Євромайдан!

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем dasha, 22 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!

раджу прочитати
    дуже поділяю

2. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Дівчата!А чи будуть завтра школи працювати?

3. Музик

Музик Мартуська

мають працювати. Садовий закликав не страйкувати і забезпечити роботу всіх державних структур

4. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

де можна знайти телефони організацій які організовують поїздки на Київ?

5. konfety

konfety Лучший изгиб на теле девушки - это ее улыбка!

http://www.youtube.com/watch?v=zBWqawm81Fo
    http://www.youtube.com/watch?v=bNE_3C9AZF0&desktop_uri=/watch?v=bNE_3C9AZF0&app=desktop

http://www.youtube.com/watch?v=8eflRkjecks&feature=youtu.be

http://news.liga.net/articles/politics/933524-
    http://news.liga.net/news/politics/933645-v_kieve_postradali_bolshe_desyatka_zhurnalistov_spisok.htm

подивіться, що робиться..очима очевидців .. це жах..

а тепер про провокації:

posle_razgona_evromaydan_den_11_y_obnovlyaetsya.htm на першому відео чітко видно провокатора у чорній масці.

"ВНИМАНИЕ !!! Я был на Банковой у администрации президента часа за два до бойни. Когда я пришел туда, там было еще относительно спокойно. Бульдозер стоял на перекрестке Банковая-Институтская. Подойдя ближе к заслону милиционеров сразу понял - не "беркут", совсем еще дети со страхом в глазах. Там же были группы крайне агрессивных молодых ребят с цепями, трубами - все в масках. Было так-же некоторое количество обычных, ничего не подозревающих мирных митингующих. Крики "ганьба" и т.д. Через некоторое время к заслону подъехал бульдозер в сопровождении агрессивных ребят призывающих на штурм. Бульдозер врезался в металлический забор перед милицией прорвав его. Далее "бульдозеристы" с помощью троса оттащили металлический забор в сторону. Когда ребята в масках стали выковыривать большие камни и бросать их в этих молодых милиционеров, я почувствовал, что сильно пахнет ПРОВОКАЦИЕЙ! Я вместе с несколькими нормальными ребятами, сразу не сговариваясь бросились отбирать камни и создавать живой щит между милицией и этими агрессорами. Часть людей заблокировали бульдозер. Но давление провокаторов все усиливалось. Постоянно взрывались взрыв-пакеты. Было и много провокаторов без масок под видом митингующих, которые призывали к насильственному штурму. На мои призывы о ненасильственном митинге очень грубо реагировали, говорили что я засланный мент и т.д. Они нас и милицию постоянно провоцировали на драку под видом огромной ненависти на беркут, который разогнал Майдан. ТУПО ШЛИ НА ПРОВОКАЦИЮ КРОВАВОЙ ДРАКИ !! Но это был не праведный гнев - ЭТО 100% ПРОВОКАТОРЫ. Через час появился Порошенко, который призывал агрессоров успокоится, но безуспешно. Они освистывали его и всячески обзывали его. В том числе и много тех которые были без масок с ленточками. Они попали на фотокамеры. Подошло больше здравомыслящих ребят и я подумал, что все, кровавого побоища уже не будет и пошел следом за Порошенко. Он сообщил милиции о провокаторах. А потом, через полчаса - час по радио я услышал о бойне."

6. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Щойно Садовий сказав що навчання в школах буде

7. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Дуже жаль, що люди готові боротися за краще життя , теперішнє і майбутнє, а лідера не має...
    Люди не знають як діяти, не має мудрого керівника:girl_cray: котрий би повів людей за собою аби побороти діючу владу. Ну невже ніхто з опозиції не може дотепер розробити чіткий план дій? Найбільше боюся, що люди розчаруюються вкотре, і покинуть Майдан. Маю надію на краще...

---------- Додано в 22:36 ---------- Попередній допис був написаний в 22:35 ----------

От і підказка як діяти...

8. Wonder

Wonder New Member

чоловік вертається з Києва, щойно звонив, житомир проїхав десь годину тому
    каже там велика аварія, яка перекрила рух в обидві сторони

9. BlackTee

BlackTee Well-Known Member

дякую
    скинула це відео на громадське тв в групу в контакті
    http://vk.com/hromadsketvofficial

10. Allo

Allo Active Member

Щойно показали)))

11. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

На цьому фото моя мамуся на Євромайдані на Майдані Героїв в Будапешті в гурті українців, що живуть в Угорщині:girl_in_love:

12. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Не розумію, чому Беркут так жорстоко сьогодні побив багатьох журналістів до сильних травм, і наших, і з міжнародних агенств, при чому ті мали бейджики, камери. Це вже війна і проти людей , і проти журналістів. Світ шокований. США і Європа засудила захоплення будівель і насильницькі дії як з боку мітингувальників, твк і з сторони влади. Розказують тут постійно про все http://www.youtube.com/watch?v=uZtwFH4uKxk
    Ще повідомили, що Одеська рада і Крим цілком підтримують дії Януковича і вважають все що проходить в Києві загрозою територіальної цілісності України і порушенням стабільності:girl_crazy:

13. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

А я з банальним запитанням:
    Чи вести дитину завтра у садок? З різних джерел поступає інформація про страйк, але наскільки це все серйозно? Я розумію, що половина Львова у Києві, але чи працює завтра у Львові хоч щось?

14. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Школи, садки і держустанови працюють. Джерело - мер Садовий.

15. SoLana

SoLana Well-Known Member

З сторінки п. мера на ФБ

16. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

держустанови. школи, садки працюють. Так само працюють комунальні і багато приватних підприємств.

17. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

4y je xtosj tut s Awstrijui? zbyrajutsja nashi tam? duzhe xo4etsja xo4 jakos pidtrymaty naschux ljudej.

18. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Милиция Киева предупреждает, что будет штурмом отбивать админздания
    Неділя, 01 грудня 2013, 23:41

Версія для друку
    Коментарі1

Киевская милиция предупреждает, что будет предпринимать меры по освобождению захваченных админзданий, если митингующие не покинут их сами.

Об этом говорится в заявлении киевской милиции, сообщает "Интерфакс-Украина".

Милиция Киева напоминает, что самовольный захват административных зданий является противозаконным и предлагает митингующим добровольно покинуть админздания.

"Столичная милиция предупреждает, что в случае невыполнения законных требований правоохранители будут предпринимать соответствующие меры по освобождению зданий от нарушителей", - говорится в заявлении.

Ранее сообщалось, что правоохранители ведут переговоры с людьми, которые ворвались и удерживают здание Киевской городской администрации и Дом профсоюзов.

В Доме профсоюзов, как сообщалось, разместился Штаб национального сопротивления.

газета ПРАВДА

---------- Додано в 23:56 ---------- Попередній допис був написаний в 23:55 ----------

Турчинов призначив загальний страйк на 6 ранку
    Неділя, 01 грудня 2013, 23:35

Версія для друку
    Коментарі3

Учасники загальнонаціонального страйку почнуть блокування адміністративних будівель у понеділок о 6:00.

Як повідомили у прес-службі "Батьківщини", про це заявив керівник Центрального штабу партії "Батьківщина" Олександр Турчинов.

"Ми стоятимемо, поки вони не підуть у відставку", - додав він.

За словами Турчинова, вже створено штаби національного спротиву в усіх областях.

Також він зазначив, що "владою плануються провокації, але їм це не вдасться".

"Ми блокуємо виїзди з вулиці Інститутської на Хрещатик. Жоден транспорт не повинен сюди потрапити", - зазначив Турчинов.

При цьому він закликав присутніх зберігати спокій та дотримуватися дисципліни і організувати цілодобове чергування.

За його словами, "зараз до Києва під’їжджають патріоти з усіх регіонів України".

У свою чергу нардеп Микола Паламарчук зазначив, що у штаба є інформація "з надійних джерел" про те, що в ніч на понеділок, 2 грудня, близько 3-4 ночі влада планує використати силу та розігнати Майдан.

"Вони планують стягнути близько 7 тисяч "тітушок". Зараз вони вже частково є у Києві, планують ще. Вони розміщені у Будинку офіцерів, ми про це знаємо", - зазначив він.

Також він додав, що Штаб національного супротиву діятиме у межах закону. При цьому він закликав людей лишатися на майдані, і у разі нападу та спробі розгону Майдану невідомими "відповідати тим самим - бити".

"Це дозволяється законом", - додав Паламарчук, посилаючись на статті Кримінального кодексу.

Українська правда

19. MarichkaR

MarichkaR Well-Known Member

Я не оправдовую деякі дії опозиції, але думаю, що вони самі в шоці від такої кількості людей, які вийшли на вулицю. Та там майже мільйон чоловік, як за ними всіма можна вслідкувати. Просто, люди хочуть вже в цей день, повалити те що будувалося 23 роки. Так сказали вже - це мирна акція, всеукраїнский страйк, завтра йдуть пікетувати Кабінет Міністрів... Дуже гарно написав Гриценко в своєму блозі на Українській Правді, там все гарно і зрозуміло написано. Я розумію, що маємо справу з бандитами, але потрібно наразі діяти в рамках закону, не йти на провокації, бо що можуть зробити не озброєні люди з Беркутом, вже не кажу про воєнний стан.

20. Женічка

Женічка Well-Known Member

дівчата, бачите, як Банкову підмітають? і сміх і гріх, і...оти, клоуни.

Статус теми:
Закрита.