Євромайдан!

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем dasha, 22 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. mitla

mitla All You Need Is Love

Відповідь: Євромайдан!

Маю надію, що це тільки початок!!! І УКРАЇНЦІ НЕ БУДУТЬ БАЙДУЖИМИ!!!

2. Osya

Osya Active Member

А навіть рахувати результати виборів, буде теперішня влада, яка все зносу фальсифікує успішно :sad:

3. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

працює ) працює. Просто ломиться від подій.

4. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Дайте посилання на трансляцію львівського майдану

5. Музик

Музик Мартуська

6. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Ось на таке натрапила - збір підписів за імпічмент Януковича:
    http://evrointegracija.net.ua/

7. whisper

whisper Well-Known Member

я вже починаю переживати чи то часом не як у фокусників, відвертаємо увагу побиттям майдану, а в той час про продаємо державні інтереси

8. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

щось там не грає

9. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Мені здається що з наших теперішніх нема з кого дуже й вибирати... Можливо з усіх пішла б хіба за Луценком - все таки він мені якийсь найближчий до людей і теж "постраждавший" від тої влади...

10. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Дуже влучні слова.
    Якщо, наприклад, Захід за, то Схід проти. І навпаки.
    Важко спільними зусиллями та й чогось добитись.

11. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Вони намагаються розігнати львівський майдан, бо це була б остаточна перемога. Львів завжди стояв до кінця. Якщо вони переможуть тут, то дух ослабне по всій країні. Добре, що наш мер з нами!!

12. Nana11

Nana11 аспіранточка

Оце точно!
    Львів не Київ, тут таке не пройде...по факелу і спалимо всі і вся. Ми Галичина в нас кров горяча, краще їм нас не чіпати.

для цього їм треба хіба танками йти, а то вже буде справжня війна не Дай Боже!

13. Галюсік

А ща саме? Там просить вказати не імейл, а номер телефону. Годину назад було 151 голосів, зараз 262.

14. lovikyou

От і в мене чомусь таке відчуття укріплюється отанніми днями.... Як би то не було, ми навіть 20% незнаємо того, що справді роблять з країною... Який шлях розвитку обирають, які угоди підписують - ось тобі і демократична влада, обрана народом!

15. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Та ще вчора була інформація, що це все заради відвернення уваги від підписання Януковичем угоди з КНР..

16. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Не за лідерів, а за себе. А як будемо далі сидіти вдома за компами з таким "пораженческим" настроєм, то профукаємо і ту дрібку, що маємо. Вірю, що це все недаремно. Вірю, що гірше вже однаково не буде. Або так: буде, якщо ми своїм скигленням і страхом це дозволимо. Будь-якого іншого президента реально змінити шляхом виборів, час покаже, хто чого вартий. А пусті розмови і обговорення політичних розкладів ні до чого не приведуть. Може, воно й на краще, що майдан без політики - хай бачать волю ЛЮДЕЙ.

Останнє редагування: 30 Листопад 2013
  17. Галюсік

Дійсно, щось не те, хоче для підтвердження відправку смс за 30 грн. Але, бачу, що голоси постійно збільшуються. Може хтось щось чув про цей сайт?

18. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Думаю, що Януковича підставляють. Він "комусь" набрид, почав вважати себе головним. А як же олігархи, які за все платили? Думаю, що призедентом йому вже не бути. Такі дурні вчинки... Якась пішла саморуйнація...
    Невже "Беркут" - нелюди? Як так можна бити беззахисних людей? Як підіймається рука? І де ділись ті молодики з Маріїнської площі? Може це вони в тій формі та за масками?
    І хто піде на Ялинку "на крові" та "кровавий" коток?

19. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Я вчора на Шустер новим поглядом побачила Порошенка, його грамотні судження, повне розуміння ситуації, вільне спілкування з Європейськими лідерами, розуміння проблем виживання бізнесу в нашій країні. Можливо за нього би і голосувала...

20. lovikyou

це і є найстрашніше - бо справді кров гаряча, душа горда - голову не похилемо! То легше їм було б ту Західну Україну стіною обнести і в Євросоюз спакувати, бо точно біда буде...

Статус теми:
Закрита.