Йога - для тіла і душі

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Ума, 20 Грудень 2006.

1. kristas

kristas Well-Known Member

Так, цілий день сьогодні в пошуках йоги, обдзвонюю все що найшла :)
    1. "Ківі Фітнес" розташування, тренер, групи ціни підходять, години ні .
    2. В FitCurves йоги нема :)
    3. Школа йоги , розташуваня і ціни - такі собі, час і групи підходить, а от тренер шось не альо мені.
    4. Леофіт, час і ціни нормальні, а от групи, так як тут і писали великі...тренер - Женя.
    5.Аквапарк, ціни дуже завишені...хоча час і доїзд нормальний.
    6. Поки мені найбільше підійшло по всіх параметрах "Інтерсіті" те шо на Сихові (на Чорновола дорожче) і
    7. Мандарин, ще ціни не уточнила.
    Порадьте ще якісь заклади, де є йога? тут писали про Кінескоп, Кінопалац, на Дорошенка ... на Південному, дайте координати, бо неможу знайти. Дякую.

2. mysha

mysha New Member

Відповідь: Йога, танці живота та інші екзотичні заняття

На Південному є йога в ТЦ "Олімпік" та у оздоровчому центрі "Три стихії", Кінескоп - це Героів УПА, 73. На Дорошенка колись була йога у тому дворі, де перукарня "Данко" (між маг. "Володар Часу" та Укртелекомом). Ще є в "Елладі" на Мельника (здається лише ранкові заняття).

Останнє редагування модератором: 31 Травень 2012
  3. Annette

Annette Well-Known Member

На Дорошенка, на скільки я знаю, вже йоги немає. Вони переіхали із тренуваннями до Палацу Мистецтв. Є і ранішні, і вечірні групи. Вечірня група на 19:00.

Останнє редагування модератором: 30 Травень 2012
  4. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Дівчата, хтось може щось сказати про "Апельсин" на Плуговій. Я маю на увазі не ціни, а самі заняття.

5. ptashulka

ptashulka New Member

А де у Львові можна позайматися йогою (але справжньою, з філософсько-релігійним вантажем) для початківця?

6. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Українська Федерація Йоги. Тільки йога не має релігійного навантаження)

7. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

тільки от не все там добре, в УФЙ. Хатха там просто чудова, багато їхніх ідей дуже цікаві, проте не всі з них хороші.

8. Gentle

Gentle Well-Known Member

Я ходила На Федьковича, в згадувану УФЙ, але я ходила по неділях, бо тренери приїжджали з Києва на 2 дні. Можете поцікавитися в Палаці залізничника, там багато оголошень, та й вахтери все в курсі :)
    Як на мене, ці елементи були присутні. Нам розказували, ми обговорювали різні ситуації, читали книжки про різні такі речі - маю книжку Сафронова і ще якусь про психологічне айкідо.. Але я не впевнена, що Ви саме це мали на увазі.
    Так, мені теж дуже підходило і спина говорила мені "дякую". Напрягало тільки те, що часом ми годину з відведених 1,5 на заняття обговорювали фільми - яка чакра в героя пробита, яка рихла і т д )) А я хотіла, щоб більше присутнім був фізичний елемент.
    Дівчата, скажіть, чому корчі ловлять при заняттях йогою? Переважно в ступнях.. Погано розігрілася?

9. Finya

Це залежить від кута зору.

---------- Додано в 15:40 ---------- Попередній допис був написаний в 15:38 ----------

Мене стали ловити при заняттях БМ. І то такі, що займатися не могла. Тренер сказав, що це вияв страху. Щось не так з печінкою) А в мене "не так")))

---------- Додано в 15:42 ---------- Попередній допис був написаний в 15:40 ----------

Там з кінця 2009 року занять вже нема.

10. Руда Лисиця

згодна, але скажімо мене трохи коробить їх ідея що зраджувати - це нормально.

---------- Додано в 16:51 ---------- Попередній допис був написаний в 16:51 ----------

брак магнію ще може бути.

11. Finya

Мене теж. Ще й як! Я, власне, через це мало не кинула, такий роздрай почався в голові.
    Але зрозуміла, що це моя проблема. Що ж)) Я така))))))

12. Руда Лисиця

ну чому проблема - рішення. Якщо воно свідоме - то так.
    Який курс до речі?

13. Mavra

Mavra New Member

Львівський Буддійський Медитаційний Центр,
    м. Львів, вул. Наливайка 12/2
    Там заняття на 19.00 понеділок і четвер. Сама віднедавна ходжу.
    Приємна тренер, адекватна ціна і головне, що в центрі!)

14. Gentle

Gentle Well-Known Member

Щось думала-думала і не розшифрувала Вашого "БМ".

Так і сказали? :) Я ніколи не чула якихось таких категоричних висловлювань, швидше щось про особисту свободу і т д...
    О-на-маєш :sad: Після того як я закинула, мої знайомі ще довго ходили, не знаю, правда, як тепер. Можливо, справді вже по всьому. Шкода, бо в загальному хороші заняття і тренери були.

15. ptashulka

ptashulka New Member

Звиняйте за невігластво
    Просто не цікавить якась аеробіка, завуальована під йогу.
    Сафронова не читала. Загаз гортаю Сідерського - ліс лісом. Може то не всім дано? :girl_blush2:

16. Руда Лисиця

ну, я дуже просто висловилася.
    Але якщо вже дотошно балакати, то як трактувати фразу :"если уже изменяете, так изменяйте молча, так, что б не догадался"

тобто якщо тобі хтось сподобався і ти його хочеш - то себе стримувати не варто. Бо це погано відобразиться на свадхістхані. А як же ж маніпура і муладхара, бо через цю твою втіху руйнується довіра і сім’я?

не все що Ната каже - істина і аксіома...зрештою, у вас є своя аджна, юзайте її і фільтруйте

17. Gentle

Gentle Well-Known Member

18. Руда Лисиця

ці слова не Ната казала - інший іструктор, з Києва. Ната - єдиний інструктор від УФЙ(є ще Алла, але її груп на семінарах я не бачила) у Львові і далі веде заняття в Леофіті
    Ната дуже гарний психолог, і освіту має ще й відповідну. То ж вміє дуже гарно "тиснути" де треба.

19. Freetany

Freetany Member

Ви так інтригуєте, - аж хочеться піти подивитись. - тільки де?

20. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

то випадково не та, що зовсім трошки в Аквапарку вела заняття? Біднюк здається її прізвище
    і навіть не додумалася, щоб роззути з кросівок жіночку, що прийшла на йогу вперше
    я була в глибокому шокови і пішла з заняття, мене вистачило хв на 20, впала в нерви... на йозі :)