Євромайдан!

Discussion in 'Що у світі чувати?' started by dasha, Nov 22, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SoloGalka

SoloGalka Moderator Staff Member

2. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!

http://youtu.be/bfsKRqV15vU

3. Artemida

Artemida Well-Known Member

Послухали президента і настрій геть зіпсований. Таке враження, що він насміхається з народу і ніяких кроків назустріч робити не збирається. На всьо начхати, батя їде в Китай. А Майдану наче і нема взагалі.

4. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

От я вчора реготала коли Янукович розказував що їде підписувати договори з Китаєм
    Невже китайці щось купуватимуть в України?Щось не вїхала в прикол, чи то лижі не ті:girl_crazy:

5. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Ну для потенційного президента така поведінка - трохи забагато, але як людину я його можу зрозуміти. Коли конкретно виснажений, голодний, то можна і не таке сказати. Ну з ким не буває?

6. olerusya

olerusya sweet candy ;)

7. kristas

kristas Well-Known Member

А дайте ссилку, де можна глянути на його "промову".

8. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

А що з нею сталося далі?

9. Rostok

Rostok Well-Known Member

да, жостко.. але інакше не розуміють)) не захищаю, і не звинувачую.. Краще так, ніж нагло брехати і либитись людям в очі

10. kraplynka

kraplynka реалістка

Ага, аж нудить - про нас так дбають, а ми невдячні....Такі невигідні умови в ЄС були для машинобудування (він певно на наших авто їздить), і з Росією рахуватися тре... І взагалі стільки всього планується, аби в нас було "пакращення", і то всьо таке очевидне. І з газом скоро все вирішать, бо Росія хоче збільшення обсягів споживання нами газу, і ми згодні, якщо вони нам ціну знизять (а смисл?). Всього не чула, бо моя мальота щебетала, але з того, що почула - то кожен в тім почує, що хоче - вода водою... Заядлі "регіонали" підтримають і повірять, а решті й так зрозуміло, яке "пакращення" нам з цією владою світить.

11. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

мені здалось,що він на тому відео якийсь неадекватний...чоловік каже-випив собі

12. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Тепер ми ім гречку продаватимемо :girl_crazy:

13. Sera

Він Китаю землю хоче продати.
    Чи віддати років так на 50(більше він і так не проживе).
    +їм обіцяють ЗРАЗУ громадянство тут.
    +1 млн жовтих підуть за нього голосувати.
    Я вже нацистом стаю потроху... Брр...

14. Rostok

Rostok Well-Known Member

і в паспортах наших внуків буде писати маде і Чіна????:girl_sad:

15. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

І я ніц надзвичайного не побачила. Нервово-напружений день, провокатори зробили своє, от і зірвався на п'яні.

16. Sera

З ЛФ:
    Срочно. Организационная информация с киевского Майдана. ПОЖАЛУЙСТА, МАКСИМАЛЬНО ШИРОКИЙ ПЕРЕПОСТ!!!

17. olerusya

olerusya sweet candy ;)

і в мене така думка промайнула - але, або це так, або в нього був вже стан близький до "стану афекту"
    сидячи на дивані в теплій хаті ми і не дізнаємось як там все насправді:girl_in_dreams:

18. Sera

Теж з ЛФ
    ЛЬВІВ! ЛІКАРІ!!! Дорогі Колеги!!!! Зараз в цей час багато хто з Вас не може залишатися байдужим до сьогоднішніх подій в Україні. Ми можемо бути зараз корисними у Києві. Але, масовий одночасний некоординований виїзд у Київ може одночасно і внести певний деструктивний елемент поряд із нестримним бажанням допомогти та виконати свій обов'язок. На сайтах пишуть, що потрібні лікарі - добровольці - скоріше за все це так і є. Проте якість та результативність медичної допомоги багато в чому залежатиме від координації дій Києва та Львова. Зараз в Києві комітет національного опору працює над багатьма питаннями, зокрема і організацією надання медичної допомоги. Але Майдан може затягнутися, тому чергування група за групою лікарі повинні змінюватися, тому мусить бути резерв, котрий може бути потрібен у будь-який час. Тому прошу звернути увагу на наступні пункти:
    1. Хто вирішив рушати на Київ для акцій протесту - з Богом! рушайте ! Ви потрібні!
    2. Для тих хто вирішив приєднатися у Києві на місці через оргкомітет організуватися на місцях надавати медичну допомогу - будь ласка, це Ваше рішення - це також потрібно!
    3. Для тих хто хоче увійти у резервну групу, котра готова виїхати за потребою прошу на мою скриньку yarka@i.uaвисилати наступну інформацію - (Прізвище, ім'я, спеціальність, категорія, місце праці, номер мобільного або ж домашнього телефону). Моє завдання скласти базу даних наших мобільних професійних груп. Цим займаюся я особисто. Маєте сумнів - знайдете можливість перевірити мою особу.
    4. Залучайте колег та перепостіть дане оголошення. Це не спам. Дякую всім не байдужим. Слава Україні!

Андрій Ярка

19. Natalia

Natalia Well-Known Member

На першому повтор цього ж інтерв"ю. Кому цікаво - включайте.

20. kristina

kristina Well-Known Member

погоджуюсь, ну і нам показали ролик на 1,5 хв, як тут пишуть ,що ми бачим навіть не половину того , що є насправді, і в такій стресовій ситуації 24 години, незнаючи що буде навіть за 5 хв, як себе поведе натовп людей між якими дійсно є провокатори (або п"яні чоловіки які якщо більше міри вип"ють, то теж можуть бути агресивними )то я сама була б не своя і ненормативна лексика певно теж була б присутня. Я за Кличка навіть і президента, він у владі не давно і маю надію що має бажання і запал змінити країну і її економіку в кращу сторону. Він дійсно бачить як живе Европа, і прагне цього. Вот яку команду кабінету міністрів обрати тут певно трабли

Thread Status:
Not open for further replies.