Євромайдан!

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем dasha, 22 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Rostok

Rostok Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!

дівчата, будьте розсудливими , не керуйтесь емоціями!!

2. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

питаєте ,чого їде в Китай? отаке є (ховаю під кат)
    було у коментах тут і тут
    чи фейк - хтозна

п.с. і де Іннуська - гідна наступниця гебельсівни - пропала? уже заяву не пише...

3. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Дорогі волнтери і всі бажаючі допомогти! Оголошуємо збір Логістичного Штабу, що буде займатися розселенням мирних громадян - гостей Києва.
    Зібр о 19:00 за адресою М.Контрактова площа, вул. Іллінська, 12, оф. 313. в офісі Асоціації Велосипедистів України.
    Там ми зробимо тимчасовий штаб, поки не знайдемо просторнішого і більшого місця. Досі чекаємо відповіді від Будинку Архітектора чи вони зможуть нас прийняти. Везіть подовжувачі, ноутбуки та пристрої, що підключаються до інтернету, канцелярію: ручки, маркери, скотч, ватмани, папір для принтера, чай, каву, їжу, СТАРІ ТЕЛЕФОНИ + зарядки і в першу чергу себе, бо без Вашої допомоги навіть з пустими руками ми не справимося. Прохання максимально поширити інформацію і ПРИХОДИТИ. Ми на Вас дуже чекаємо!
    Нам дуже потрібна мінамальна фінасова допомога. Поки що буду платити за все сама, але як довго зможу оплачувати телефони і трансфери людей не знаю. Прошу Вашої допомоги - гроші (навіть 10 гривень) нас спасуть можна скидати на карту Приват Банку - Отримувач: Мельник Дарія 5457082050227730. Нагадую всім, що ми не підтримуємо нікого - ми самі по собі люди, котрі зрозуміли, що необхідно допомагати простим роботягам із сіл та молоді з інших міст, котрі не мають де ночувати. Наша найперша задача вивести максимальну кількість людей із КМДА. Якщо сьогодні вночі просто переді мною Юрій Луценко просив людей утримувати до ранку КМДА, то сьогодні він офіційно в інтвер"ю заявив, що люди в КМДА провокатори і їх там бути неповинно. Скоро ми обпублікуємо запис цього інтверв"ю. Опозиція непослідовна в своїх діях і це страшно. Всі кинули цих людей напризволяще. Кровопролиття неминуче. Будемо спасати хоча б тих кого можемо. Також цікаво, що в КМДА сидять свободівці, котрі з позором і криками "Провокатор" виганяють всіх, хто намагається говорити з людьми і виводити їх з будівлі кажучи їм ПРАВДУ. Там штурму можна чекати з хвилини на хвилину.
    Якщо маєте чим допомогти телефонуйте мені 0507118117 Олеся або Володя 0932592566 - чекаємо на Вашу допомогу. Пишіть також нам у ФБ.
    Щиро дякую за будь яку допомогу
    Корженевська Олеся

4. Roxie

Roxie Галицька панянка

бачила то інтервю.. згадується одразу анекдот про воші..
    Отже, анегдот про воші: студент на іспит із біології вивчив тільки про воші. Коли витягнув білета про людину, почав розповідати про те, що у неї дві ноги, дві руки, голова, на голові волосся, а в волоссі - воші (і - давай про воші!). Викладач каже: "Тягни другий білет". Витягнув - лисиця. "Така тварина, чотири лапи, хвіст, голова, два вуха, покрита шерстю. А в шерсті - воші..." - "Тягни ще білет!" Витягнув - риба. "Риба - істота, живе у воді. Має хвоста і плавники. Вкрита лускою. А от якби вона була вкрита шерстю, то там би були воші!..."
    Той же принцип відповідей "вождя":)))

Загальні фрази, жодної конкретики..

5. arkka

arkka Well-Known Member

Шановні українці, усі хто прагне допомогти фінансово
    телефонуйте на гарячую лінію майдану, там вам нададуть інформацію як перевести і куди переводити гроші!
    не ведіться на пости непереверірених людей!
    063 197 03 03 (це номер гарячої лйнії)

6. Альона

Альона Well-Known Member

Дівчата, що за нова біда з Китаєм ???

Які китайці на Україні? Help !!!
    В мене одної то викликає паніку?

7. Roxie

Roxie Галицька панянка

не панікуйте.. ми ітак своєю панікою цьому не зарадимо.. будем підтримувати мітингувальників!! хто не має можливості бути там, на Майдані присутніми (як я) - будем молитись за них!! будем з ними подумки!!

8. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Дівчата, може, маєте знайомих у внутрішніх військах - подзвоніть їм

9. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Та інформація була ще зранку - вже мали б довезти, якби справді везли...

10. Roxie

Roxie Галицька панянка

та може і везли.. може й привезли їх до Києва.. під час Помаранчевої стояли танки напоготові під Львовом (це знаю практично напряму від людини, яка була в одному з тих танків).. Так і зараз може бути.. Головне, щоб люди були мудрими і не виконували злочинних наказів, якщо такі будуть поступати..

11. Hermi

Hermi Well-Known Member

не нова, а стара...І все ж таки в тому є правда. В неті є достатньо інформації про угоду України з Китаєм (Україна дає в оренду свою землю), а там ще багато чого в тій угоді може бути. І мені вже давненько попахує що отими всіма діями нам замилюють очі, щоб ми не бачили серйознішої загрози. За останні дні стільки різних "бульк" пускали - то беркут, то танки, то ще якась біда і то лише щоб залякати. Люди в страху не думають про щось інше і в той час наш уряд може прокручувати махінації.

12. Rosynka

13. Hermi

Hermi Well-Known Member

я на фейсбуці бачила фотографію з танками, подумала що то чергова булька. Знайомий підтвердив, що як їхав до Львова, то на тій станції бачив танки.

14. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

десь чула по тб ,що то просто переганяють з частини,яка розформовується:girl_phone1:

15. Rosynka

про це на ЛХ говорили, що там все ок, на тій станції часто танки стоять.

16. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Цікаво чи то так дійсно. Чи так як з "йолкою", що треба було саме 30 листопада, саме в неділю і саме о 4 ночі її встановлювати.

17. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

ясно, що ні. минулих років "йолку" ставили 8-9 грудня. чого б це цього року раніше її ставити?

18. fiesta

fiesta Well-Known Member

Дивлюсь, як журналістів побили - жесть.
    Я не розумію того беркута - нашо так лупасити?
    Навіть коли виконує наказ - скрутив руки і вивів. А то ж ні - копають 3 на 1; волочать по землі; ще знущаються... Виродки... Там же теж мають бути нормальні...

А кримська рада?- як можна голосувати за надзвичайний стан??? Навіть коли вони проти майдану. Це ж як за війну голосувати!

19. JaNazarkova

JaNazarkova Well-Known Member

По айсітіві Порошенко виступає... цікаво там спілкуються

20. marycherry

marycherry Member

Я теж думала, що встановлювали тільки до Миколая, але тут є фоторепортаж

Підготовка місця під ялинку на Майдані Незалежності в Києві, 19 листопада 2012 р.

Але, все одно, скористались прикриттям Йолкі!

Статус теми:
Закрита.