Йога - для тіла і душі

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Ума, 20 Грудень 2006.

1. New look

New look Well-Known Member

Відповідь: Йога, танці живота та інші екзотичні заняття

Peppy мені все стало зрозуміло)
    В нього є дві групи , одна сильніша і одна слабша ..ви як і я вперше напевне попали в сильнішу ...там де вже "ноги за голову закидають"))
    Там в них вже своя програма сильніша ...є інша група по вівторкам і четвергам здається , то там легше на багато ..
    Я наприклад вперше також попала в групу сильніших і просто дивилась ,сиділа трохи , пробувала робити щось спрощено , він мені наприклад казав що того навіть і не пробуйте))) показував щось ,розповідав ...правила загальні розказував ..
    А в легшій групі з самого початку було легенько ,а потім вже по чуть чуть пішло важче , але було весело і прикольно.
    Навіть не знаю чому у вас так все вийшло) раз на раз не попадає , можливо і справді то не ваше)

2. Ольга

Ольга Well-Known Member

а я дуже задоволена з занять в Мандарині, шкода лише, що Наташа має групу лише одну і тепер не виходить ходити :sad:

3. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

До Наталі?:girl_wink:
    В Леофіті ще є Йога-23. За Сидерським, якщо я не помиляюся.

4. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

так, до неї)

5. morgana

morgana New Member

Дівчата маю таке до вас питаннячко-може хтось знає заняття з йоги в суботу чи неділю десь в районі центр-Стрийська. Займаюсь сама вдома, хочу відновитись після пологів та скинути вагу, ходила влітку в леофіт на йогу 23, дуже сподобалось але зараз не маю з ким залишити дитину у будні дні, а на вихідних татка трішки можна напрягти)

6. New look

New look Well-Known Member

І в мене питання.
    Я вже з нового року хочу йти на йогу,але з новою системою маршрутів хочу десь поближче додому.Тому може хтось знає заняття десь в районі санта-барбари,або на сихові взагалі?

7. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Галя Безула має заняття по суботах в 62 школі
    можу в четвер уточнити, коли саме

8. BlackSheep

BlackSheep Active Member

На сихові зараз йога проводиться в інтерсіті.там Галя тренер,колись займалась в неі і мені підходило.можете сюди глянути детальніше http://www.yoga.lviv.ua/trainings/

9. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

я думаю спробувати походити на йогу - тре терміново "тягнутися", бо вся вже просто дерев"яна. думала на південний піти записатися..ну але халепа - в мене навчання з 4 год. ганяти на сам ранок - не дуже, але чи я буду мати сили ще щось робити після занять?, входження в ритм важко дається..хоча, тут так хвалять тренера Людмилу, але як її графік..мо хто має?

10. Virner

Virner Well-Known Member

Маю проблеми зі спиною, часом болить "шийний комірець", все наслідки сидячої роботи. Масажі допомагають, але хотілось би спробувати щось тривале, систематичне і щоб осанка гарна була, і для здоров"я корисно. Думаю, що йога допоможе.
    Дівчата, не підкажете, чи є якісь протипоказання до йоги? І чи потрібна попередня підготовка?

11. BlackSheep

BlackSheep Active Member

Особливих протипоказань до йоги немае,бо там навідміну від фітнеса ,напрацьовка йде поступово і залежно від власних можливостей.ви небудете надривати себе щоб спішити за групою-тільки слухати свое тіло і працювати над тим.Ну і головне хороший інструктор який би вам підходив .Як казала наш інструктор-люди приходять на йогу коли набридае постійно ходити по масажистах-і то правда.
    Я сижу і мрію коли знов піду на свою цлюблену йогоу!хай трошки мое маля підросте і я аж побіжу туди :girl_tender:

12. Virner

Virner Well-Known Member

А Ви в Інтерсіті ходили?
    якщо я правильно зрозуміла...
    Теж думаю, чи в Інтерсіті йти, чи на Південний, чи в центр. Мені з Наукової всеодно потрібно кудись добиратись. Та й думаю в тій справі головне інструктор. Для мене то дуже важливо, щоб ми з людиною порозумілись, щоб відчути "моє".

