Ймовірність знайти жінку із зазначеною патологією

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Nihil, 28 Вересень 2016.

1. Nihil

Nihil New Member

ну це потрібно також вроховувати, як не як...

2. Balu

Balu Member

Та це вже ніяк не врахуєш, всі з часом змінюються

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Ви мене дивуєте. У Вас на все є своя відповідь. Якщо жінка пише, що в неї слабке лібідо, Ви їй відповідаєте, що всі змінюються і т.д. Буває і, навпаки. Чоловік любить секс, зустрічає жінку, вона теж любить. Все ок. Завагітніла, родила, і бажання пропало. Що ж тоді робити? Як це все врахувати? А знаєте, як? Ніяк! Як писав Рей Бредбері: Не шукайте гарантій, нема такого звіра в цьому світі. Я не бачу причини, чому Ви не можете збудувати успішні стосунки з жінкою. Але зате Ви бачите їй 1000 000. В цьому вся проблема, у Вашому ставленні до своїх симптомів.

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 1
  4. Nihil

Nihil New Member

ви маєте на увазі, що підсвідомо шукаю собі відмазки...

5. Jusi

Jusi Ловець емоцій

саме так.

6. Balu

Balu Member

я б сказала, придумуєте проблеми і виробляєте комплекси

7. Nihil

Nihil New Member

Що ж... важко буде не погодитись. Я уже тривалий час живу із таким нездоровим самонавіюванням, і відповідно, важко від цього відвикнути. Таке відношення до цієї болючої теми вже суттєво вкорінилось в свідомості.
    Потрібно його змінювати, наскільки б складно це не було. Я це розумію.
    Вдячний вам за те, що зауважили це у мене.

• Подобається Подобається x 2
  8. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Ваша головна проблема криється тільки в цьому. Зміните ставлення, все буде ок :girl_wink:

9. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Ймовірність немала. Люди ж одружуються навіть при повній неможливості мати статеві стосунки. Ви можете мати дітей. Ви в принципі можете мати близькість. Хіба це мало? шукайте любов

• Зе бест! Зе бест! x 1
  10. Nihil

Nihil New Member

ви стикались можливо із конкретними прикладами?

11. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

з нами на науки перед шлюбом ходила така пара. З обмеженими можливостями. Я не знаю, як у них далі склалось. Але отець на бесіді всім казав, що нема гарантій, що ми - здорові і звичайні - не захворіємо чи чогось не трапиться такого в житті, що секс стане неможливий.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  12. Nihil

Nihil New Member

Цікаво було почути. Що ж... і таке буває...

13. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Шо, серйо?
    Наступного разу скажу свому "діду", щоб не приставав з дурними пропозиціями, бо в нього вже лібідо знизилось.

• Смішно Смішно x 3
    • Подобається Подобається x 2
  14. iragonzales

iragonzales В декреті

ой зараз отримаю на горіхи....но, згадала одну серію якогось серіалу, де була подібна тема, чувак тоже був в тому пнані хорий))).....побачення....секс..і неймовірне зцілення. Мораль історії, і він довольний і жінка рятівниця). Поки не зустріла ще таку рятівницю..
    Словом чувак розводив кобіт на секс..

• Смішно Смішно x 2
  15. Orman

Orman Модератор-бомба

я тут валяюсь просто. В 50 вже виявляється що старість, і ЕТО стає непотрібним. Ну ладно ще б 70 написали, і то!
    а ви думали? Пора клеїти ласти.

По темі - нє вєрю. Ну в смислі хвороба може й існує. Но в дописувача зовсім не ця хвороба.

• Смішно Смішно x 1
  16. jylanda

jylanda занууууда

Та пан собі збирав статистику, або просто хотів форум розворушити і отримати одкровення форумлянок.