Їмо раціонально і худнемо, рекомендації, поради, досвід

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Mirabellka, 18 Лютий 2013.

1. Багіра

Багіра Well-Known Member

Ну щоб не обмежувати фрукти зовсім треба за зиму весну худнути) а для підтримки фігури то вже інше
    Знайома тренер обмежує полуницю кожного року, але от малину то важче їй даються обмеження)) троха собі позволяє. Ну але там фізична форма в пріоритеті
    Я теж не обмежую собі фруктів, бо фруктоман) бачив би хтось як за весну спорожнила морозилку (лиш полуницю зацукровую, решту морожу в чистому вигляді, кисляком, потім до йогурту-творогу даю)
    Але до раціонального харчування, тим більше схуднення такі марафони не мають нічого спільного

Надіслано від мого SM-J700H, використовуючи Tapatalk

2. Sofijusia

Sofijusia Well-Known Member

@Orman, про знак безкінечності в курсі), думала мож якась реальна цифра захована..) Я - фанат черешень, знаю, що трохи перегинаю з ними, але файні ягідки, думаю не нашкодять..

3. Alstroemeria

Alstroemeria Well-Known Member

А нормою ягід вважати 300-400 грам (це за умови, що фруктів протягом дня вже не вживаються)? Здається колись натрапляла на таку норму. Чи для тих, хто хоче схуднути їх кількість зменшувати? І якщо, припустим, переліміт з нормою ягід/фруктів, то зменшувати норму інших вуглеводів (каш) в раціоні?

4. kristas

kristas Well-Known Member

ні-ні, то не мій калораж. А нижче 1400 не упускаюсь. Я про те, що треба якось так раціонально все підібрати, щоб і по калоріям нормально і по б/ж/в не перебирати. А ягоди так, в сезон я таки даю собі трошки волю :) от сьогодні буде десь 500 грам клубніки за два прийоми :) ну і ніби як в нормі зараз по всіх показниках.

Останнє редагування: 10 Червень 2016
    • Подобається Подобається x 1
  5. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

в мене за осінь-зиму практично саме сходить зайве.
    а пізня весна і початок літа ...
    мені важливо взагалі нічим не розтягнути шлунок. Тому ягоди краще класти в тарілку і бачити всі, що збираюся з'їсти

6. Rona

Rona Мама-йожик

Ягоди мають вдвічі меншу калорійність, ніж фрукти. А 1 кг полуниць як 100 гр зефіру, приблизно. :)
    Ягоди переважно цукрують. Тільки думаю ви ж так не цукруєте, наскільки солодкий зефір.

7. Sofijusia

@Rona, я думала фрукти= ягоди.., а які фрукти найкалорійніші?

8. Vinnytska

Vinnytska люблю....

Авокадо)
    --- дописи об"єднано, 10 Червень 2016 ---
    Оу, мені така математика до вподоби, навіть не так-до смаку))
    Тільки ягоди я не цукрую ніколи, відмовившись від цукру- вони мені є насиченими і солодкими)

Останнє редагування: 10 Червень 2016
    • Подобається Подобається x 3
  9. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

я ніколи не цукрую

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  10. Sofijusia

не актуально)), теж не цукрую фруктів.

11. Rona

Rona Мама-йожик

Я казала про ягоди. В моєму оточенні всі цукрують полуницю. Я цукрую лиш її, якщо мені мало солодка. Сьогодні помітила, що нетовчена смакує солодшою.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Sofijusia

Обмовилась, вибачте, мала на увазі ягоди.

13. Almariel

Almariel Well-Known Member

Ого, вже сто років нічо не цукрувала. Якось спробувала порічку з цукром, то вона ще кисліша з цукром. Або хіба 1:1 зробити)))
    Але я не харчуються раціонально: кіло яблук в день, чи кіло полуниці - спокійно з'їдаю. Тої ж полуниці місяць максимум.

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  14. Rona

Rona Мама-йожик

15. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

О ні, тільки не викидайте авокадо!!!Це найкраще в природі джерело корисних жирів, які дуже потрібні організму!
    Fat dosent fat us, they full us!

16. Vinnytska

Vinnytska люблю....

Нє-нє, ніколи в світі, я тільки на запитання відповіла, він в мене на почесному місці)))

• Подобається Подобається x 2
  17. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

Розкажіть мені плз.що не так роблю. В раціоні гречка.гречані пластівці.риба.м.яско.овочі.ягоди.кефір.червоне вино. морозиво. Вага на місці. Хліба і картоплі не ім взагалі. За 4÷5год до сну не ім.хіба п.ю зелений чай. Іжу не солю...

18. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

То ще залежить від кількості:)
    Чи присутній спорт? Достатньо сну і спокійні нерви? І скільки чистої води на день?

19. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

спорт і нерви.. я не знаю чи можна назвати спортом біг за півторарічним шибеником і таскання його на руках)) а порції невеликі.. води десь літр і літр чаю)
    в мене 10 лишніх кг. дві вагітності. одне кесареве..

Останнє редагування: 13 Липень 2016
  20. Rona

Rona Мама-йожик

@ГаЛоЧкА а може Ви замало їсте? А може в голові купу обмежень шо там низя? Раціон одноманітний. А може якийсь такий захист. А може ще гв? Причин може бути купа. Чай - то не вода. То їда.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1