Євромайдан!

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем dasha, 22 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Freitag

Freitag Active Member

Відповідь: Євромайдан!

В мене емоції зашкалюють після звернення шовініста україноненависника табачника,
    Роздерла би! Те, що така особа вже стільки років очолює міністерство освіти і нищить усе хороше на своєму шляху - це правдива ганьба для країни. І ця потвора ще сміє говорити про докори совісті.

2. SOSKA

SOSKA Well-Known Member

дзвонила мама до синочка :
    - Ну як ти там, як служба йде,
    не слеш додому ні листочка,
    хвилюсь сину що ти, де?
    а син на то відповідає :
    - Все мамо кльово, егегей,
    були сьогодні на майдані,
    і там попиздили людей,
    ми йшли вперед і не здавались,
    та не злякався й я таки,
    хоч ті придурки й виривались,
    я клав дубінки на боки,
    товкли, як бульбу у каструлі,
    усіх підряд, по чому є,
    бо я ж солдат, герой, а хулі,
    і це покликання моє,
    як таргани вони тікали,
    і очі в них заповнив страх,
    та ми їх вдало доганяли
    й лупили з льоту по ногах,
    а деякі уже лежали,
    клубком, наставивши сраки,
    тоді ми раптом як згадали
    секретну зброю - копняки,
    і бєрци гучно засвистіли,
    під звук щитів і кулаків,
    ох, добре гади ці зібзділи,
    від нас, від бравих вояків,
    і в розпал того бою само,
    несучи прапор на руках,
    ішов старий на мене, мамо,
    такий як батько по роках,
    хоч не чіпав мене він дуже,
    та руки в мене не криві,
    наказ був, інше все байдуже -
    вцідив йому по голові,
    будь горда мамо ми солдати,
    і нас багато, я не сам,
    країну нашу зберігати,
    це - доля вирішила нам!..
    ... і маму кинуло в оскому,
    розмову вибила з "синком" -
    бо чоловік вернувсь додому,
    в той день з розбитим черепком:girl_cray:

3. Aelita

Aelita Well-Known Member

ох розчулила мене Наталя Кличко своєю піснею на майдані :sad:...за таке щире виконання його дружиною " Сіла птаха" прощаю Кличку його політичну недосконалість)))

4. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Бог їм суддя!!! МИ за все будемо відповідати. І якщо хтось в це не віре, то це від відповідальності не звільняє. І хай не тут, не на Землі, бо тут в них сила та влада, але за все треба буде відповісти там... Зло породжує зло, добро породжує добро! Пам"ятаймо проце!

5. Gajka

Gajka Well-Known Member

Дівчатка, а як на рахунок тих автобусів, що їдуть на Київ? Бо ми дуже хочемо хоча б на вихідні поїхати. Кого то питати і чи є можливість туди підсісти якось?

Як згадаю помаренчеву революцію і нас студентів, просто не можу вдома бути.

6. Natalia

Natalia Well-Known Member

Я вчора спілкувалась з українцями, які уже проживають 30 років в Росії. Кажуть, що по російських каналах показують інтерв"ю всякі з людьми, що стверджують що за гроші стоять на майдані. Для чого вони так спотворюють реальність? Мабуть Путін трясеться над своєю посадою - боїться будь-яких заворушень в своїй країні, диктатор :girl_mad:

7. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

В нас не тільки він, а й ВСЯ влада взагалі - це ганьба для країни. І саме через це жити вже страшно.... Ті всі заяви про миттєві розгони при потребі, ті "ухмилки" прямо на камеру на прямі питання, слабо завуальовані погрози навіть в прямому ефірі... Дивитись на це не можу... Аж мене калатає. І це не просто емоції, це вже настільки розчарований стан, що вити хочеться, кричати, землю дерти....

8. Rodionochka

Цікаво скільки би вже грошей мало піти на той Майдан, якщо там все за гроші? Росіяни рахували?
    Хто хоче знайти правду, той її знайде. Ми живемо у час інтернету, прямих відеотрансляцій, коли кожен може знімати та викладати це у мережу. І тут правду вже важче заховати. А кому правда не потрібна, то хай їсть те, що йому кидають СМІ. Думаю, що в "думаючих" людей є своє бачення ситуації в Україні. Страшно лише коли люди вже не хочуть думати. І зараз наше ТВ працює над тим, щоб і нашим людям було думати ліньки. Ті всі тупі передачі, серіали тощо. Аж нудить. Дивлюсь тільки новини, але останні два дні взагалі навіть новин принципово не дивлюсь. А решту передач просто ігнорую.

