Євромайдан!

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем dasha, 22 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. pokytyanka

pokytyanka Active Member

Відповідь: Євромайдан!

А хтось вчора дивився програму "Без цензури" по УТ-1? Хотіла знайти відео в неті, щось не бачу. Там прямо протилежне говорили цій статті:girl_devil:
    Говорили, що простих людей обманули, що це США застосувала свої політтехнології, які використовувала в 2004 році. Такої там наговорили, що в мене від злості аж дар мови пропав. По їхнім словам ми виходить стадо баранів...

2. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

трохи дивилась. Та УТ-1 взагалі немає чого дивитись - то єдиний певно канал, який показує все так "як треба", тьфу!

3. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Те, що зараз на майдані не порівняти з 2004 роком. Зараз все жорсткіше, і які б технології не пробували застосовувати - вони (ми) вийшли з-під контроля ;)
    десь так

4. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Те, що то велика геополітика і сша тут також замішані я якось не сумніваюсь. Але те, що розвал країни справа рук Москви я ні разу не сумніваюсь

5. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Нічого дивного- на виборах було те саме))
    І тоді і тепер кажу -так Вам і треба

Дивлюся віче і реву. В горлі ніби кусень якийсь- гордість, пишаюсь своїм народом

Останнє редагування: 15 Грудень 2013
  6. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Муж працює в КМДА "фасофщиком" (десь там продукти складають-перескладають). То каже, що такої кількості запасів ще не бачив!! Разом з тим, все записано, посортовано, гарно поскладувано - організація ніби на високому рівні, все пильнується

7. Nana11

Nana11 аспіранточка

Будемо надіятися, шо це нарешті відкриє їм очі і дасть розуму перейти на Євромадан
    А нашо той бред дивтися, я як бачу шо мене шось нервує просто переключаю, ото я дурна ше їм рейтинги робити:girl_bye:

8. casablanka

casablanka Щаслива особистість

9. pokytyanka

pokytyanka Active Member

І я аналогічно! Малий дивиться на мене і питає: "Мама, шо сталось, чо плакала?", а я сижу сльозами заливаюсь і гордість мене переповнює за наш народ, за його мудрість і гідність!

Ну то я тепер теж себе так мордувати не буду. Хотіла послухати якісь розумні аргументи з "тої" сторони, а почула давно заїжджений брєд сивої кобили:girl_feminist:

10. Відповідь: Євромайдан!

Саме так. Вчора у двох моїх братів покрали рюкзаки, поки вони на кухні помагали, люди бачили, що хтось там рився, але як то знати чи то злодій чи людина до своїх речей підійшла. Описували, що, до речі, досить пристойно одягнений чоловік був років 35-ти. До того ж, що цікаво, одному всі речі повитягали і лишили на підлозі, тільки сам рюкзак забрали, а другому рюкзак зі всіма речима так і винесли з приміщення. Так що, всюди є різні люди... але зараз для всіх тих, що стоять на майдані такі речі геть другорядні, люди за таке не счиняють галасу. Всі ці речі можна ж на другий день купити, головне, щоб в нас не вкрали нашої Держави!

11. NataliaFed

Голос Раши в наших домівках

12. Roxie

Roxie Галицька панянка

щойно переглянула.. про диктатуру династії януковича - жуть.. але, хз може все до того і було закручено.. взагалі читаю публікації Соскіна на його сайті і від деяких прогнозів щодо революції - стає моторошно.. але, зрештою, він знає історичний досвід багатьох країн, тому попереджає про розвиток дуже різних сценаріїв.. думаю, що наша революція буде мирною, успішною і ввійде в історію саме такою! і Соскін буде приємно здивований, що збудеться саме такий сценарій!

вчора коли дивилась концерт - клас! такі пісеньки!! бомба! і гімн - це просто неймовірно, сиділа як зачарована!!

13. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

А в мене якийсь розпач з"являється... ЄС повністю призупиняє перемовини з Україною? Тобто все потрібно починати спочатку, бо в Європі нарешті здається зрозуміли, що їх водили за носа.
    То Арбузов там щось такого в Брюсселі наговорив, що ЄС вже в шоці від нашої влади.
    Що ж то буде далі?..

14. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

думаю, що там і до Арбузова вже було все вирішено. Принаймні навіть Перший канал в Росії ( звісно, що провладний) вже днів 5 тому у всіх новинах "протрубив", що Україна тепер ЄС не потрібна, і про те, що ЄС висловив свою позицію про те, що ніякої допомоги, включаючи кредитну, він надавати не намірений. І тепер Україна хай собі "майданить", а потім з того всього викручується сама.

---------- Додано в 14:18 ---------- Попередній допис був написаний в 14:14 ----------

думаю. що це все планувалося , от лиш у 2015. Але "стався Майдан". І сили з усіх сторін ( владно-януковицькі, владно- проросійські, опозиційні) виявилися неготовими.

15. NataliaFed

Згадала, що в нас має бути перша леді. Весь нет перелопатила- з останнього

16. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

тим хоч по 300 грн заплаптили. Наш знайомий зі Сходу розповідав день тому, що багатьом групам пообіцяли заплаптити "по поверненні". Тобто сказали брати із собою по 300-400 грн власних( на всяк випадок), а при поверненні з Києва вже вдома їм видадуть по 600-800 грн. Думаю, що навряд чи вони узагалі щось отримають. Зате буде добра наука:
    - для людей- хочеш їхати на Антимайдан, то їдь за ідею ( якщо ти дійсно так вважаєш);
    - для влади- в особі таких людей, які готові " за шоколадку родину продать", вони собі мінусують електорат. Ну бо такий електорат легко як набути, так і позбутися.

---------- Додано в 14:33 ---------- Попередній допис був написаний в 14:26 ----------

не дивно, що першу леді до Києва не узяли. Їй ще хоч повезло у Донецьку залишитися. Був би Вітя мудріший, залишив би у якомусь глухому селі, як "білоруський Бацька". Щоб ніхто до неї і не добрався, і компромату не було.

17. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Знаєте, а в мене стосовно цього не розпач, в мене розпач від того, що б"ють мирних демонстрантів, погрожують журналістам, котрі всього навсього просто розказують і показують про все що коїться в країні, розпач від того, що за один день арештовують і в суді ухвалюють рішення позбавити волі нівчому не винних людей, що пенсіонери виживаючи за мізерну пенсію, відмовляючи собі в самому необхідному вже не для себе а для наступного покоління стараються і жертвують для підтримки майдану останні заощадження. Розпач від того, що хворіють діти а батьки зі всіх сил бор"ються і збирають необхідну суму для того аби врятувати життя дитині а наші нардепи, олігархи і зірки бісять від жиру, одягають у модних бутіках своїх собачок, купують візочки за кілька тисяч доларів і втой час коли більшість людей в країні ледве зводять кінці з кінцями вони ще про все це дають інтерв"ю як вони злітали у Париж, Лондон, Мілан, на яких показах моди були і за скільки придбали сумочку, взуття і шубку.
    На мою думку, нам необхідно навести лад в державі, не виживати а жити, очисти владу від неуків, бандитів, людей котрі в першу чергу думають про власне збагачення і тоді з новим президентом з новим урядом, де будуть патріоти і мудрі люди підписувати асоціацію з ЄС.

Можливо мене не зрозуміють, але мені її шкода, ви собі уявляєте прожити життя з таким тираном. Звичайна жінка, невміє висловити своєї думки, ну то що? Я думаю вона сама від статусу першої леді не в захваті, але так треба. Живе собі простим і не публічним життям і нехай живе.

18. Яруська

Яруська Well-Known Member

Звідки така інформація?

19. Talya

Talya Well-Known Member

можливо звідси

20. Roxie

Roxie Галицька панянка

я чогось думаю, що мається на увазі, що підписання угоди відкладається не з боку ЄС, а з боку укр влади... і якщо ЄС і припиняє спроби підписати угоду з укр владою, то мається на увазі з ТЕПЕРІШНЬОЮ владою.. а не з Україною вцілому..

ми ж всі добре розуміємо, що Європа так само хоче нас, як ми - її ))) додатковий ринок збуту, дешева роб сила і т.д. тобто, ми не конче тої Європи хочем, але розумієм, що далі нема виходу.. тенденції до міжнародної інтеграції посилюються, звязки укріплюються, і ми або в ЄС, або в МС.. вибору нема.. тому, щоб не дай Боже в МС - нам краще в ЄС..

Статус теми:
Закрита.