Євромайдан!

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем dasha, 22 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. kristina

kristina Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!

не той літак впав в Казані 2 тижні тому

2. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Дивлюся зараз канал 24, слухала звернення мера Єнакієво до людей. мітингуючих назвивав "бандерівцями", а гаранта - "батя". Я в шоці...чому не зразу паханом? Але, що характерно - показували лише мера. натовпу людей чомусь не показали.))

3. Stepochka

Stepochka New Member

Читаю ваші переписи на роботі, та не маю там можливості писати. Довідалася сьогодні в Київ їдуть внутрішні війська з Криму та Одеси. З вчорашньої ночі ці військові очікували наказу, який поступив сьогодні пообіді. На ранок вони повинні бути в Києві. Це я знаю, бо коліжанки, що живе в Криму, її чоловік військовий. Мабуть чекав наш уряд, щоб впевнитись що йому й надалі нічого не загрожує. А тепер побачив наш пан Азір що йому нічого не буде й почав стягувати війська до столиці. Страшно за тих людей, які відстоюють наше майбутнє. Також шкода тих, що стоїть під ударами з протилежної сторони і отримує безглузді накази. Я не маю на увазі "Беркут", а тих простих хлопців які зараз проходять службу, а їх кинули як гарматне м"ясо. Зі слів коліжанки, яка мені це дала знати, в частинах залишили тільки ті, що тільки прийняли присягу.

4. WildWind

WildWind Member

Та то молоді хлопці, то не беркут, з такими вміють поводитись, їх треба відтягувати від решти і вони повтікають самі.
    А ті взагалі би розбіглися одразу.

5. BlackSheep

BlackSheep Active Member

значить то правда (,знайома яка працюе на залізничній ,бачила як іхала машина з военою технікою сьогодні пообіді.....

6. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Закриваючи очі на те, що ти політик, на те, що ти офіційний представник держави. Але хіба тобі не соромно, що про тебе таке пишуть, дурню ти тупий!
    Йди вже геть, благаю!

7. WildWind

WildWind Member

Каже мій чоловік, що Київ не має внутрішніх військ, тих, що лупили ланцюгом до прикладу, бачили які там молоді хлопці, то ж теж приїжджі. Порівняйте з беркутом з відео з суботи.
    Вистоять, якщо вийде весь Київ, мільйон людей, то ті війська тільки пчихнуть. Якщо таке почнеться, то однозначно люди переможуть, лиш усім ясно що будуть жертви, а цього ніхто не хоче.
    Якби танки вирішили ситуацію, вони б уже давно були на вулицях, але теперішня влада розуміє, що тоді їм однозначно капєц прийде, опозиція ж розуміє, що будуть смерті невинних людей, такою ціною ніхто не хоче. Тому нас лише лякають, то єдине, що вони ще можуть.

8. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Машини і інші брєприпаси постійно возять залізницею цілий рік, так що це зовсім не означає, що на майдан везуть. Страшніші дії влади і організовані банди про які говорив Гриценко, і невідомо ще як їм протистояти.

Останнє редагування: 4 Грудень 2013
  9. Альона

Альона Well-Known Member

Щойно дзвонила мама з Львівського майдану, говорила що настрій в людей нормальний, правильний (вона на мітингу щодня), а племінниця моя чергує в палатці-медпункті (переважно вночі, бо студентка), то каже що в молоді, студентів навіть піднесений настрій, гордо стоять.

10. Маріка

Маріка Well-Known Member

Треба весь Майдан везти до Харкова і визволяти Юльку. А вона вже скаже їм що робити (шютка)
    Хоча раніше вона передавала звернення до народу чере Власенка, через дочку. А тепер, під час такої події від неї нема взагалі нічого.
    Шось дуже дивно.
    Бояться її навіть у тюрмі.

11. Bulavka

Дівчата, на сході таки немало за народ, але їх залякують. (( Цитую з соцмереж, дівчина з Харкова мені писала, я її питала чи справді виганяють мітингувати за президента:

Да это правда. У нас в Харькове спокойно пока, наша мерия вся под Януковичем и не дают народу выходить за оппозицию, только за правительство, но много людей уехало в Киев, мои знакомые тоже сейчас там. Я к сожалению не могу поехать, а на ОРАНЖЕВОЙ РЕВОЛЮЦИИ была.

Пише ще, це вже сумно.((

Наш Харьков под Яныком, но и народ у нас тоже безразличный. Я переругалась на работе с коллегами. У них мысли другие. Им все равно как жить будем, Янукович их президент! Очень сложно в такой обстановке жить и работать. Я поражаюсь, когда людей не интериссует будущее их детей!!!

12. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Як тепер визволяти тих хлопців, яких побили, та ще й осудили??? Не можна це так залишати!

13. whisper

whisper Well-Known Member

з цієї всієї ситуації залишається лишень згадати слова молитви «Боже! Дай мені сили змінити в моєму житті те, що я можу змінити, дай мені мужність прийняти те, що змінити не в моїй владі, і дай мені мудрість щоб відрізнити одне від іншого». Що могли зробити громадяни нашої держави вони зробили, а те що комусь не вистачило терпіння і перемогла гординя (самовпевненість) мусять прийняти це як науку і зробити відповідні висновки (тільки шкода що ця наука коштувала так дорого).

14. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Як то 17? На скільки я вмію рахувати, то 21 таки.

15. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Замовляла я недавно іграшки на кідстафі, залізла в "майданівську" тему на їхньому пораднику і прозріла: "А я за Януковича!" "А мне главное, чтобы ужин приготовить, а дураки на майданах воюют!", "Все идиоты, ведутся на провокации пиндосов", "Это все провокации западных бендеровцев, они нас ненавидят!", "Дети в четыре ночи на майданах не сидят!", "И правильно, что от беркута получили, нефиг выступать!". Гидко... Кури, блін!

16. бетменша

бетменша Well-Known Member

Оце і є яскравий приклад совка. Дайте дешеву ковбасу і ми на все готові. Ніби вже стільки часу пройшло з 1991 р., а совок живе і процвітає

17. Bulavka

Обрізати інет і хай сидить на своїй кухні!

18. бетменша

бетменша Well-Known Member

Та в таких інтернет тільки для того і є, шоб на сайтах шось купити, а для всього іншого - ОРТ і доблесний Кісільов

19. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Та їй там хтось відповів, що скоро буде рекламувати замість своїх товарів з Америки "Лапти! Лапти расписные! Оригинальные матрешки!"

20. Bulavka

Спілкуюся в обговореннях майдану в соцмережах і прозріваю...ніби розумні люди попадаються, а таке кажуть...
    З одним страшим мужиком говорила, ну, різні точки зору, але культурно спілкувалися, ніби розумний, а потім він написав що беркут в ту ніч захищався і щоб ми їм ще подякували. Я ледь не впала, договорилися до того, що він став там закликати не спілкуватися зі мною, бо мені заплатили і посадили за комп агітувати народ...
    Я уявляю, як тяжко в Києві на майдані зберігати спокій, якщо вдома на дивані емоції душать...вклоняюся нашим київським мітингувальникам.

Статус теми:
Закрита.