9. Gajka

Gajka Well-Known Member

Аналогічно!

Зараз СТБ показує, як мужик з Криму зарівав бичка і варить на майдані плов усім. А коли мясо скінчилося, пішов купувати і далі варить.

10. Rodionochka

Я б його розцілувала))). Мій чоловік нині на Майдані їв плов)))).
    Хочу ще додати. Маю хорошу знайому, яка працює на Ахметівському каналі. Каже, що всі вони там просто страшенно депресовані. Мусять знімати таку мурню, що аж трясе. Колись вона працювала і на "Інтері", то там теж повна ж"па свободі слова. Журналісти загнані в тугі рамки. Тому зранку на роботу, а потім на Майдан. Зараз в неї в хаті вся підлога закладена спальниками та хлопцями))).

---------- Додано в 22:24 ---------- Попередній допис був написаний в 22:22 ----------

І ще відносно того мужика з пловом. Такі от неординарні ситуації завжди показують ху із ху))). Друг пізнається в біді. Я це вже точно знаю.

11. Gajka

Gajka Well-Known Member

Поясніть мені тлумку, куди то саме йти, може є якісь контактні номери. І чи реально записатися на завтра чи суботу?

12. irushka

irushka Well-Known Member

На Винниченка 16, просто приходите і реєструєтесь і того ж вечора їдете.

13. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Можу дати контакти. Автобус їде в суботу ввечері, повертаються в неділю чи понеділок. Точно не знаю. Але за дорогу треба платити. По 200 грн. Водій готовий гнати автобус, але за бензин мусять скидатися.
    Звичайно, якщо є варіант поїхати безкоштовно, то це економніше.

14. Montreal-ka

Montreal-ka Well-Known Member

Якщо є бажаючі поїхати до Києва , є вільні 7 місць. До Києва виїзд завтра вночі (з пятниці на суботу), повернення до Львова у неділю вночі. Приватний бусик.
    Пишіть в ПП.

15. Wonder

Wonder New Member

ну не так все просто, чоловік сьогодні в 7 годині не міг ніде знайти людей
    то або до 6 можна записатись або невідомо
    причому був на майдані, на виниченка, біля данила галицького, в свободі
    аж знайшов телефон в неті відповідального, то сказали що місць вже нема
    хіба приходити в 23.00 може хтось не зявиться

---------- Додано в 22:46 ---------- Попередній допис був написаний в 22:45 ----------

автобуси є кожний вечір, але чи будуть місця невідомо- це коли він питав про завтра

16. Aelita

Aelita Well-Known Member

Приходить мій менший синок (5 років) після чергового випуску новин , в руках дріб"язок з його власної скарбнички : " Мамо, то я дам на Майдан, там люди вогонь палять, щоб зварити їсти і живуть в палатках."...
    і я почала вірити, що ми обов"язково переможем !

А укрнет атакують капітально...то працює, то ні...

17. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

А сь і відео з ним появилось в "Однокласниках". Такий файний Аділь, варить собі плов, каже, що людям допомагає. :)
    http://www.odnoklassniki.ru/video/62261263111450-1

18. irushka

irushka Well-Known Member

Записують з 8 до 18 год.

19. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Може комусь пригодиться:
    http://eu.weua.info Там ніби можна зареєструватися на поїздку до Києва

20. AilataN

AilataN жива

Шкода , що про китайську угоду ( тобто не згоду) не підтвердилося.
    ну, може то й на добро піде нашій країні, отих 10 млрд китайських, МОЖЕ. але бісить , що деза була.
    Для чого кидати таку інформацію?
    То я віртуально звертаюся до ЗМІ.
    І, взагалі, ЗМІ мене вже бісять, і журналісти ( більша частина яких просто або піаряться, або бабло косять).

Статус теми:
Закрита.