Євромайдан!

Discussion in 'Що у світі чувати?' started by dasha, Nov 22, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!

так воно і є, судячи з фото беркутівців крупним планом...

2. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Ну і де? Де той Яценюк, Кличко, Тягнибок? ЧОМУ вони ще не у Львові? Вони хіба під шумок притягнули свої прапОри, постояли, потусувалися, понарікали на владу, Яник нічого не підписав, ну і добре, люди хай далі самі розгрібають.

3. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

Андрій Садовий

4. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

наразі вони є в Києві

наскільки я знаю зараз формується штаб і буде оголошено всеукраїнський страйк (що воно мається на увазі так і не зрозуміла)

5. Kerzenlicht

сорі, щось не розумію: а нашо вони тут????

6. fiesta

fiesta Well-Known Member

А що інші міста? Що схід ?

7. Маріка

Маріка Well-Known Member

Я думаю, що все український страйк був би дуже ефективний. Якби одного прекрасно дня люди просто не вийшли на свої місця праці або навіть вийшли, а не виконували належних обовязків. І за один день стали би всі заводи, що належать олігархам, почалися б в країні колосальні збитки. Тоді влада задумалась. І головне, що на робочі місця Беркут не приїде.
    Знаю, що то не реально і бракує єдності українцям Cходу і Заходу, але то було б найдієвіше.

8. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Поки немає лідера, майдан - мирна, але безправна акція. Потрібен представник і, головне, - керівник. Одним стоянням на вулиці нічого не зробиться. Це політика, а не дворові змагання.

9. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Все таки опозиційні лідери мусили бути в той час з людьми на майдані. А то коли їм вигідно вони з народом, піаряться під шумок, а як людей нищили то вони поховалися! І на кого тепер надіятися?

10. whisper

whisper Well-Known Member

це мені нагадує пружину чим більше її стискати тим з більшою силою вона вистрілить - якби вони самі не нагнітали обстановку тим скоріше все б і закінчилось, бо реально лідера нема за яким пішов би народ. Подивилась вчора програму Шустера, глянула на опозицію і ніякої надії в мене не виникло, може якщо вони своїм обєднаним лідером виберуть Кличка і той заявить якусь чітку стратегію дій, тоді ... і то хто зна, люди вже такі розчаровані (особисто я шо не новини то плачу, розпач і ніякого променя світла)
    Хай би вже хоч той Гриценко брався, а то нікого нема

11. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

з фб,
    здається мені, що події таки будуть розгортатись.

12. konfety

konfety Лучший изгиб на теле девушки - это ее улыбка!

..дорогенькі мої..читаю все, дивлюсь відео..вже декілька годин не можу заспокоїтись, сльози, трясе...в голові це все не вкладається..як ті сволочі лупили всіх підряд, дівчинку вагітну, пацанам голови розбивали, а всі кричали зупиніться, що ж ви робите..а коли Гімн України співали дівчата..у мене колотун почався, мурашки по тілу...тепер я не можу мовчати, Яник перейшов межу! Україна йому цього ніколи не пробачить! Зараз головне не зломитись і не змовчати..Я не можу стояти осторонь, коли безщадно бьють дітей!! Там багато моїх знайомих, додзвонитись не можу, люди погубили документи, телефони..Дзвонили мої друзі, кажуть, що ті суки виловлювали по одному, вп"ятьох копали ногами, били дубинками..дівчата кричали, їх за волосся тягали, за ноги, непритомними...є люди, що взагалі непритомні лежали, і ніякої швидкої..що з ними, де вони - не відомо..Люди стали гарматним м"ясом у політичній боротьбі. Ми мусимо самі себе захистити!
    за півгодини я вже зібрала 14 машин:tanksmile:..ми будемо на 19:00! І закликаю вас, автомобілістів долучитися до автопробігу. Невистарчає символіки..скажіть, чи хтось має прапори чи знає де їх зараз можна взяти якнайшвидше?:naci:

13. Kerzenlicht

цілком вірно, та робиться вона в першу чергу у Києві. тут є кому справитися. не у Львів їхати, якщо їхати.

14. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

15. arkka

arkka Well-Known Member

фейсбук не працює!!!!!!!!!!

16. Bulbashka

Bulbashka Active Member

Натрапила в неті
    Опрацьовуючи усю інформацію в останні дні україїнці не бачать основного, зазомбовані євромайданом і виснажені протистоянням з владою народ і опозиція не аналізують ситуацію.
    Ніхто не звертає уваги на наступний крок після самміту зрадника Януковича.
    Це підписання угоди з китайською компартією, з якою партія регіонів (Азаров) підписала договір в 2011 році.
    Згідно цих та інших підкилимних угод з Китаєм Янукович отримає грошей стільки скільки він скаже.
    Він дуже чекає на ці гроші - це його остання надія.
    Після зустрічі зрадника Януковича з головою КНДР Сі Цзінпіном і премєр міністром Лі Кетцяном, яка відбудеться на початку грудня 2013 року будуть підписані угоди про відкриття чотирьох китайських заводів з переробки вугілля в синтетичний газ на сході України. Цей договір дає повну легітимізацію мільйонам китайських робочих, які будуть працювати на Україні на цих заводах, а також отримають паспорт громадянина України, і в 2015 році будуть голосувати на президентських виборах за Януковича.
    Також будуть підписані інші договори з оренди сільськогосподарських земель на 50 років в Херсонській, Миколаївській та інших областях, що дасть можливість мільйонам китайців приїхати в Україну ще і на с/г роботи. Для цього будуть побудовані спеціальні ангари для їх проживання, де будуть проживати тисячі китайців з українськими паспортами. Вони будуть отримувати дуже низьку заробітню плату і українці, як робітники не будуть потрібні взагалі.
    Це — кінець України!
    Зек-аферист після виборів 2015 року залишається легітимним президентом.
    Це буде нова китайська республіка, а українці будуть тікати за кордон!
    Такий справжній план зека-януковича!

План дій опозиції:
    1. Інформувати українців та увесь світ про справжній план Януковича.
    2. Блокувати його зустрічі із президентом Китаю.
    3. Не допустити підписання жодних угод.
    4. Оголосити імпічмент президенту.
    5. Оголосити нові вибори президента України!

17. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

18. Osya

Osya Active Member

У мене ніби працює

19. Gajka

Gajka Well-Known Member

У мене мама за кордоном, питає чи то правда, що Росія прислали на вертольотах омон.
    Звідкись вона то почула?

20. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Нові вибори.... А за кого голосувати? Кого обирати? Де справжні не продажні лідери, яким можна довіритись і за яких вартує вистоювати на майданах?

Thread Status:
Not open for further replies.