Їмо раціонально і худнемо, рекомендації, поради, досвід

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Mirabellka, 18 Лютий 2013.

1. zetta

zetta Well-Known Member

Відповідь: Їмо раціонально і худнемо, рекомендації, поради, досвід

третя плюс - молочна душа, риба , овочi . фрукти, курятину терпiти не можу.

2. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

і я теж 3+, але в мене все навпаки: з молочного тільки кефір, творог (але більше заставляю себе), а фрукти і курятину люблю дуже, жодного дня без них не можу, але в зв"язку з якістю нашої курятини, то рідко дозволяю собі. І без овочевих салатиків дня не уявляю.
    отакі ми всі індивідуальні:girl_smile:

3. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

4. Orman

Orman Модератор-бомба

5. Lyudvig

6. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

я сама для себе її давно розвінчала, все що мені там підходить я можу їсти через силу
    головне, прислухатись до свого організму, він сам підкаже, що, коли, і як.:girl_smile:

7. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А я певно в танку, бо навіть не знала про те, що те, що ти любиш, чи не любиш їсти залежить від групи крові.

8. Мія

Мія Well-Known Member

Комплексно від конституції організму - так. Виключно від групи крові.. не вірю.
    По групі крові я би мала мяса зовсім не хтіти і не любити, а я без нього не можу жити.

9. enigma

enigma Well-Known Member

Повертаючись до теми води, а шо не так з чаєм? Тобто чому вживання чаю не поповнює мій водний баланс? (так си пише айфонівська програмулька waterbalance)

10. Vittoriya

ну бо вода має бути сира, а кип'ячена то вже не то.

11. Женічка

Женічка Well-Known Member

І я не можу жити без мяса, курятину іла б і іла. Бачу, багато хто відмовляеться від курятини через іі якість, а я не можу.
    Хліб і мясо - це мое все. Інші продукти можуть взагалі зникнути. Фрукти, овочі, ягоди запихаю в себе сезонні.
    От недавно почала вівсянку з мороженими ягодками варити, малого за вуха не відтягнеш, а мене вжевід запаху верне. Якась я неправильна, чи шо, ну як з собою боротись, та й чи варто пхати щось через силу.

12. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

А ви вірите медикам?) Я - вже давно ні.
    Щодо дієти за групою крові - не все підходить, це точно. Але є така річ, як харчова звичка. Тобто, людина любить те, що звикла їсти і вважає корисним.
    Я спробувала декілька років тому харчуватися за групою крові (та, в принципі, завжди так їм - класичний представник, видно:girl_smile:) і роздільно: почувала себе, як заново народженою) Можна в це вірити, можна ні, а я буду намагатися саме того способу харчування дотримуватися знов - надто велике враження справив на мене) Літала, як на крилах - найкраща характеристика того стану.

---------- Додано в 13:54 ---------- Попередній допис був написаний в 13:47 ----------

Це так само, як з гороскопами) До певного віку не проявляється))
    Я, до речі, обожнюю прянощі. 1500 пакетиків на кухні) І смажене) А ти спробуй їсти каші постійно. Зранку -як ото мій тато) Мені стало погано на 2 день. Причому конкретно так, з печією, важкістю в шлунку - чого ніколи раніше не було)

Останнє редагування: 4 Квітень 2013
  13. Vittoriya

Я вірю свому організму, а жити по якимсь шаблонам просто смішно. Я бачу по собі-ще кілька років тому я власне силою впихала в себе овочі, а салати зелені з олією-ніколи в житті. Тепер ж кожного дня мусить бути салат і я не впихаю то в себе, я то направду люблю. Дивно, що так змінилися смаки. До речі вівсянку я теж колись терпіти не могла, їла її як траву-бо треба. Так само зараз все змінилося. Тому я не вірю ні в які принадлежності до групи крові. Сила звички-так, але їх можна дуже добре змінювати і корегувати. Просто до того треба мати бажання.

