Відповідь: Йога - для тіла і душі Я до вагітності займалась саме йогою 7 міс. потім мій тренер сказала що до 12 тижнів не бажано взагалі ніяких навантажень, хоча я спочатку була настроєна ходити і далі. Після 12 тижня пішла на йогу для вагітних, сама займатись не ризикнула. Тренер постійно нагадує про дихання, багато дихальних вправ, вправ Кегеля і для мязів, які будуть задіяні під-час пологів. Нагадує про те, що м'язи живота розслаблені і слідкує за тим. Мені особисто перші рази було важко, особливо з м'язами живота, хоча займаюсь довго і приблизно знаю де що в мене є все одно на початках при вправах для ніг автоматично в мене працював живіт, сама я б на це не звернула увагу. Деякі скрутки також автоматично "перекручую" - тренер виправляє, щоб я собі не нашкодила. Звичайно що краще займатись чимось, але головне і не нашкодити собі, ще й як я бачу у Вас термін маленький, варто перед тим проконсультуватись з лікарем.
Відповідь: Йога - для тіла і душі Дівчатка, може хтось знає, де проводяться заняття з йоги о 9.30 - 10.00 ранку? Здається, в Інтерсіті на Сихові колись були... Чи є вони зараз? Дзвоню-дзвоню - трубку не беруть...
Відповідь: Йога - для тіла і душі У Фітнесфоревер є заняття на 09.30 на О.Степанівни, Зеленій, а на 09.00 були заняття на вул. Мазепи, подивіться на їх сайті. Ще зранку є в Олімпіку на Південному на 09.30 год.
Відповідь: Йога - для тіла і душі В "Йога-коралі" на Менцинського (в центрі, бічна Городоцької) є ранні заняття
Відповідь: Йога - для тіла і душі Дівчатка, а підкажіть ще таке: Павло Пляшечко заняття українською проводить?Хотіла б до нього, а це для мене важливо... Просто натикаюсь в неті на інформацію переважно на російській, тому і виникло таке запитання....
Відповідь: Йога - для тіла і душі Galicija, з того, що цитує коліжанка, яка в нього займається, то російською, але ще уточню.
Відповідь: Йога - для тіла і душі уточніть, пліз.... Бо може і вийде "йога для тіла", но не "для душі".....
Відповідь: Йога - для тіла і душі Я ходжу на йогу на Сихові. Це школа Пляшечко, але викладає інструкторка українською мовою. Дуже мені подобається.
Відповідь: Йога - для тіла і душі такс, уточнила, Паша Пляшечко проводить заняття російською :feminist:
Відповідь: Йога - для тіла і душі Так, особисто він - російською. Але він має свою школу, інструктори його школи проводять українською. До речі, теж непогано.
Відповідь: Йога - для тіла і душі Jupiter, хіба ж хтось заперечує? хоча школа, напевно, більше батькова, але питання було конкретно про Павла, а не про інструкторів школи
Відповідь: Йога - для тіла і душі ах ізвінітє-ізвінітє, як завжди, неправильно зрозуміла. Павло був у нас 1 раз на заміні - дійсно проводив рос.мовою. Розумію, чому питають саме про нього
Відповідь: Йога - для тіла і душі Дівчата, поділіться відгуками про школу йоги "Привітання сонцю", до якого тренера краще йти? Щось чули про Ларису Бардашевську?
Відповідь: Йога - для тіла і душі Ходжу на йогу (ЙОГА-23) вже більше року.(Я раніше писала що пробувала самостійно дома, але нічого з цього не вийшло, все ж таки заняття в групі набагато кращі бо дома я б себе багато чого не заставила зробити і в відеоуроках не завжди є показано як правильно зробити асану чи що потрібно робити щоб ти змогла її зробити) Почала ходити через болі в спині. Зараз дуже задоволена хоча спочатку було дуже тяжко і спина боліла сильніше пройшло десь 2-3 місяці доки тіло звикло до чогось і я почала робити асани більш-менш правильно, а шось получатися почало за пів року. Навантаження нормальні на заняттях, хоча буває по різному. Тренер завжди проводить різні заняття і ми пробуємо щось нове заняття дуже цікаві і позитивні. Зимою заняття більш силові, а літом ми розтягуємся). Тепер кожного разу жду з нетерпінням заняття щоб потягнути спинку і розім"ятися). Зал дуже хороший і світлий знаходиться в фітнес центрі САНТЕ на вул. Тарнавського 106а.