Євромайдан!

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем dasha, 22 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!

І взагалі оте масове залякування - то щось. Мені дзвонили мама і дідо - дуже просили не йти на майдан і далі по тексту...

2. Roxie

Roxie Галицька панянка

інфа точно непідтверджена, бо її пише професор одного з інститутів Академії наук, а не працівник МВС... то його особисті припущення, і далеко не факт що вони збудуться! Але все ж - пильність і обережність ніколи не буває зайвою..

Дехто припускає, що відключення світла може бути повязане з підрахунком голосів у 223 окрузі в Києві..

3. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Бачила ту новину в Соскіна на ФБ. В коментах написали, що світло всюди є і що він не вперше розводить істерію

4. Roxie

Roxie Галицька панянка

фух! дякую, що заспокоюєте.. бо я щось запереживала, прочитавши ту інфу.. розганяти зараз Майдан то вже зовсім безглуздо було б!!

5. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Співає Сашко Положинський - теж один з активістів майдану з перших днів. Не можу відірватись від прямих трансляцій, щось трохи піду пороблю і знову мене тягне сюди.

За сьогоднішню ніч не переживаю так, як за вівторок. Треба, щоб було дуже багато людей в цей день на майдані!

6. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

а чому саме в вівторок?

7. Gala

Gala Well-Known Member

17 число- Яник в Путіна буде.

8. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

ну бо на вихідних людей завжди багато, сьогодні на майдані концерт. А в понеділок багато додому їдуть, відповідно в ніч з понеділка на вівторок менше людей буде..
    Ну і зустріч Янека з Путіним, загроза підписання угоди з Митним союзом.

9. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Дівчата, читаю біжучу строку в новинах, що "Янукович і Путін будуть разом "нормалізовувати" ситуацію в Україні".

Що це означає і де є про це щось більше написано, не зустрічали?

І Росія ще сміє "возмущатись", що у нас тут роблять європейські політики??? а вони типу не втручаються, а тут разом будуть "нормалізовувати"?! Слів бракує...цензурних.

10. Галюсік

Ну вони себе мають за своїх, типу то не рахується.

---------- Додано в 23:10 ---------- Попередній допис був написаний в 23:02 ----------

Взяла лінк з ЛФ:
    https://twitter.com/kiselevdmi
    Я в шоці, "брєд" божевільного. :khomyak::khomyak::khomyak:
    Але пишуть, що це фейк.
    І ще відео - сенатор Маккейн на майдані:

http://www.youtube.com/watch?v=wz7Jqqu5LIE&feature=youtu.be

11. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

і день народження бімби:connie_pull-pigtail..може зробить майдану прощальний подарунок- піде у відставку?)

12. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Так бімбі 66 виповнюється і він по закону не має права займати посаду держслужбовця. Десь таку інфу бачила, тепер шукаю підтвердження

Ну і один вже довогорився
    http://kriminal.tv/news/v-kieve-izbili-gurnalista-telekanala-inter.html

13. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

14. Aelita

Aelita Well-Known Member

Поляки гріють майданівців веселенькою музичкою :girl_claping:, дійсно, так приємно слухати концерти без російської шовіністської попси...

15. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

16. Gajka

Gajka Well-Known Member

Я з 11.30 дивлюся майдан :girl_claping:
    Приємно, що стільки людей з нами.

17. Галюсік

і достатньо ТБ включити, а там...
    О, Катя Осадча починається.. (буде: зірки про майдан)

18. shparynka

shparynka Well-Known Member

Бєроєв- молодець!!!!

19. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

Чесно, не знаю що і думати. Я цікавлюся давно деякими течіями ікнигами, ці групи були для мене позитивними і зразковими у свому баченні світу. і тут, переглядаючи одну з них - читаю...

Андрей Lightwarrior
    23 лис 2013 о 7:36
    Важное для Славян! Все кто знает про мощь намерения и визуализации, прошу всех представлять и держать в голове образ объединённых России и Украины! В данный момент это очень важно, так как в эти дни решается как будут дальше жить наши родные украинцы. Будем ли мы все вместе усиливать наш Род, или трещащая по швам Европа выжмет Украину как лимон и превратит её в соддом и гоморру... Всё зависит от нас, нашего намерения и волеизъявления!

Олеся Василенко
    7 гру 2013 о 10:00
    "Там наша родня, там нас понимают!" - прелесть!)))))
    Ребятушки, продолжаем посылать мысли в пространство за светлое будущее в единстве с нашими братьями-славянами: Украина, Россия, Беларусь! Возродим наш Народ, свое сознание подключим. Безплатный сыр бывает только в мышеловке. Придется потрудится, но только вместе мы возродить сможем СВОЮ культуру, культуру наших предков. Многовековую, сильную, сакральную...
    ще й типу мульт про Україну заборонений кинули ( на московській мові)
    http://vk.com/video16190358_166845034?list=60b191798f2927286b

20. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

я так з реклами вловила, що там щось дуже багато хто "возмущається" стосовно євромайдану.
    Йду шукати чорний олівець, буду заносити в чорний-пречорний список тих вумників.

Статус теми:
Закрита.