Євромайдан!

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем dasha, 22 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Roxie

Roxie Галицька панянка

Відповідь: Євромайдан!

Сльози на очі навертаються.. Я пишаюсь тим, що я українка. Часто кажуть "Куди світ котиться?".. Не котиться він нікуди. Він стає кращим )))

2. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

нічого собі! але оперативно. я ще встигла подивитися:) то були хлопці з притулку, яким обіцяли їжу,а лишили на морозі і чаю не дали. вони грілися і пили чай на нашому майдані

3. Roxie

Roxie Галицька панянка

4. AilataN

AilataN жива

на рахунок хлопців- вірно, але ніяк не діти :)

5. Natalia

Natalia Well-Known Member

Вибачайте, що не прямо стосується теми, але хочу написати мої думки щодо причин таких нелогічних дій Яника. Це все до того, що Євромайдан є дуже важливим і замість Яника треба обрати людину, яка все-таки підпише асоціацію про вступ до ЄС.

6. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

7. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

ось відео , де політик ще за пару днів до саміту у Вільнюсі сказав, що яник не підпише угоди і розповідає що і до чого.
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MEy92VDC934

8. Vероніка

Vероніка Never give up

Президент відсторонив від посад голову КМДА Попова, секретаря РНБОУ Сівковича і начальника київської міліції Коряка

http://blogs.pravda.com.ua/authors/leschenko/52ac6fcbd542b/

Мітингувальників звинувачують у крадіжці в КМДА

http://www.pravda.com.ua/news/2013/12/14/7006867/

Яник вирішив злити найменш важливих для нього людей, але реально треба було покарати Клюєва, Азарова і Захарченка, останньому якраз і підпорядковується усе МВС і беркут, при чому тут взагалі мер ???
    І ще прокуратура вимагатиме для звинувачених домашній арешт, а для простих людей 2 місяці в СІЗО - в черговий раз переконуюсь у лицемирстві українськой феміди.
    Цілий день наспівую Океан Ельзи "Стіна" - ну так припала до душі мені ця пісня! :girl_dance:

9. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Дівчата- хтось щось знає за групу "Спільна Справа"? Щось їх багацько на Майдані розвелося і так культурно безпредельнічають?

10. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Почитала щойно цікавого...

Статья 23. Предельный возраст пребывания на государственной службе.
    Предельный возраст пребывания на государственной службе составляет 60 лет для мужчин и 55 лет для женщин. В случае необходимости руководитель государственного органа по согласованию с Начальником Главного управления государственной службы при Кабинете Министров Украины может продлить срок пребывания на государственной службе, но не более чем на пять лет. Эти ограничения не распространяются на лиц, избранных на выборные должности в соответствии с Законом Украины "О местном самоуправлении в Украине".

В исключительных случаях по истечении этого срока государственные служащие могут быть оставлены на государственной службе лишь на должностях советников или консультантов по решению руководителя соответствующего государственного органа.

А Азарову 17 грудня 66 буде...

---------- Додано в 18:46 ---------- Попередній допис був написаний в 18:40 ----------

Які можуть бути переваги.... Договір з ЄС може почитати в інеті кожен бажаючий, а договору з ТС нема ніде. Я офігєваю з людей які кажуть, що з ТС буде краще. Питаю - на основі чого такі висновки? У відповідь - або тиша або купа бруду...

11. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Перший раз чую!

---------- Додано в 18:52 ---------- Попередній допис був написаний в 18:51 ----------

От це і буде причиною "відставки", ггг зуб даю:)

12. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

13. Sera

Якщо дивитися на сцену- то зліва жовті прапори.

14. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

15. Sera

Щось дуже це мені Жовту Пору нагадує. Яка в 2004 році так тихесенько на Майдані вилізла і під шумок Чорної Пори у владу рвалася.
    Троха вони неадкватно себе на Майдані ведуть. Всюди лізуть без черг, хамлять при цьому і ще й погрожувати умудряються. Надіюсь, не всі там такі. Та преценденти вже були.

16. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Цікава розмова, мені подобається, дивлюсь, вірю. Дівчата, рекомендую переглянути, Соскін доступно подає суть Яника.

17. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Пан Іван якийсь троха дивний - в 6-й казав аби перезвонили в 7-й, а зараз трубки не бере...

18. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Хто дивився антимайдан до кінця? Хто там ще засвітився?
    P.S. Я завершила перегляд на Кривошапкові.

19. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

він там співав??? Зараза яка!
    А Танюшка не станцювала?

20. Wonder

Wonder New Member

щойно прочитала, ну і маразм :)

Статус теми:
Закрита.