Їмо раціонально і худнемо, рекомендації, поради, досвід

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Mirabellka, 18 Лютий 2013.

1. Pavonia

Pavonia New Member

Відповідь: Їмо раціонально і худнемо, рекомендації, поради, досвід

Марусю, я справді їм одні овочі -фрукти в різному вигляді. Можу огірків кільо зараз схрумкати без нічого.Чесно. По каллоріях , то мало виходить.(Може до ендокрінолога сходити? Я відчуваю, що зі мною щось не то.)Зараз просто сезон ягід , то я так до них прикладаюсь. Запасаюсь вітамінами.
    Мені не треба бути надто худою, я красу і стрункість не пов'язую ніяк. Просто розумію , що щось зі мною не то, треба організм розвантажити. А не виходить . Сиділа на гречці рік тому , скинула 12 кг , а вони назад поступово повернулись.
    А чому людина може підсідомо тримати вагу? (Може книжку якусь порадите?)Дякую!

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

я би радила. У мене двоюрідна сестра купу років сиділа на різних дієтах, займалася спортом , але якось худла хіба так трошки і потім швидко назад набирала, а ще четверо дітей своє дало. Так от лиш зараз вона вирішила піти до ендокринолога і виявилися якісь проблеми, п'є гормони. Розказала це лиш для того , аби сказати, що таке може бути. А може і нє, хто його зна.

3. Rona

Rona Мама-йожик

організм не віддасть зайвий (якщо Ви так вважаєте) жир при дефіциті калорій , він ж не дурак, жити хоче :)

4. zetta

zetta Well-Known Member

вітаміни не накопичуються, не створюють резерву на майбутнє. скільки не їсти вони будуть рівно настільки часу скільки ви їх їсте. тобто користі від полуниці до зими не вистарчить.

5. Vittoriya

а харчування має бути збалансоване і мають бути і жири, і вуглеводи, і білки. І організм може собі сказати стоп і збушувати. Не можна їсти лиш щось одне, ну чи там одні овочі і все, бо то не є добре. Треба їсти різне і збалансовано то робити.

6. Orman

Orman Модератор-бомба

міф

правильніше харчуєтесь (дієти - для хворих) - худнете (якщо є куди).
    з тренуваннями, особливо силовими процес може йти швидше, але необов"язково.
    скільки?

ну зачєм же? я важу десь 68 ріст 171 см, в мене чудова фігура. Цифри - річ дуууже умовна, треба на "вид" дивитися :)
    вас цифра хвилює? Не важтесь.

якщо вважаєте, що маєте багато зайвого, то замало інформації для аналізу. Що їсте, коли, скільки, рухова активність, вік, діти, ГВ, коли набирали, коли втрачали, що відбувалось в житті в той час.

100%

7. Vероніка

Vероніка Never give up

Наприклад, особисто в моєму випадку - це абсолютна правда. Давно вже на збалансованому здоровому харчуванні, але реальний результат отримала тільки після тривалих аеробних навантажень.
    Можливо, тому що метою було тільки -2 кг, тому вони так довго мене не залишали. :girl_yes2:

8. Pavonia

Pavonia New Member

Їм в основному фрукти-овочі, дуже рідко сир, або кисле молоко,нічого смаженого і т.д. Важила стабільно 64 кг , набрала коли вийшла заміж, і потроху вага росте. Мені здається через нерви, бо почала дуже нервуватись через родичів( багато смертей за цей час). Рухаюсь достатньо. ( До речі, я регулярно виїзжаю з України, на 1- 3 місяці в рік, в цей час худнеться само собою, без діет і фітнесу на 7-10кг).Дякую!

Останнє редагування: 17 Червень 2013
  9. Orman

Orman Модератор-бомба

ой народ, а уважно прочитати. Пише ж
    не плутайте мясо з котлетами

кидайте тапками, але зважаючи на трудність їх зведення, вони були не зайвими

---------- Додано в 21:39 ---------- Попередній допис був написаний в 21:31 ----------

це нормально
    ой нам в психологію, бо такий зв"язок втрати ваги з короткотерміновим виїздом (для 10 кг - з місяці - це дуже швидко).

10. Nana11

Nana11 аспіранточка

а от мені цікаво чому? чому нормально набрати вагу післчя заміжжя? я сама після того як вийшла заміж набрала десь 2-3 кг (то ше задеалеко до вагітності було)

11. Vittoriya

А з чим це пов'язано?

12. Orman

Orman Модератор-бомба

це теж в психологію в основному - жінка "всідається", але і гормональне - регулярний секс, окситоцин, всі дєла :)

але як вже за +7-10 кг перевалило, то відміняєм кекс

13. Vероніка

Vероніка Never give up

А реально зайві кілограми легко йдуть ?
    Все-таки вважаю, що досить часто дієти і збалансованого харчування недостатньо, потрібні хоч мінімальні фізичні навантаження.

14. Orman

Orman Модератор-бомба

ви здивуєтесь :)

дуже прошу все ж відділяти мухи від котлет. "Мінімальні фізичні навантаження" і "силовые нагрузки в зале" дуже відрізняються.

про мінімальні і мови нема, всі люди мають мати такі навантаження, худнуть чи набирають...

15. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

О, то мо мені тре відмінити... а мені його но хочеться і хочеться.

я за перші місяці заміжжя і спільного співжиття набрала +30кг. Це був самий стресовий і ЖАХЛИВИЙ період мого життя.

А я ні. Он тільки недавно влізла в дівочий (читай шкільний) розмір сподень, а вже і вони стають вільні в поясі.

16. AilataN

AilataN жива

ммм, може то все таки про КЕКС ??
    бо ото інше не дуже хочеться відміняти :)
    іногда банан ето просто банан :)

17. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

може... голодній кумі хліб на умі! :girl_haha:

18. Orman

Orman Модератор-бомба

дівчєта, кекс - це кекс :)
    а "ото друге" відміняти не треба. Без кекса воно на фігуру не впливає.

19. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

хух, а то я вже розпереживалась і ледь чоловіку не відмовила :girl_impossible:

20. zetta

zetta Well-Known Member

вичитала....фруктоза не считается здоровой пищевой добавкой. Самое страшное, что фруктоза имеет свойство превращаться в жир быстрее глюкозы. Скажем, такие углеводы (которых бояться многие диетствующие), как овсянка, макароны и рис, попадая в организм превращаются в гликоген и откладываются в мышцах. И только, когда лимит исчерпан, излишки уходят в жир. Фруктоза же напротив превращается в жир незамедлительно..