13. PurpleShoe

PurpleShoe New Member

Я теж шукаю заняття з йоги.
    І ніяк не можу знайти, щоб мені все підходило.:girl_nea: Раніше я займалася в Люди.

Потім пробувала ходити в 35-ту школу, але там:
    1. дуже холодно. треба займатися в светрі. А перепади типу "я щойно спотіла - а тепер протягнуло" якось не вписуються в мою оздоровчу програму:girl_nea:
    2. там брудно. А на йозі все таки писком треба часом до килимка притулятися. А після кожного заняття його мити в мене якось натхнення нема
    3. інструктор якось все галопом робить. За якістю не дуже пильнує - зробили, ну і добре.

Пробувала в Леофіт. але
    1. там було багато людей. Так, що треба важати, щоб не зачепити сусідів.
    2. трохи мені час не підходить. 19.30 - ні чекати, ні додому їхати.

Тому буду вдячна, якщо хтось порадть заняття більш-менш в районі центру/ Героїв УПА десь на 19.00 і щоб тренер був толковий.:girl_curtsey:

Якщо ніц ліпшого не знайду, то піду, певно, в Леофіт

14. BlackSheep

BlackSheep Active Member

Знаю що е ще йога в аквапарку і янструктор теж була хороша,проте то все треба пробним заняттям дивитись.

15. Імель

Галя, що вела йогу в аквапарку від самого відкриття, останні 2,5 місяці там вже не працює

тепер там Алла, мене в неї на занятті вистачило на 20 хв., вже мовчу про те, що вона навіть не роззула з кросівок жіночку, яка прийшла вперше на заняття

16. нталька

нталька Well-Known Member

ні, тепер там Вікторія і Юля.

17. Імель

ясно, видко Алла не довго була

18. Freetany

Freetany Member

А я люблю махати руками і ногами (тайбо, фітбокс). але йога - це супер заняття (не буду повторюватись, що треба все ж таки знайти свого тренера).
    Що таке йога до мене "дійшло" на 7-му місяці вагітності, коли почала брати додатково індивідуальні заняття з тренером. По перше пояснили як все правильно робити, а по друге тіло було готове до розтяжок - все йшло як по маслу.
    Займалась в Євроспорті в Лари (хоча перші варіанти занять по 50 хвилин мені підходили більше, ніж подальші 1,5 год - здавалося що в в менший термі ми встигали зробити більше, ніж за 90 хвилин).
    Чекаю на відкриття Спортлайфу - бо живу через дорогу. Дуже цікавить питання тренерського складу, та й ще акцент там бум будуть робити на індивідуальні заняття та авторські програми, за які треба буде платити додатково. Оо сиджу і думаю - може то в Євроспорт повертатися (хоча далекувато трохи, - більше часу проводиш в дорозі, ніж на занятті).
    А ще я чула виступ одного майстра по йозі (приїжджав з Києва), так мені запам'яталися його слова:
    Є три рівні йоги:
    перший - це коли ти робиш фізичні вправи і тобі від того добре;
    другий - це коли ти робиш фізичні вправи, думаєш про них, усвідомлюєш їх (поєднуєш тіло і розум)
    третій рівень - це коли твоя йога починається за дверима спортзали.
    Я десь на початку другого рівня, але знаю куди треба йти.
    Бажаю Вам успіхів у цьому напрямку!

19. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

ходила я дізнаватися про заняття з йоги на південному..одне добре - заняття зранку у вівторок і четвер 9-11. але були виставлені контакти Юлії, я читала тут про Людмилу..чи хтось знає, чи далі там є людмила?

20. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

дівчата, постало питання за йогу: де проводять заняття по суботах?