Державна міграційна служба України
Хто оформляв відпустку по догляду за дитиною до 6 років? Які необхідно подати документи роботодавцю? Буду вдячна за порада І ще питання: деякі мамусі кажуть, що на цей період дитина не може ходити в с адок оскільки мам а і так вдома - це правда чи плітки?
коли оформляєте догляд до 6 років, то педіатр однією рукою дає довідку що дитини потребує догляду(мама в дикреті), а другою рукою дає довідку що дитина здорова і може відвідувати садочок.
Не всі йдуть на таке. Наша ( і не тільки) була категорично проти, їх страшили перевірками і т.п. Тут виходить конфлікт інтересів- протокол, що дитина часто хворіє та потребує дом.догляду і одночасно,що вона здорова. Хіба у дільнич.оформляти протоколи, а довідки під час ходіння в садок в когось іншого брати. Мин.року тут піднімали питання, можуть бути перевірки.. Ще пару років тому з тим проблем не було.
Зараз мало хто з лікарів на це йде. Тому що іх перевіряють більш ретельно. Довідка про потребу домашнього догляду виключаж можливість перебування дитини у дошкільному закладі. Це виключно на ризик того лікаря,який готовий підставити свою попу у випадку перевірки.
Я не раджу. Я розписала як одночасно можна бути в декреті і водити дитину в садочок і дівчата роз'яснили більш детально що тепер таке не проходить!
він не встановлюється буквально до 6 років, в середньому на півроку, і потім поновлюється при потребі вирішує ЛКК (комісія лікарів) фактично тільки через стан здоровя, "якщо дитина потребує домашнього догляду"
Можливо хтось недавно виписувався з квартири? Чи можуть виписати без одночасної прописки на нове місце проживання? Прочитала що тепер нові правила реєстрації місця проживання і це робить центр адмін.послуг, ніби талони зняття відмінили і вони автоматично прописують на нове місце. Надіслано від мого Nokia_X, використовуючи Tapatalk
З 1 листопада українці не можуть вступити у спадок і укласти договір дарування майна З 1 листопада українці не можуть вступити у спадок і укласти договір дарування майна Українці повинні бути готові до того, що з 1 листопада поточного року фактично вони не зможуть вступити у спадок або оформити угоду договору Дарування. На підставі Постанови Кабінету Міністрів України №231 суб’єкти оціночної діяльності більше не мають права визначати оціночну вартість рухомого і нерухомого майна. А в Порядку вчинення нотаріальних дій №296 / 5, затвердженому Наказом Міністерства юстиції України, чітко прописано, що нотаріуси не можуть засвідчити угоду за договором Дарування або вступу в спадщину. Простому народу до сих пір не зрозуміло, чому нововведення не скасували, адже по суті, жодна людина тепер не зможе оформити договір дарування і єдиний вихід – це купівля рухомого або нерухомого майна. Те ж саме зі вступом в законну спадщину після смерті близького родича, виходить, що майно відійде в «руки» державі. Тепер кожен, хто прийде до оцінювача майна буде посланий на всі чотири сторони, так як суб’єкти оціночної діяльності не мають права виконувати свої прямі обов’язки по відношенню до договорів Дарування і вступу в спадщину. Потім, українці будуть йти на платні консультації до нотаріусів, звідки благополучно вийдуть без будь-яких підписаних паперів. До тих пір, поки закон про діяльність суб’єктів оцінки майна буде існувати в даному виді, жодному українцеві не вдасться вступити у спадок і отримати рухоме або нерухоме майно, що належить йому за попередніми законами. Будемо сподіватися, що в КМУ все-таки одумаються до першого листопада і переглянуть даний законопроект.