14. Finya

Якби для людей було корисно все те, що вони люблять, життя було б казковим)

---------- Додано в 14:04 ---------- Попередній допис був написаний в 13:59 ----------

Я про це і говорю) Одні спробують дієту - і їм підійде, бо організм такий, іншим підходить дотримання здорового способу, комусь торти і цигарки не шкодять - все індивідуально. Розмову про групи крові почала саме для ілюстрації смішності шаблонів: салатик з сирих овочів - це корисно, вівсяночка - дуже корисно, зелений чай - ооо, супер. Та все це легенди і міфи)
    Немає універсальних таблиць корисності продуктів для людей.

15. Vittoriya

це реальність , а не казка ;) Я ж кажу-головне бажання щось змінити, чи удосконалити.

16. Lyudvig

Я літаю, коли їм не те, що пишуть і радять, тому що завжди можна знайти такі поради, що суперечать іншим.
    Я їм те, що мені смакує. Один період я пробувала їсти " правильно": на сніданок багато і поживно, на обід м'ясо з овочами, вечеря легка і в основному кисломолочне ( ну то приблизне меню), але в цей час я була зла і можна так сказати незадоволена життям, мене постійно дратувало пхати в себе те, що не смакувало. Але ж я старалася!
    Тепер їм тільки те, що мені смакує. Зранку обов'язково натуральну каву з молоком і щось солоденьке, в основному якусь випічку, бо шоколаду я не люблю. Годинка 1-2 обідаю тим, що є вдома: то може бути і смажене, і вареники і салат з майонезом, а може бути і просто салат. Головне, щоб мені смакувало. Десь о 4-5 друга кава знову з солодким. Вечеряю 8-9 в основному досить ситно. І перед сном то вже після 12 або склянку молока з печеньком, або йогурт.
    Проблем зі здоров'ям наразі нема:girl_crazy::girl_crazy:. І тепер переконалась, що їсти так, як книжка пише, то точно не для мене. Можливо комусь і підходить, але я без солоденького ніяк :girl_impossible:

17. Vittoriya

торти і цигарки шкодять всім... То дуже наївно думати, що є хтось, кому від того ніц. Якщо людина їсть солодке в необмежених порціях і не поправляється, то ще не значить, що здоров'ю шкоди нема. Про цигарки взагалі не варто говорити, і так все ясно.

18. Finya

Яка ж це казка) Любить людина солодощі, смажене, м"ясо 3 рази на день, води газовані тощо) Або, наприклад, овочеві соки при виразці) Ну, ж любить))

---------- Додано в 14:12 ---------- Попередній допис був написаний в 14:11 ----------

Та зовсім не всім) Повно народу, які здорові до самих похилих літ, і курять, і п"ють)
    Наївно думати, що всі люди повинні притримуватись одних і тих самих поглядів, однієї і тієї ж системи харчування і мислити стереотипами)

19. Vittoriya

я теж любила, а кока-кола, то просто мєчта коли жарко. Тепер абсолютно холодно до того відношуся. Таки здатні ми змінювати свої уподобання. Коли трохи задумуєшся над тим, що ти їсиш, п'єш і який вплив воно має на все, розумієш, що треба цінувати своє тіло, своє здоров'я.

---------- Додано в 14:17 ---------- Попередній допис був написаний в 14:16 ----------

не знаю, я би за такою теорією не жила...

20. Lyudvig

Не треба пербільшувати, якби то сказати чудодію здорового харчування і взагалі для кожної нації, регіону та й для кожної людини норми свої.
    Ви думаєте, якщо хтось буде їсти точно по графіку і чітко дотримуватись рекомендацій певного лікаря, якому він довіряє, то він буде здоровший, ніж той, що їсть те, що йому смакує. Не треба отого перебору. Це ж життя і ми не роботи. Звичайно, що я не буду своїй дитині пропонувати пити газовані напитки, але зате, в нас є нормою пити все холодне з холодильника( і для Ані також) і ніхто не хворіє.
    Італійці практично всі поголовно курять і разом з тим, живуть до 90 років. Є дуже багато чинників для формування здоров'я і харчування, то тільки один з них.
    Якщо людина їсть тільки те, що книжка пише, то ще не означає, що вона здорова. :girl_blush2: