Євромайдан!

Discussion in 'Що у світі чувати?' started by dasha, Nov 22, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!

Єдиний що висвітлює все що сталось безперервно. Ще час від часу 5-й канал транслює. Інші мовчать.
    Невже і ці масмедіа заставлять замовкнути?
    Те що я в шоці - то м"ягко сказано.
    Ми з Ромчиком вчора бачили ту мирну атмосферу на ланцюгу, брали участь зі всіма.
    Цеж все мирно і спокійно!
    Як так можна? За що? Отак всіх без розбору - молодих, жінок, навіть вагітних, журналістів, іноземців...
    Чоловік заборонив дивитись 24-й, бо заспокоїти мене вийшло лише коньяком. Сльози текли градом, аж розмовляти не могла, до чого все котиться.

Не можу повірити що люди здадуться і мовчатимуть. Не можу повірити що їх отак просто затикатимуть.
    Як на зоні чесслово - силою і наглістю.

Ми вертаємся в минуле? В диктатуру? Повторимо долю Білорусії?
    Купа всього в голові крутиться, не вірила до останнього, що таке в наш час і в нашій державі можливо. Думала влада максимум - просто ігноруватиме мітинги, а вони...

2. fiesta

fiesta Well-Known Member

Автобуси, які їдуть «зачищати» львівський Євромайдан, вже на Кн. Ольги у Львові
    Щойно на електронну пошту Galnet прийшло повідомлення від Влада, який повідомив про зачищання львівського Євромайдану.

«Прийшла інформація,сьогодні 30.11.2013 будуть «зачищати» майдан у Львові». Будь ласка попередьте там багато діток малесеньких. Автобуси вже на Княгині Ольги», – мовиться у повідомленні.

---------- Додано в 11:47 ---------- Попередній допис був написаний в 11:45 ----------

Хтось щось бачить на княгині Ольги?

3. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а що у Львові,бо поїхав чоловік з малими в центр? майдан уЛьвові далі функціонує?

4. Allo

Allo Active Member

УВАГА!!! ‪#‎Євромадан‬ ‪#‎Львів‬ просить усіх дітей, неповнолітніх та пенсіонерів покинути площу біля пам'ятника Т. Шевконкові, оскільки можлива небезпека нападу беркутівців.

5. Hermi

Hermi Well-Known Member

Що зробити? Потрібно юридично підходити до ви рішеня проблеми!ми проти озброєної армії безсилі. Писати петиції, оголошувати референдом. А те що може зробити кожен із нас - описувати теперішню ситуацію в соцмережах іноземною! Нехай світ знає правду! Повірте, це все читається і аналізується!

6. Allo

Allo Active Member

Lviv Berkut refuses to attack protesters. Kyiv berkut on the way to Lviv. Aprox 3,000

7. irushka

irushka Well-Known Member

В нас вже третю добу вдома безперервно ТВІ ввімкнуто, там марафон "Вибір Є". Навіть діти розуміють що щось відбувається і про мультики не заїкаються навіть..

8. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Мої думки.....Я знала що вони падлюки, але щоб на стільки бути повіями які лягли під Росію.....ганьба.

9. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Свідчення очевидців: Опозиція нагло бреше зараз на ТВі і всюди, що була з народом. Хлопці, котрі стояли на сходах кажуть, що депутатів там близько не було!!

10. Oksana Lupneva

Oksana Lupneva New Member

Жах!!! Сльози на очах! Як так можна! Це нелюди!!!

11. fiesta

fiesta Well-Known Member

"Йолку - нафіг!
    Йолку - геть!"

12. Ma Cherie

Ma Cherie Нонконформістка

Сьогодні по радіо пояснювали, що якби на Майдані були присутні депутати, то це вже була б не мирна, а політична акція.

13. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

В мене у батьків з телеканалів Інтер, 1-й нац., 1+1, Новий, Україна, ICTV - дзвонила їм - вони ні сном, ні духом, про те, що відбується, тільки після моїх слів зрозуміли чому дзвонив дядько з Москви і питався, що в нас тут робиться... Мама сказала, що знову 33-й рік починається...
    І це ніяка не східна Україна - це Закарпаття!!! Реально море людей немає доступу до нету і кількох каналів, які показують реальне і нічого навіть близько не знають!!!

14. olerusya

olerusya sweet candy ;)

в мене просто якийсь розпач і ступор...
    але одне ясно - нема лідера, який би міг змобілізувати народ, вказати якісь конткретні дії. всі, і в т.ч. опозиційні лідери, бояться за свої ж.пи.
    а ще мені здається, хто б що не казав, була б Тимошенко на волі - вона б цього не попустила.

Last edited: Nov 30, 2013
  15. olya_d

olya_d Well-Known Member

Пишуть, що львівський Беркут заявив, що не буде розганяти майдану.
    У Києві були беркутівці з Криму та Сходу, і ніби їх зараз направили до Львова. Правда, чи ні, не знаю, читала в новинах

16. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Саме тому вона сидить. Вона мадам з своїми мухами, але вона одна краще справилась б з ситацією, ніж 3 опозиційних лідера разом.

---------- Додано в 14:13 ---------- Попередній допис був написаний в 14:12 ----------

Слава Україні!
    В соцмережах вже є фото беркутців у Львові.

17. fiesta

fiesta Well-Known Member

#Львів 30.11.2013 субота о 19-00 год. біля стадіону "Арена-Львів", розпочнеться акція - #Обєднання_Автомобілістів_Львова автопробіг дорогами Львова на підтримку нашого Українського народу та вступ України у Євроінтеграцію

З собою обов'язково мати: патріотичний настрій, бадьорий дух до боротьби, українська та європейська символіка.

18. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

судячи з слів тих "лідерів" учора на всяких "шоу" , не мають вони програми дій. ми з Вами знали, що підписання не буде. Вони тим більше. чому не розробили програму дій????
    та якби й була... бандити мають структури, а в нас на що опертися? чіткої структури нема, студентський рух ще в процесі, та й хто опирається на дітей? мужчини тим більше...

19. Talya

Talya Well-Known Member

20. Bulbashka

Bulbashka Active Member

Не розумію...не вкладається в голові як люди, які теж мають своїх дітей, сім"ї просто лупасать дубинками мирних жителів. Як піднімається рука на жінок, і де їхня совість і моральні принципи??? Люди озвіріли!!! Таке враження, що люди які вдягнуті в форму беркуту ті самі "тітушки", які за гроші і для морального задоволення зроблять все!
    Якщо беркута насмілились і до Львова приплентатись і не побоятись, тоді можу сказати одне, держава просто намагається поставити нас на коліна. Читала, що з Росії вже вилетів спецназ на допомогу українським військам. А якщо ті війська прийдуть, то рахуйте можуть вже і не захотіти звідси втікати. Боюсь, якщо нічого не зміниться, і людей дальше будуть так гнобити, то це все призведе до Громадянської війни. Страшно...Ой як страшно

Thread Status:
Not open for further replies.