Євромайдан!

Discussion in 'Що у світі чувати?' started by dasha, Nov 22, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

Відповідь: Відпустіть ваших чоловіків на Майдан!

Знайшла російською мовою:

Дуже зворушлива розповідь:
    Майдан:Сповідь хлопців по ту сторону барикад (с) Olha Harbovska ФБ

2. Gala

Gala Well-Known Member

Як зареэструватися?

3. Pesyk

Pesyk Member

4. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Щось стільки тих петицій.
    Підписала всі )))
    Зібрала торбу бутербродів, жменьку чистих теплих шкарпеток, поцьомала, і відпустила мужа в Київ (

5. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

Інструкція щодо того,як правильно проголосувати на сайті і підтримати США в їхніх чудових діях!!!
    1.Заходите на сайт
    https://petitions.whitehouse.gov/petition/impose-pers..
    2.Знизу будете бачити Create an account.
    3.Тисните туда і вас перекидує на реєстрацію акаунту.
    4.Заповнюєте всі поля крім поля Zip.
    5.Знизу також буде питання по анг., хто не назє анг.мову перекладіть в Гуглі.
    6.На пошту вам прийде лист з підтвердженням.
    7.Тисните на саму першу силку на листі і Вас перекидує на сайт знову.
    8.Потім знизу натискаєте Sign this petition.
    9.Радієм, що наш голос занесений)

6. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Відповідь: Львівські новини

Дівчатка, я щойно прилетіла до Англії, лиш поселилась - відразу за новини... Душа болить, бо в такий час довелось поїхати. Моя молодша сестра зараз в дорозі на Київ, чоловік за двох мітингує....Останню нагоду я в понеділок ввечері не пропустила, але ж найголовніше зараз! Кажуть, має бути живий ланцюг з Києва до Польщі. Гарна така ідея :).
    Я тут попитаю, чи є який рух - адже в Ковентрі є трохи українців (достатньо, аби мати церкву і свій клуб). Помітингуйте там за усіх нас, відсутніх :sad:...

7. casablanka

casablanka Щаслива особистість

8. sunday

sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

вчора наш президент відповів на питання ведучої "а якщо акція непокори буде збільшуватись?" - " та на здоров"я - це ж мирна акція" :girl_crazy:

9. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Він нічого мудрого сам сказати не може, все завжди щось ляпне в самих примітивних запитаннях. Тільки може промови читати з помилками, які пишуться для нього іншими людьми.

10. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

"Только штоби нє било войни"- це ж такий менінгіт.. А так хай си бавлят в демократію :girl_flag_of_truce: Словом, поки з кабінету не виносять - "в Багдаді все спокійно". А ви чекали на іншу відповідь? )))

11. irushka

irushka Well-Known Member

Думате він повернеться відразу після саміту в Україну? Бо те, що не підпише то вже зрозуміло, але повернутись додому після того думаю буде страшно.

12. Colombina1982

Мені би було страшно, Вам би було страшно.. будь-якому президенту європейської демократичної держави було б страшно.. нашого настрашити ой як непросто ))
    А то правда ще тема "Львівські новини"? Кажуть, що в нас (офіційно - через епідситуацію) можуть запровадити карантин в навчальних закладах, хто щось чув?

13. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Ще тиждень тому одна форумлянка писала:
    В мене весь цей час не виходять з голови її слова. Не можу сказати впевнено чи я за чи проти, але мені дуже сподобались слова знайомого з того приводу. Цитую:

14. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Ой ...перша швидка реакція - це множення бюрократів. В нас же "три українці - два гетьмани"....Хоча можливо.

15. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Федералізація України на сьогоднішньому етапі нашу державу просто знищить.
    Таке можна, але не найближчим часом.

16. jylanda

jylanda занууууда

бо не буде злагоди, кожен парламент захоче показати свою вищiсть. Ну i оплачувати всi тi адмiнiстрацiî хто буде?

17. Colombina1982

Просто нашу державу і так вже смикають зі всіх сторін - паспорти інших держав роздають, економічний, політичний тиск, гра на національних, мовних питаннях, присутність флоту сусідньої держави на нашій території - ідеальний грунт для сепаратистських настроїв.. Але якщо ми на це поведемося і федералізуємося - пиши пропало.. По шматочку легше згамцяти ((

18. Vероніка

Vероніка Never give up

Відповідь: Євромайдан!

Це далеко не в інтересах керівників держави, бо ж окремі райони\штати мають набагато більше повноважень і можливість прийняття самостійних рішень.

19. Nana11

Nana11 аспіранточка

Відповідь: Євромайдан!

Та не дадуть вони того зробити, але не з патріотичних думок про єдність країни, а з того що тоді не буде як такого державного бюджету, корита з якого вони всі годуються.
    Давно у Львові йде мова про те, щоб розпоряджатися грошима на рівні міста-області, та де...це ж їм ой як не вигідно.
    Гнітить мене це все, ходжу і цілий день про те все думаю...про економіку, про закриття заводів, про той бЄспредєл з рейдерами які забирають бізнес, як заставляють людей переписувати свої фірми на "своїх", як вбивають бізнесменів, так як є просто бути дальше не може і чекати дальше, поки ми "доростемо" до ЄС просто нема змоги, бо вони вже сидять на всьому бізнесі який тільки є, чого чекати? поки ше землю доділять?

Так я знаю, шо після підписання тої асоціації буде ой як важко, країну буде трусити, але...але це ж задля кращого, шоб викинути ті всі чорні схеми, зняти то ярмо соціальних виплат і побудувати все з нуля. Для мене це як кредит на квартиру взяти, відмучитися, економити 10-15 років задля того шоб мати своє. Ми привикли як колись казав мій викладач "взяли гроші-зїли-прос**ли". Так не може існувати економіка, не можемо ми жити соціальними виплатами, бо їх на всіх не хватить...треба вкладати гроші в реальну економіку. Але де їм до того...в інтервю апелює цифрами..ВВП, індекс цін, бла-бла-бла, я цю статистику кожен день читаю, і там БІДА, ЧОРНА БІДА. Ми ше навіть не на докризовому 2008. "Ми мали у 2012 7.5 млн. пенсіонерів з пенсіями менше 1000 грн, а в цьом році маємо вже 2,5 млн"- Ну не ганьба? взагалі таки цифри в голос говорити? 1000 грн? та то знущання над людьми!

Вчора показували Крим..спалювали вони ті манекени геїв, бо в Європі геї. Людоньки, а в нас їх нема? а в Росії нема? Та стільки сучасних російських авторів пишуть про те шо пів їхньої Думи геї і наркомани. А наші як студентами на екскурсію в ВР ходили то говорили шо на балконі з журналістами ше малалєтки і хлопці і дівчата вниз своїм дзвонять "Папуличка ти ешчьо долга?"Якось я не розумію чим ті люди керуються коли ведуться на ті всякі провокації.
    Вибачте, шо так багато, просто накипіло, реально накипіло...

Thread Status:
Not open for further replies.