Йога - для тіла і душі

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Ума, 20 Грудень 2006.

1. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Відповідь: Йога - для тіла і душі

ну а чому тоді тренер, який має великий досвід говорить зовсім інакше. моя знайома спочатку продовжувала ходити на тренування, то тренер їй просто казав яку вправу, чи як воно там називається, можна виконувати, а що ні. то в результаті виходило, що вона майже нічого і не могла робити. і це при тому що вона добре тренована жінка, йогою займається довгий час і вже кілька років на другій стадії.

а тут людина планує починати з нуля, то хіба на йогу для вагітних і то з дуже кваліфікованим тренером.

а ви на підставі чого так однозначно радите? просто тому, що загальноприйнято - спорт це здоров*я, чи можете якось обгрунтувати?

2. Panna Land

Panna Land Well-Known Member

От і я "підсіла" на йогу, поки що не можу зрозуміти, що зі мною відбувається. Реально почався заряд позитиву та з"явилась внутрішня енергія...та класно:girl_dance:

3. Manana

Manana New Member

дівчата чи хтось ходив/ходить на йогу на тарнавського, 109?

4. Panna Land

Моя коліжанка ходила, була задоволена. Я ходжу на Дж.Вашингтона в Джорджію до тренера Світлани, рекомендую! (якщо вам не принципово саме ця вулиця)

5. Manana

Manana New Member

підкажіть, будь-ласка, по яким дням, на котру годину і скільки коштує заняття у цього тренера?

6. Panna Land

Хто знає чи є у Львові тантра йога? Можливо, є семінари чи навчання по тантрі?

7. AnnaSQ

AnnaSQ New Member

хожу до Наталі в Українську федерацію йоги, вже декілька років, дуже задоволена, життя змінилося повністью в кращу сторону!:girl_cool:
    Наталя зараз не набирає, оскільки пару місяців тому народила дитинку, але в вересні в неї буде набір, рекомендую:girl_claping:

8. Kazkivnycja

Kazkivnycja Well-Known Member

Випадково наштовхнулася. Але ж краса. Видно, що дівчина довго працювала над собою.
    Гола йога. Але це мистецтво.
    http://www.adme.ru/fotoproekt/eroticheskaya-joga-567855/
    Мене мотивує.

А тепер думаю, забанять мене модератори за цю ссилку, чи ні.

9. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

вул. Менцинського 5

---------- Додано в 19:50 ---------- Попередній допис був написаний в 18:06 ----------

напишіть, будь ласка, про хороших тренерів
    цікавить для початківців, наразі виключно фізична складова (без нагрузки на релігійну тему))
    також є йога у червоній будівлі одразу за памятником Бандери
    тренер Ліля
    поділіться, будь ласка, чому вам не підходить?

10. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А я напишу чому я на йогу не ходжу. Одна моя дуже добра коліжанка свого часу ходила на йогу23 за Сідерським. І мені розповідала що це єдиний комплекс розроблений спеціально для європейців (західного світу). У нас інакша фізіологія, і інші напрямки нам не підходять. І ще у. Львові зараз немає сертифікованих тренерів на йогу23 (??? Чи вже десь є)

11. lilochok

lilochok Well-Known Member

Почала самостійно займатись йогою за книгою "Йога за 28 днів"
    подобається
    можливо ще порадите хороші посібники, відео уроки

12. Мія

Мія Well-Known Member

Є і досить давно. Наприклад Сергій Пляшечко http://www.youtube.com/watch?v=vJ7ELb0QCdE&desktop_uri=/watch?v=vJ7ELb0QCdE&app=desktop Дивіться на сайті студії Сіда. Пару днів тому бачила корпоративну машину біля цирку, значить не тільки інструктори, але й студія вже тут є.

Це трюк Сіда :) Насправді немає йоги для європейця чи азіата, йога завжди індивідуальна, оскільки передбачає ваше власне відчуття слабих і сильних місць. Є загальний скелет, довколо якого можливі різноманітні варіації відповідно до специфіки вашого тіла. Сід вивів власну специфіку, яка не є обовязковою власне для вас, проте це гарний маркетинговий хід для "захоплення і утримання" свого клієнта. Сід має колосальний досвід, тому бачить помилки (як власне і інші досвідчені інструктори) і вказує на них. Запевняю, коли ви починаєте займатися то вже через певний час (звичайно з прикладанням інтересу до справи) будете самі бачити де і що не так. І от в цей момент, коли вже є якийсь досвід можна і треба йти на консультації, аби покращити ефективність СВОГО надбання.
    В Сіда сама проходила " перевірку" в свій час. І в нього є чому навчитися, коли ти вже знаєш куди йдеш. Новачкам все це не додає бонусів, а скоріше "садить" на голку чужої думки.

Останнє редагування: 4 Лютий 2014
  13. Zoryanazirka

Може я колись дозрію і виберуся на йога23, поки відчувающо це не моє

14. Rona

Rona Мама-йожик

на мій погляд краще йти і спробувати самостійно, файно, що час від часу проводяться у Львові йога-марафони, де представники різних шкіл показують свої вміння, саме там я й переконалась, що майстра йоги обрала вірно

15. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

на сайті зазначено 2: вже згадуваний Сергій Пляшечко та Тавпаш Олена.
    Ще добрі відгуки (коліжанка займається) в Павла Пляшечка (син Сергія).

16. Zoryanazirka

Щось мені ніяк до йоги душа не лежить. Хоч і агітували мене не раз. Поки ходжу зал+басейн

17. Багіра

Багіра Well-Known Member

а пробували? скыльки часу займались?
    я все згадую як мене подруга тягнула на йогу, а я на на то реагувала так, ніби то мене до окультних наук навертають))) а потім через пару років сама так захопилася
    спробувала і вже не могла відмовитися
    а ще важливе значення для мене має голос тренера і фонова музика (якщо вони є)

щодо йоги і пілатесу під час вагітності
    до всього треба підходити грамотно, йогою під час вагітності можна займатися майже без обмежень, звичайно вправи на прес і стійку на голові не робити, але є спеціальні комплекси вправ і власне "йога для вагітних" у фітнес центрах
    щодо пілатесу, то вже складніше,
    класичний для вагітних не підходить, а оті комплекси "пілатес для вагітних" то ІМХО там дуже мало власне пілатесу, просто досить наближені до нього вправи

18. Полуничка

Полуничка Well-Known Member

Дівчатка, а як щодо йоги для вагітних з ютуба? До того, я к дізналась що вагітна, займалась йогою місяць, перед цим трохи каланетикою. Власне йогою захопилась дуже сильно і не хочу лишати, а для вагітних щось на сихові нічого знайти не можу. Як думаєте, з ютуба займатись вдома буде добре?

19. lilochok

lilochok Well-Known Member

Знайшла на одному сайті таку штуку
    Пишуть, що для йоги
    Хтось з форумлян користується? Які враження?

20. arushka

arushka завжди досягаю мети

Це еспандер
    Я використовую в заняттях з Дж.Майклс, маю дуже тугий, то в деяких вправах заміняю його гантелями.
    Для мене це не є річ першої необхідності в домашніх фіз.вправах, але як є - добре