Євромайдан!

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем dasha, 22 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!

ну так, я не сперечаюсь. Будемо надіятись, що все у нас вийде, хоч би які думки не лізли в голову.

2. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А інакше і думати страшно.
    Он грузини в 2003 стояли два місяці в мороз і холод і достоялись до того що Шеварнадзе пішов.

3. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

4. WildWind

WildWind Member

Бандити і злодії не ідуть на поступки. Будь-який компроміс відріже їх від кормушки.

Люди, сьогодні Путіну не сподобалось, що ми йдемо до ЄС, завтра його дратуватиме синьо-жовтий, а післязавтра він візьме собі в Україні все, що йому захочеться. А знаєте що йому хочеться? Крим... ага, а потім Донецьк також захоче, а в Україні можна сланцевий газ добувати, але ніхто не дає, бо то дуже дешево буде для України, а знаєте де? На Заході України, думаєте Путіну не захочеться?

5. Virchuk

а ми шукаємо закони, щоб їх усунути. Чи то має якесь чудо статись?

6. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Беспредел, подивіться відео, це просто хунта якась, піночета не треба: http://www.telekritika.ua/pravo/2013-12-06/88239
    «Прокуратура затримала журналіста й активіста «Дорожнього контролю» Андрія Дзиндзю, який знімав події під Адміністрацією Президента 1 грудня, як людину, яка «причетна до подій, пов'язаних з бульдозером». Співробітники УБОЗу одягли маски і, боячись показати свої обличчя, повністю заблокували вхід в приміщення. На місці були присутні журналісти та громадяни, які прийшли підтримати Андрія Дзиндзю. З моменту арешту 5 грудня 2013-го в 14:40 по сьогоднішній день, 6 грудня 7:40, міліція так і не показала журналіста «ДК» громадськості, в якому він стані - невідомо."

7. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Вірчик, а що ви пропонуєте?
    Я наразі бачу, що влада взяла тактику непомічати майдан. От нічого в країні не є. ОБСЄ запропонували свою участь в переговорах, але Азіров відмовився, мол самі справляться. Але такими утисками як щодо Андрія Дзиндзі вони лише підливають масла в вогонь.

8. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

9. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

10. Ная

Ная Well-Known Member

щоб взагалі все було швидкого приготування. Якщо хтось їде в Київ і везе продукти для майдану, то дуже бажано щоб канапки везли вже приготовані, продукти нарізані, пофасовані і тара щоб була не скляна.
    Ще оголошувалася на львівському майдані потреба київського майдану в пінопласті, щоб утеплити ним парапет, сходи для того щоб можна було сісти перепочити, бо на майдані Незалежності лавочок нема, а провести весь день стоячи дуже важко.
    І ще раз напишу, велика потреба в транспорті для перевезення людей, вже сьогодні.

11. Virchuk

вірити, молитись, підтримувати майдан, я чесно не знаю як можна без бою їх скинути. Але дороги назад нема, то вже очевидно.

12. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Тут ще є гарне інтерв"ю з Ослундом:

http://www.pravda.com.ua/articles/2013/11/28/7003335/

13. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Для початку варто спробувати без бою. Будем сподіватись, що "упорство и труд...," ну, далі ви знаєте.

14. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Власне, що дорога назад буде дорогою в рабство.

15. Маріка

Маріка Well-Known Member

Голосувати можна тут

Я особисто проголосувала за Садового і Вакарчука і як виявилось саме вони набрали найбільше голосів.

16. Vероніка

Vероніка Never give up

Я в абсолютному шоці - Андрію інкримінують керування і причетність до славнозвісного бульдозера, хоча він тільки знімав події на відео.
    Міліція давно вже має на нього зуб, от і вирішили швиденько всіх пов"язати, козли! :girl_feminist:

17. masjaka

masjaka Well-Known Member

18. WildWind

WildWind Member

А чим ми тоді від них будемо інакші, якщо поб’ємо їм голови так само як вони нам побили?

19. JaNazarkova

JaNazarkova Well-Known Member

Дивитесь Шустера? Ох і влучно він Королевській сказав!!!

20. olerusya

olerusya sweet candy ;)

мені дуже страшно за тих всіх людей, яких заарештували і утримують під вартою:sad:
    відразу згадався "Сад Гетсиманський", хто читав, той певно памятає які страшні репресії над невинними вязнями там описані.
    і в нас зараз те саме відбувається...

Статус теми:
Закрита.