Йога - для тіла і душі

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Ума, 20 Грудень 2006.

1. ELEGANCE

ELEGANCE Active Member

Відповідь: Йога - для тіла і душі

Хто ходить на йогу у "Елладу" (ПС "Україна)?. Зібралась туди іти у суботу. Хто що скаже?

2. Panna Land

Panna Land Well-Known Member

А який рівень занять з йоги в СпортЛайфі на Сихові?

3. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

рівень занять з йоги в СпортЛайфі на Сихові не дуже добрий. Це знаю зі слів відвідувачів. Знайома спочатку ходила зі мною в групу в Інтерсіті. Потім купила абонемент в СпортЛайф. Коли був тиждень йоги у Львові (можна було занняття безплатно відвідувати), то повернулася знову в нашу групу в Інтерсіті і казала, що в СпортЛайфі за півроку вона дуже незадоволена і шкодує, що пішла. Казала, що з жовтня знов повернеться в Інтерсіті.

4. Panna Land

Panna Land Well-Known Member

я так і думала. Хотіла взяти абонемент, щоб вранці на йогу, а ввечері поплавати в басейні. Наразі ходжу в школу йоги "Привітання сонцю", мабуть, нічого міняти не буду. А ще скажіть пару слів за йогу в Інтерсіті (кі-сть людей в групі, ціна, яка саме йога)

5. Jupiter

Зал досить великий, світлий і просторий. Займається +/- 10 чол. Оплата 50 грн/заняття або 250 грн за 2 рази в тиждень і 300 грн за 3 рази в тиждень. Йога отака http://www.yoga.lviv.ua/

6. Музик

Музик Мартуська

підкажіть мені. останнім часом маю багато проблем зі спиною, порадили мені позайматись йогою. порадьте з чого почати людині, яка знайома з йогою на рівні картинок з котиками :) може якісь прості-прості відео, які можна виконувати вдома чи валянкам треба займатись виключно з тренером?

Останнє редагування: 20 Червень 2014
  7. lilochok

lilochok Well-Known Member

не зовсім відео, але...
    я б порадила книгу "Йога за 28 дней". Її без проблем можна завантажити з інтернету. На мою думку, там гарно і детально простою мовою розписано виконання вправ

8. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Музик, я би радила почати займатися під керівництвом тренера
    потім, коли будете знати на що звертати увагу, можна і вдома під відео чи книжку

9. Rona

Rona Мама-йожик

Музик, мої перші заняття з йоги були самостійні, ну і це не до порівняння з заняттями з тренером. То всерівно, якби ти зовсім не вміла готувати їсти, а тут тобі дали набір продуктів і ти рішила навмання якось це приготувати, не маючи жодного поняття про спосіб приготування і якості тих продуктів.
    Тому я б радила або звернутись до якогось тренера на індивідуальне тренування, або шукати групу початківців.
    Або залишайся після зумби, спробуєш ;)

10. Cornelia

Cornelia Well-Known Member

Хтось займається/вся у Йога-коралі на вул. Менцинського? Може маєте відгуки? Дякую.

11. Kolomyianka

Kolomyianka New Member

Залишу свій відгук. Ходжу на йогу на Зеленій, в Фітнес Форевер. Інструктор супер! Дуже задоволена, бо раніше я не займалася йогою. Вона гарно пояснює, зрозуміє навіть той, хто уявлення не має про йогу. І на спину стало легше! А от самий зал мені абсолютно не подобається. пішна пліснявка, підлога в пилюці. На жаль, демократична ціна не покриває умов. Дуже хочу знайти щось в районі Зеленої, Водоканалу чи ближче до центру. Хочеться окрім тренера мати і хороші умови. Дуже прошу відгукнутися про "Привітання сонцю". Хтось ходив? Може знаєте інші заклади у цьому ж районі?

12. veredulya

veredulya New Member

На Зеленій не була, але сьогодні ходила в "Привітання сонцю" в Інтерсіті на Сихові. Писало, що група для новачків. Я дуже новачок - хоч спортом займаюсь, але на йогу взагалі вперше. Вів тренер Євген. В принципі, все зрозуміло: як вставати, як дихати. Видно, шо тренеру подобається те, чим він займається (для мене то важливо). От тільки для мене 1,5 год було забагато. Я звикла до динамічних вправ - на останній півгодинці трохи змучилась. І ще одне - було досить складно. То так має бути, що в групі для новачків вже на руках стоять (коліна під пашки, попу вгору)? А загалом гарно і зал класний.

13. Rona

Rona Мама-йожик

veredulya, я знаю Євгена, він дуже хороший вчитель. Ключове слово в йозі "пробуєм", то не значить, що у Вас з першого разу має все вийти, зазвичай виходить зі 108-го... Але якщо навіть пробувати не будете, то не зробите ніколи. Коліна під пашки, попа в гору - це бакасана, це базова стійка на руках, і спершу вчать піднімати почергово кожну ногу, а колись згодом піднімуться обидві. Успіхів Вам в практиці, Ви потрапили в надійні руки.

14. veredulya

veredulya New Member

Дякую :) Я вже вчора вдома пробувала собі... Думаю, до 108-го разу вийде)))

15. mpaseflora

mpaseflora New Member

Я ходила на йогу для вагітних. То мені сподобалось. Чисто, акуратно і душ можна прийняти.

16. Jupiter

Підтримую на всі 100%!
    Наразі це НАЙКРАЩИЙ вчитель, який мені зустрічався. Для всіх, хто з ним займається можу підтвердити слова

17. Magnolia

Magnolia Active Member

Дівчата, а чи можна займатися йогою тільки "для тіла", не вникаючи в духовні аспекти? Чи захоче так займатися тренер, щоб просто окреслити йому проблему, а він би порадив вправи ( в йозі це не вправи, звичайно, називається), які б могли усунути дану проблему.

18. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Так. Залежить від тренера.

19. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

А скільки коштують індивідуальні заняття з тренером?

20. Rona

Rona Мама-йожик

Magnolia, зазвичай тренер нічого не нав'язує, це називається екологічністю, коли Вам розповідають лише те, про що Ви запитуєте.
    Він так і має робити, філософію йоги викладається тільки тим, хто нею цікавиться
    Bree van deKamp,
    Залежить від тренера, діапазон 80-150 грн.