Відповідь: Йога - для тіла і душі Терміново шукаю заняття з йоги для дитини, "Жирафа" і "Віта Сана" не підходять. Хто водить діток на йогу, порекомендуйте, бо щось нам не щастить у цьому напрямку.
Відповідь: Йога - для тіла і душі А у Вас були викривлення? Бо сама маю викривлення хребта, і поки що ефекту не замітила, крім того що тіло стало гнучкіше.
Відповідь: Йога - для тіла і душі Цікавить чи хтось виконує вправи "5 тібетских жемчужин"? Чи є у вас результат?
Відповідь: Йога - для тіла і душі Почала практикувати,але потім декілька раз пропустила і закинула. Читала, якщо починати виконувати ці вправи, то треба постійно без пропусків, все життя.
Відповідь: Йога - для тіла і душі я була на одному занятті більше туди ходити не було бажання як на мене, той пан ставиться до йоги як до фізкультури в школі хоча, можу і помилятися
Відповідь: Йога - для тіла і душі Хто знає - Сергій Пляшечко ще викладає для 1-ї стадіїї чи лише веде 2-гу стадію на Погулянці?
Відповідь: Фізкультурні "маньяки" для "маньяків", те що мене мотивує) http://www.youtube.com/watch?v=9UrASPg666Q
Відповідь: Фізкультурні "маньяки" Багіра, красиво, мене зтурбувало, як дівчинка вийшла в ширшасану... Мене вчили ставити голову в замок з долонь і щоб голова торкалась підлоги лінією початку росту волосся на чолі Як правильно?
Відповідь: Фізкультурні "маньяки" я в бік пози на голові не дуже дивлюся, бо воно мені (може і спірне питання) противопоказане а відео більше демонстраційне, ніж приклад для наслідування (думаю, тренується вона більш впорядковано) розтяжка в кобіти добротна...
Відповідь: Йога - для тіла і душі Хто знає в SportLife, той що на Сихові, інструктор по йозі хороший? що я маю на увазі, я ніколи не займалась його, але хочу спробувати, але я зараз вагітна і побоююсь щоб не зашкодити своєму здоров'ї. Чула різні відгуки на рахунок інструкторів, маю страха))
Відповідь: Йога - для тіла і душі Я б вам радила йти на заняття для вагітних. Щоб не було навантажень на живіт. Бо зашкодити можна дуже легко. Тим більше термін маленький і починати займатись треба дуже обережно з мінімальним навантаженням. Якби ви постійно займались і завагітніли - то ще можна було б подумати. А так - однозначно не рекомендую. Для вагітних у львові є купа всього: і йога, і пілатес, і гімнастики і аквааеробіки. На будь-який смак
Відповідь: Йога - для тіла і душі Моя знайома як була вагітна то Пляшечко їй казав що є вправи які вагітним робити не можна. Вона щось трошки походила і незважаючи на те, що вже довгий час займалася, на період вагітності таки перестала ходити. після родів відновила заняття. Мені здається що під час вагітності таки не варто ходити.
Відповідь: Йога - для тіла і душі Хтостось ходить на йогу в інтресіті-сихів?зорентуйте який там зараз розклад /ціна /інструктори.хотілось б знов на йогу піти,але тре все спочатку розпрацьовувати.(
Відповідь: Йога - для тіла і душі 12 занять -250 грн (3 рази на тиждень) 8 занять - 200 грн (2 рази на тиждень) є кілька варіантів: вівт-четв 19:30-21:00 пон-сер-пятн 19:30-21:00 недавно ніби зробили ранішні групи на 7 ранку
Відповідь: Йога - для тіла і душі а хто зараз інструктор? п.с.рашіше на сайті писали що на 10 групу роблять....певно неполучилось
Відповідь: Йога - для тіла і душі Вагітність не є протипоказом для фізичних вправ, займатись можна, я б навіть сказала - треба, але підходити до цього з розумом, обрати кваліфікованого тренера і оптимальне навантаження. Йога і пілатес, як на мене, ідеальні для цього періоду, тому однозначно раджу.