Юридична консультація

Тема у розділі 'Бізнес-леді', створена користувачем Taras N, 7 Липень 2011.

1. Gorgy

Gorgy New Member

Відповідь: Юридична консультація

є, власне, генеральна довіреність на представлення інтересів щодо розпорядження майном(квартирою). Та людина каже, що, навіть, може продати ту квартиру, а прописатись там не може...

2. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Пробуйте з цією довіреністю, якщо не вийде - тоді нехай власник зробить довіреність за кордоном і завірить у консула.

3. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Ви можете надіслати на адресу суду заяву про те що підтримуєте усі покази що дали на досудовому слідстві і в звязку з тим, що Ви писали, просите оголосити Ваші покази. Крім того в заяві ще вкажіть Ваше ставлення до цивільного позову(якщо подавали пишете позов підтримую), покарання підсудних(прошу суд застосувати/не застосовувати покарання повязане з позбавленням волі або ж просто прошу призначити покарання на розсуд суду).

4. lawyer

lawyer Member

продати може, бо це прямо зазначено в повноваженнях по довіреності.
    якщо повноважень щодо реєстрації місця проживання ("прописки") нема, то й це зробити неможливо.
    повірений не може виходити за рамки дорученого, може вчиняти лише дії, пов'язані з виконанням конкретної довіреності

5. Аделя

Аделя Active Member

Відповідь: Де у Львові знайти... (3)

Підкажіть де у Львові можна отримати довідку про несудимість але термінову (знаю що звичайні видають на Липинського, а от про термінові чула треба звертатись в інше місце).

6. Neverland

Neverland Well-Known Member

Дівчата, хто може мені допомогти, чи може порадьте когось, кого знаєте в ПП. Мені потрібно юриста, який (за оплату) проконсультує мене з таких питань:
    1. Легальний вивід грошей в українських банках з фрілансерських закордонних бірж, конкретніше яких вкажу потім, і легальне отримання грошей за продаж речей власного виробництва закордон. Бо з прочитаного в неті в мене в голові каша-малаша :)
    2. Сертифікація домашньої косметики і легалізація точкок продажу.
    Якщо хтось може і хоче за теке взятися, напишіть мені в ПП. Дуже дякую.

7. Freitag

Freitag Active Member

Кривонаса, 1 - роблять три робочі дні, звичайно, за винагороду.

Останнє редагування: 17 Лютий 2013
  8. Nuson

Nuson New Member

До якого максимального терміну призначають судово-медичну експертизу?

9. Klava

Klava Member

Підкажіть, будь ласка, якщо маємо дві квартири - одна оформлена на мене ще до одруження, інша на чоловіка також до одруження. Плануємо продавати обидві цього року. Чи будемо ми платити за другу квартиру продану протягом року податок 5% державі. Тобто чи вони вважаються спільним майном чи все ж окремим майном моїм і чоловіка.

10. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

майно, придбане подружжям до шлюбу, вважається їх особистою власністю і до спільної сумісної не включається

11. arina

arina Active Member

Дівчата, маю питання для тих, хто стикався з профспілками:
    Якщо профспілка не дає згоди на звільнення працівників, які дії адміністрації підприємства?
    Буду вдячна за консультацію.

12. Vendy

Vendy Active Member

В мене таке питання: якщо на підприємстві людина йде в декрет, то коли на її місце можуть оформляти іншу, відразу як людина йде в декрет, чи коли вона напише заяву на відпустку по догляду за дитиною до 3-х років?

13. Iwka

Iwka Well-Known Member

ну і я з питанням, чи може тато (держслужбовець) брати лікарняний коли хворіє дитина 3-х років?

14. сніжна

ви маєте на увазі, якщо мати в цей час перебуває у відпустці по догляду за дитиною? Тоді може лише у випадку хвороби самої матері чи її знаходжені у пологовому. Якщо мається на увазі видача лікарняного працюючим батькам- то він може видаватися на будь-кого з батьків (видається на особу, яка фактично здійсн.є догляд за дитиною)

15. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Підкажіть, хто вважається членом сім'ї при заповненні обовязкової щорічної декларації про доходи державного працівника (лише прописані в одній квартирі подружжя, чи і діти (як щодо віку)?, а дорослі діти чи батьки, що не проживають разом)? Може хтось заповняв таку?

16. Iwka

Iwka Well-Known Member

ага, але догляд за іншою дитиною. чи це не має значення?

---------- Додано в 09:29 ---------- Попередній допис був написаний в 09:28 ----------

чоловік писав мене, і дітей. батьків не вказували.

17. сніжна

нема. вийняток- мати сама знаходиться на стаціонарному лікуванні чи перебуває на такому лікуванні з ін. дитиною ( обов язково має бути довідка)

18. tegusigalpa

tegusigalpa Well-Known Member

Потрібна допомога у вирішенні такого питання. Мені потрібно відмовитися від права власності на будинок в селі. Які мені потрібні документи і які дані про той будинок? Потрібно написати і завірити заяву в нотаріуса? Скільки це коштує?

19. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

Проконсультуйте, будь ласка, я висилаю лист-скаргу з повідомленням про вручення на імя директора організації. Але мені видає 2 адреси: юридичну і фактичну. На яку я маю адресувати лист? Дякую.

20. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

на фактичну.