Євромайдан!

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем dasha, 22 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!

Щоб не стати малоросійською губернією, русинським повітом, мадярським чимось там і - всім на сміх - білоруською областю відповідно. Тільки разом ми щось можемо, а окремо - жодна частина України не є самодостатньою, то факт.

2. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

то неправда. Люди там зашугані і потребують не від'єднання, а нашої підтримки.
    тому що сили протистояти самі знаєте кому в одного Заходу України - забракне. Не в образу нікому, просто це реальність. Ми мегагігапатріоти, але нас не так багато.

3. Tequila

Tequila Well-Known Member

4. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

5. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Я в шоці з тих всіх політиків! Де вони? Чому кинули людей самих? Брехуни!!! Де наші лідери?

6. SoloGalka

SoloGalka Moderator Команда форуму

Дуже треба зараз лідерів опозиції на Банковій!!!
    Некерований натовп - це дуже небезпечно!
    Потрібні лідери, які би координували ситуацію!

7. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Глянула, таки всі там- і Тянгибок, і Яценюк, і Кличко.

8. SoloGalka

Де це видно?

9. whisper

whisper Well-Known Member

чого вони в Київ Раду полізло чи це сплановано чи це провокація?

10. SoloGalka

думаю, що 100% так (ІМХО)

11. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

А що це за комплекс меншовартості?. Чому ми повинні думати за гірше, чому ЗХ. Україна має бути посміховиськом. В світі баато маленьких держав, з набагато меншими ресурсами і досить гарно живуть.

Ні, якщоб вони хотіли того, щоб і ми, то вони б не допустили цієї партії до влади. Ще раз повторююся, я не вважаю, що там живуть погані люди, просто в них інше бачення України.

Зх. Україна і так зараз бореться фактично сама. просто буде різниця чи ми боремося тільки за себе чи ще за когось. Саме тоді можна буде говорити про підтримку Європи, оскільки 95% населення хотіли б в Європу.

12. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

13. Vероніка

Vероніка Never give up

Захопили КМДА. Які наступні ЗАКОННІ дії може вжити керівництво країни ? Ввести воєнний стан ?
    Де взагалі весь уряд, що усі поховались ?

14. SoloGalka

Все може бути, не дай Бог....

15. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

По-перше, у них немає сусідів з імперськими апетитами..
    По-друге, левова частка історії України - історія воєн за князівство/гетьманство (часом хоча б на клаптику землі, але своя вотчина) і на цьому фоні перерозподілу її земель між сусідніми державами-імперіями. Сумно, що вона нічого не вчить..

16. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Може висловлюсь штампом, але так є : нам треба бути "за Україну!", а не "Проти Росії!".
    І непотрібно шукати зайвий раз ті негативні коментарі, вони завжди є і будуть. І, дівчат, всі так радо не дуже люб"язно висловлюються в бік Донеччан, а прочитавши аналогічні дописи про нас обурюються. (нецензурщину і т.д. я не беру до уваги, я просто в загальному), і коли на майдані розказують анекдот про чорта і москаля, ну де тут буде єдність, де?
    Треба любити свою країну, зі всім її народом- я вчуся це робити.
    Переїхавши 4 роки тому жити у Львів, я багато речей сприймаю по-іншому, в мене стала громадська позиція більш активна, і це все завдяки спілкуванню з вихованними, культурними мешканцями міста, патріотами, але оці одвічні сварки мені дуже боляче сприймати.
    І я дуже переживаю за людей на майданах, не хочу щоб страждало мирне населення від чиїхсь коварних планів! Молюсь за них, і за світле майбутнє України.

17. Annjutka

Annjutka Well-Known Member

Зараз би було вчасно зібратися лідерам оппозиції, утворити штаб у захопленій будівлі, і проголосити себе тимчасовим керівництвом країни, та просити визнання у Європи... Це був би вихід. Але чомусь тихо..

18. Женічка

Женічка Well-Known Member

пише УНІАН, що адміністрацію президента штурмують бульдозером.
    на банковій порошенко, фух. і тягнибок.
    в мене два дні хата стоїть.

19. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

опозиція сидить тихо в кущах і спостерігає. вони вийдуть пізніше, принесуть народу бинт і зеленку, подують на вавки і цілі та неушкоджені запропонують себе яко керівників "нової вільної незалежної".
    а якщо серйозно, то вони не дуже то і хочуть висуватись, щоб потім забагато вимог в народу не було до них.
    вкотре переконуюсь, що нашу владу ВСЮ треба поставити до стіни і шмальнути добряче, потім вибрати нових і поступити так само, а вже наступні мали би бути навчені і поводитись гідно.

20. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Естонія, Литва, Латвія, Японія, польща, Молдова, Туреччина...і це тільки країни зі спільним сусідом. Вже мовчу про сусідів Німеччини..

Сумно, що деяких вона навчила тільки страждати і вддавати все своє, а не боротися за себе, а боротися за чужих.
    Особисто я готова підтримати Схід, лише в тому випадку, що вони щось також для того будуть робити. не можна допомогти людям, які цього не хочуть.

Статус теми:
Закрита.