Євромайдан!

Discussion in 'Що у світі чувати?' started by dasha, Nov 22, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Відповідь: Євромайдан!

Ось інформація організаторів щодо наших дій під час живого ланцюга:
    Заохочують також брати прапори та плакати.

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!

Аааа, випадково взнала, що нині в Ольштині о 18.00 украінці збираються в центрі на свій.Євромайдан, вже не можу дочекатися, а то така бездіяльність мене трохи їла.

3. oksumoron

oksumoron Active Member

бачила, що влаштовують багато таких зборів в Римі, біля посольства, і в Мілані!
    підписала лише петицію, потрібно 10 000 підписів, на сьогоднішній день є лише 265 в Італії! надіюсь число значно виросте в наступні дні!

4. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Як я розумію....А ми в Ковентрі (Англія) нині теж маємо майдан!!! О 18:30 за тутешнім часом:). Навіть з дітками мають поприходити...І не тільки українці, а й ті, хто підтримує входження України в ЄС

---------- Додано в 18:25 ---------- Попередній допис був написаний в 18:24 ----------

5. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Прочитала в соцмережах: Гарант валить таку можливість для себе посидіти в цивілізованій буцегарні, вибір зроблено - Колима,бараки.....

Last edited: Nov 29, 2013
  6. KardaMonka

KardaMonka Member

7. domino

domino Well-Known Member

Євромайдан в Лондоні відбувається кожного дня. Чоловік вже був кілька разів, робив фотозвіт, може пізніше закину кілька фоток, а наразі маю от відео
    http://www.youtube.com/watch?v=nlVsEUsqyhs&desktop_uri=/watch?v=nlVsEUsqyhs&app=desktop

впринципі фото можна глянути тут
    http://vk.com/album7922295_183128497

8. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

але тре не 10 тис., а 100 тис. голосів. вже є понад 75 тис.
    тут вроді

9. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

І що тепер? Всі надії втрачено? толку з того самміта, що майдан збирається робити. Дуже переживаю (

10. sunday

sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

НЕ ПІДПИСАВ

У Вільнюсі відбулася церемонія підписання угод між ЄС та країнами Європейського партнерства, однак з Україною жодних угод підписано не було.

Незважаючи на те, що Янукович не підписав жодної угоди, він взяв участь у фотографуванні.

Також відомо, що Декларацію про наміри не було підписано, бо президент Віктор Янукович хоче продовжити переговори з ЄС лише за участі у них Російської Федерації.

Перед підписанням Янукович не подав руки своїм колегами, в тому числі Ангелі Меркель, з якою мав переговори у п’ятницю вранці.

Його посадили у самий кут поряд із представниками Білорусі. З ним ніхто не спілкується, зазначила у своєму Твіттері журналістка Крістіна Бержинських, яка перебуває у Вільнюсі.

11. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Так це ж головне: фото на згадку "останній раз в Європі.."
    Так-так, ми ж іще маленькі, прийдемо з татом..
    не здивувалася б, якби йому не подали, але виховані люди так не роблять, правда?.. З його ж боку такий жест - то перебір, навіть якщо результату не досягнуто, хоча б з поваги до зусииль цих колег щодо євроінтеграції України..
    Наше нове місце в європейській спільноті ..

12. Hermi

Hermi Well-Known Member

ЖИВИЙ ЛАНЦЮГ
    МАРШРУТ

13. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Допиваю чайок і біжу. Буду біля Магнуса.

14. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Біля церкви Христового Воскресіння вже активується. Купа молоді. Всі автомобілі, проїжджаючі по Городоцькій, підтримують народ сигналами, знано сповільнивши рух.

15. oksumoron

oksumoron Active Member

16. Rona

Rona Мама-йожик

я буду біля "Весни" ;)

17. Hermi

Hermi Well-Known Member

Люди, підписуєм петицію, залишилось зібрати аж 21 000 голосів! Якщо провалилось підписання, то чому наш "гарант" має бути не покараний! Просимо знайомих, співробітників! Натиснути пару клавіш на компютері це вже не так і важко!
    Петиція

18. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

з 9 ранку вже набігло понад 4 тис. голосів!!:girl_claping:

19. Vероніка

Vероніка Never give up

В неті вже викладають фото ланцюга - людей дуже багато ! :girl_claping:

[​IMG] [​IMG]

Поясніть, а в чому законна суть присутності РФ ? Вони ж не вступають в ЄС, тому з якої радості вони там мають бути - бо так хоче гарант ?

20. Sofijusia

Sofijusia Well-Known Member

Мій чоловік вже забрав старшу доню зі школи і пішов утворювати ланцюг, (ми за містом живемо, близько городоцької траси), я з хворим меншим вдома, а так хочется разом з ними.(((

Thread Status:
Not open for further replies.