Євромайдан!

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем dasha, 22 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Відповідь: Євромайдан!

до теми трошки гумору:
    Янукович приходить до гадалки і каже:
    - Мені кожного дня картошка сниться, що це може означати?
    - Це значить, що тебе або весною посадять, або осінню уберуть!

2. JaNazarkova

JaNazarkova Well-Known Member

3. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

я не знаю, що ви собі придумали, читаючи мої слова, але я не мала на увазі
    .
    Я лиш хотіла сказати, що нам зараз може допомогти тільки якесь чудо, бо логічного розвитку подій немає. Ті дії, які мали б давати результат - його не дають, на людей заводять сфальсифіковані справи і чинять повне беззаконня.

4. Hermi

Hermi Well-Known Member

всі так погано про Азарова відгукуються, а він людина з великим серцем, про мітингувальників дбає:

5. sherry

sherry Well-Known Member

Пенсіонери в Дніпропетроську провели день в ощадбанку, очікуючи пенсій. Як виживуть ці люди без пенсії? і кого вони буду звинувачувати? Пишу саме про це місто, бо моя бабця там живе, не знаю як у інших містах. Але реально чим їм допомогти?? Потерпіти вони не можуть, бо їсти щось треба. Якби не майдан, то звідки б Азаров узяв би гроші?

---------- Додано в 22:46 ---------- Попередній допис був написаний в 22:43 ----------

краще пенсії дав би. Пенсіонери мало захищений шар суспільства(

6. Відповідь: Євромайдан!

мої батьки також пенсіонери ,і вчасно пенсії не мають вже не перший місяць, завжди затримка кілька днів...так що, Євромайдан тут ні при чому...

7. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

а я якраз з понеділка і почала. Була в Києві по справах, мала білет на вечір додому. А пішла на Майдан - і все, як магніт. Просто не змогла отак взяти і покинути то все. Набагато легше було позвонити і попередити не чекати мене у Львові :)
    І знову тягне туди, песимізм там пропадає скоренько.

8. Відповідь: Євромайдан!

шляк би трафив ту владу вже нарешті!:feminist::feminist::feminist::feminist:

9. sherry

sherry Well-Known Member

Я і не кажу що майдан винен, але нажаль тамбільшість так думає(

10. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Хоче відкупитись копійками)))). Економний...

11. Женічка

Женічка Well-Known Member

Соц.виплати вже не перший мiсяць затримують. Минулого моiй бабусi на днiв 10 затримали. ну а " дитячi" грошi - стабiльно з затримками.
    Чули, що дорогою на неньку батькiвщину з пiднебесноi той батя, який дiтей не кине в Сочi зi своiм каллегою пересiкся? Ще б на Мальдiви злiтав, а шо, загарчик поновити. Цiкаво про що говорили з Володею, диву дивуюсь. :girl_devil:
    Додому, батя, додому, народ чекае, детi ж як без тебе.

12. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Чудес не буває. Є праця. А котові як на хвіст стати, о і він царапається. Не те що та банда.

Тій біьшості т думку вклали в голову. В мене закрадається думка, що майдан владі вигідний, бо тепер є на кого всіх скелетів з їх шаф повішати

13. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

ох, шкода ви пропустили щойно на шустер шоу виступ королевської - та вона там в груди билася і доказувала як при ній всім все виплачується, яка вона молодець. курка тупа.

14. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

А я чомусь вірю, що і на Сході є розумні люди, які все прекрасно розуміють, і яким ця влада так само, а може й більше, в горлч вже стоїть. Але вони цю владу БОЯТЬСЯ!

15. Insolence

Insolence Living The Dream

Ну вона ж у Шустера, а голова її в пенсійному фонді )))так і живе;))

16. WildWind

WildWind Member

Ну та ви забули їх передвиборчі гасла? Помаранчеві залишили руїну бла-бла-бла. Всі винні тільки не ми. То ж в них вже не перший раз таке. Тепер знов перед Європою, Росія нас притиснула, бла-бла-бла. Тепер люди на майдані, зп не буде, самі вині, бла-бла-бла.

17. Cornelia

Cornelia Well-Known Member

"Щойно дізнався, що Янукович нині у Сочі підписав стратегічну угоду з Росією, що передбачає виплату $5 млрд відразу, газ за $200 та згоду на вступ до Митного союзу", - редактор The Economist Едвард Лукас на своїй сторінці у фейсбук.

Я в шоці!!!

Додам, що Едвард Лукас - відомий британський журналіст, автор книги "Нова холодна війна: як Кремль загрожує і Росії і Заходу" (2009), де докладно розкриває політику сучасного російського імперіалізму та механізми її здійснення, сьогодні він чи не найкращий знавець російської зовнішньої політики. У фейсбуці зазначив, що інформація не перевірена на 100 %, але джерела добрі.

18. WildWind

WildWind Member

Люди добрі, таке і без майдану було! Чи ніхто не чув, щоб на безневинного справу повішали? Чи не бачили ніколи в мережі фото "свідка" після допиту міліції, який раптом став звинуваченим? Чи не було безвісти пропавших людей до майдану? Чи не було суддів хабарників? Чи не випускали на волю вбивць а чи не садили крайнього? Та зніміть вже нарешті ті рожеві окуляри! Раптом виявилось, що у нас тисячі бандитів, вони що, за один день з’явились?
    Послідовність дій нам допоможе, згуртованість, віра, перш за все у себе, у свій народ. Все насправді дуже логічно. А якщо люди будуть надіятись лиш на чудо, то і чудо не допоможе.

19. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Ну що ж, товаріщі! Тепер наші найкращі і стратегічні друзі - Росія і Китай! (хто б сумнівався?) Батя знає що треба народу:girl_crazy:.

20. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Та то все брехні. Не вірте тому. І не поширюйте.

Статус теми:
Закрита.