Євромайдан!

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем dasha, 22 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Roxie

Roxie Галицька панянка

Відповідь: Євромайдан!

будем сподіватись, що то так оппозиція спеціально додає нам емоцій, а врешті-решт всіх виправдають і відпустять.. все ж таки, піар - страшна сила, і якщо навіть такими способами вдасться переманити частину населення на наш бік і забрати прибічників від яника - ну нема на то ради.. може не все так страшно із затриманими, як нам по ТВ показують..

2. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Боже, люди, та ви взагалі розумієте, про що пишете, коли кажете про надзвичайний стан, кілерів, збройні перевороти, ввід військ НАТО і т.д?? Чи може вам турне по Сірії, Афганістану та Іраку зробити? Закони теж, самі знаєте, як дишло. Будь-які. І в будь-якій країні.Гасла - це, по суті, ніщо, найцікавіше починається, коли доходить до справ. Нам всього лише треба людей, які живуть (і керують) по совісті, а не по власному "проізволу" чи кон"юнктурі. А чи можемо ми на таке сподіватися, якщо самі..

3. Ari

Ari Well-Known Member

ви дійсно так думаєте? щось я сумніваюсь((((((((((

4. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Я неправильно висловилась. Москві не вигідно показувати будь-яку зацікавленість в подіях, не вигідно, щоб були якісь докази, що вони причетні до організації подій. Військ для урегулювання ситуації (як було в Грузії) вони не вводитимуть точно.

Зараз застосовується інша політтехнологія. Хтось сумнівається, що відбувається маніпулювання свідомістю? Революції завжди робляться за чиїсь гроші.(Я не про оплату мітингувальникам). Єдине питання хто замовник і з якою метою.

Їх далеко не троє. Не було жодного депутата. Жодної публічної людини. Техніку вивезли. Майдан перед тим з аполітичного зробили політичним. Всі знали. що готуються якісь заворушення. Руслана дзвонила на свободу слова і повідомляла, що привезли техніку комунальники і приїхав беркут. Але раптом всі захтіли спати. Правда журналісти, тому числі з тсн були присутні і все знімали.

В точку, тому треба трохи думати і аналізувати. При тому різну інформацію.

5. WildWind

WildWind Member

І горе тому, хто 100 раз на дню у теплім ліжку
    Лестиво промовляє слово "воля",
    А потім в вічі друзям всім -
    Про наше пекло і знедолю!
    Якби всі нашії діди і прадіди
    На війнах саме так ту "волю" уявляли,
    То ви, в сучаснім світі живучи,
    Такого слова б і не знали!

6. Hermi

Hermi Well-Known Member

сьогодні випадково натрапила на ось такі слова, і так хочеться вірити, що ці слова пророчі!

7. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Війна завжди вигідна всім крім місцевого населення. Хто гинутиме? Наші чоловіки, наші діти. Ми готові до того? Є чітко сформульована ціль і розуміння а що ж далі?

8. Маріка

Маріка Well-Known Member

Єдиний вихід, щоб перемога була на боці Майдану, це коли міліція і армія (або хоча б їх частина) перейде на бік народу. Бо інакше нічого цими мирними демонстраціями не здобудемо.
    В цій ситуації ті, хто служать в ВВ якраз і мають показати, що вони чоловіки і захисники Батьківщини і не боятися бути покараним за не виконання наказів.

Армія і міліція має виконувати свої прямі обовязки- захищати своїх громадян, а не купку злочинців при владі.

9. WildWind

WildWind Member

Той беркут стояв ще з обіду, якщо не зранку, мій чоловік там був, він розказував, що той самий беркут був цілісінький день, ввечері почав оточувати людей, але після виступу усі люди почали розходитись, всі були впевнені що і беркут поїде, бо вже не було сенсу.
    Ми можемо цього ніколи не дізнатись. Але хіба в тому суть? Виконуйте закони і дайте людям жити. Як казали українці? Та най вже краде, лиш би нас не рухав. Але при владі стали настільки тупі люди, що вони не лишили навіть копійки в гаманці, щоб було з чого гривню виростити. Не справились? Ну то нафіг з пляжу. Але нікому тепер той гаманець не потрібен, бо там не залишилось нічого.

10. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

Немає на майдані Юлі-тигрюлі!вот тому він непідписав в Вільсоні вступ в ЄС,бо знав якщо її випустять йому торба,хоча йому і без неї вже торба ,Зека геть!!

11. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

От власне. Дзвінок на свободу був в 00.30. То який сенс того побиття? Янику точно не вигідний. Всі збирались розходитись. Все мирно затихало. Не руха ли б, то так би і було. Натомість наступного дня Яник отримав мільйонний натовп. Воно йому було треба? Гризуть сумніви

Хочу вірити, що все дійсно робиться в цілях змінити владу і людям таки дадуть жити. Не все ж робиться на гірше.
    Про казну, так все вкрадено, але забуваєм, що до 2016 року є мораторій на продаж землі. Ще її не розпродали. Тому не все ще вкрали.

Людьми нашими захоплююсь, чесно. Організацією, свідомістю, дружністю. Владі щось слабо віриться.

12. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Це ви про що?

13. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Мене теж.
    Я теж думаю, що його підставили. Причому може й опозиція. Щоб такий натовп наступного дня зібрати.
    Та якщо то вони, то ЧОМУ ніц не роблять?

14. WildWind

WildWind Member

А ще краще бути там, і все бачити на власні очі. Можна не вірити політиками, але власному народу вірити треба. Я вірю що мільйон людей відстоїть правду, вірю у їх терпіння. Вірю, що якщо встане весь Київ, то бандити будуть відповідати.
    "І смеркає, і світає,
    День Божий минає,
    І знову люд потомлений,
    І все спочиває.
    Тільки я, мов окаянний,
    І день і ніч плачу
    На розпуттях велелюдних,
    І ніхто не бачить,
    І не бачить, і не знає —
    Оглухли, не чують;
    Кайданами міняються,
    Правдою торгують."
    "Кричите,
    Що бог создав вас не на те,
    Щоб ви неправді поклонились!..
    І хилитесь, як і хилились!"
    "Так от як кров свою лили
    Батьки за Москву і Варшаву
    І вам, синам, передали
    Свої кайдани, свою славу!
    Доборолась Україна
    До самого краю.
    Гірше ляха свої діти
    її розпинають."

Тут про Нострадамуса писали. Краще би Шевченка почитали.

15. olya_d

olya_d Well-Known Member

Тому і віддають в довговічну оренду китайцям, там ніби 50+ років.

Я от думала, чому влада пішла на силовий і жорстокий розгін майдану? Це ж ніби їм невигідно. Але! Яник, як мені здається, намагається бути схожим на путіна, от в Росії ж можуть силою розігнати людей, щоби всі інші боялись, то чому і тут так не вчинити? Думав, його більше боятись будуть і ніхто більше нікуди не рипнеться. Іншого пояснення для себе поки що не знаходжу.

16. Яруська

Яруська Well-Known Member

17. olya_d

olya_d Well-Known Member

от власне через розгубленість опозиції і незнання що робити далі, в мене якраз і виникають великі сумніви щодо їхньої причетності до розгону. Можливо, щось та й знали, можливо, не попередили людей, змовчали. Але яким чином вони могли віддати наказ беркутівцям? Та й влада їх одразу би здала.

18. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

19. Hermi

Hermi Well-Known Member

В мене від суботи відчуття, що оцей весь кіпіш для замилюванням людям очей. Зараз люди на вулиці за ЄС, розганяня майдану це також трюк, всі говорять лише про це, але ніхто не говорить про поїздку в Пекін, а як на мене звідти треба чекати біду. І весь цей цирк, щоб приховати реально небезпеку, ніхто ж не протестуує проти Китаю, та і взагалі про той Китай одиниці знають. А до 2015 року Яник навезе собі китайців і ті за нього проголосують. І от і вся історія, а нас просто витіснить дешева робоча сила:sad:

20. WildWind

WildWind Member

Або нас хотіли залякати, як у країнах, про які вже писалось. Показово залякати. В тих країнах таке проканало. Якщо то опозиція підняла беркут, але люди, беркут!, та якби то не Яник, то він би вже кожного беркутівця показово засудив, та усі би вже полетіли, то ж не так просто хто хоче зателефонує і дасть наказ... Та там жорстке підпорядкування! Або то люди, які Яника зробили президентом, його ж і зливають. Якби то зробила опозиція, якби опозиції було ні по чом оті побиті голови, то мільйонний Київ опозиція не думаючи кинула би на Кабмін без усіляких переговорів!

Статус теми:
Закрита.