Євромайдан!

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем dasha, 22 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. MarichkaR

MarichkaR Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!

Львів молодець, справжні патріоти! А от в Тернополі людей зібралося близько 500 чоловік на площі, а інші проходять повз і нічого їх не цікавить. Так мені сумно, що аж не можу. Чоловік від ранку на майдані, каже, що тернополяни дуже байдужі, а що вже казати про Схід України. Не знаю, може, завтра буде більше людей, буде віче на 12.00. Тримаймося!

2. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

не збулось))). Хіба може рік попутали?

3. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Сподіваюсь цього року таки отримати цей подарунок на ДН....

4. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

http://www.segodnya.ua/politics/pne...al-lichno-glava-kievskoy-milicii--478775.html

В разгоне демонстрантов принимало участие 300 бойцов спецподразделения "Беркут"
    Приказ о разгоне Евромайдана в Киеве отдал лично глава киевской милиции Валерий Коряк. Об этом он заявил сегодня на пресс-конференции.
    "Приказ задействовать "Беркут" давал я лично", - цитирует Коряка РБК-Украина.
    По его словам, после того, как ориентировочно в 12 часов ночи со сцены активисты заявили, что они завершают свою акцию, коммунальные службы вывели технику для сооружения новогодних конструкций на Майдане Независимости.
    После того, как митингующие препятствовали им, был задействован "Беркут". Коряк отметил, что в разгоне демонстрантов принимало участие 300 бойцов спецподразделения "Беркут".

5. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Тримаєм руку на пульсі...
    http://hromadske.tv/

6. Vероніка

Vероніка Never give up

Без указки найвищого керівництва нічого б він не зміг наказувати.
    Усі ці органи внутрішніх справ і військові тільки пішаки у жорстокій грі проти українського народу.
    Прочитала ще таке

7. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

НЕвже тільки у Львові розуміють що робиться?

8. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Не тільки у Львові. Майже весь світ бачить, а от Рассія- матя не бачить. тобто бачить але з точністб навпаки. Ну, і відповідно наші земляки- східняки

9. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

А в багатьох коментарях до новин можна прочитати щось типу такого: "Але чому захід мовчить? чому Львів не повстає?! ну, ми тут... але вони ж там найближче до Європи! чому вони нічого не роблять?!!!"
    Так що, мабуть, не-очевидцям львівська активність видається слабенькою. І так виходить, що кульмінація того всього має відбутися тут, саме у Львові, і , думаю, багато хто зараз звертає погляд і зосереджує увагу на Заході України.

10. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Ну треба ж знайти крайнього. Ось -він - ворог українського народу. А ми думали, що це - Янукович))).

11. pokytyanka

pokytyanka Active Member

Знайшла такий вірш-заклик:
    За волю по тюрмах сестер та братів
    Повстанемо ми проти підлих катів!
    На наших руках не зімкнути кайдани!
    Виходь! Виходь! Виходь!
    На Майдани!
    Стаємо ми грізно плече до плеча
    За щастя народу! За жах палача!
    Від гніву святого ховайся за мури!
    Знайдем! Знайдем! Знайдем!
    Зметем диктатуру!
    Вітчизну, як матір йдемо боронить
    Бо дітям та внукам в країні цій жить!
    Не падай же духом, мій славний народе!
    На бій! На бій! На бій!
    За Свободу!

12. fiesta

fiesta Well-Known Member

Увага!!! усім автомобілістам Львова, саме ви зараз можете допомогти відстояти нашу державу. Велике прохання у кого є свій автомобіль. Збираємось о 23:00 біля Львівської Обласної Ради для супроводження автобусів які будуть їхати до Києва. Супровід буде в районі 40 кілометрів від Львова, там далі будуть підтримувати інші.

13. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Льовочкін, Богословська, Бережна, Тігіпко.. "Боже, сколько правды в глазах государственных ... деятелей". І як же хочеться втриматися в політиці..

14. Vероніка

Vероніка Never give up

Хто знаю, дійсно Беркут вже оточив проспект ?

Інформацію вже спростували, дякую.

15. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Вони тут теж ялинку і каток встановлюватимуть? Яку дурню ще вигадають?

Щойно подивилась пряму мову Садового, в якій він сказав, що якщо щось подібне надумають зробити в Львові - повстане все місто!

16. Insolence

Insolence Living The Dream

То все провокації для сіяння паніки. Нема беркуту

17. Cornelia

Cornelia Well-Known Member

З'явилась інформація, що в одній з києвських лікарень від отриманих поранень померла дівчина.

Просто немає слів щодо того, що зараз відбувається в країні...

18. Hermi

Hermi Well-Known Member

Садовий молодець!

19. Vероніка

Vероніка Never give up

Згідна, в цій ситуації він мене приємно здивував.
    А що ж "шановний" очільник ЛОДА - відмовчується чи втік у Київ до "таточка" ?

20. ELEGANCE

ELEGANCE Active Member

о. Степан Сус: "Хочу повідомити усіх учасників ЄВРО-МАЙДАНУ у ЛЬВОВІ, що з благословення митрополита Львівського УГКЦ владики Ігоря (Возьняка) Гарнізонний Храм Святих Апостолів Петра і Павла з 30-11-2013 по 01-12-2013 ЦІЛУ НІЧ буде відкритим (молитва, тишина, тепло і просто бесіди).

Статус теми:
Закрита.