Євромайдан!

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем dasha, 22 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!

В наш час це так наївно... На аеропортах і вокзалах світ клином не зійшовся, до того ж скільки їх перевірятимуть - не місяць же. Хоча, якщо ду-уже ретельно..

2. Natalia

Natalia Well-Known Member

Це було б круто - шанси на успіх нереально зростають.

А тут ще одне маленьке свідчення, що схід таки українізується

3. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

Та певно що буде погано, бо в країни грошей нема зовсім.
    Люди ще раніше сперечалися про опозицію -в них достатньо грошей, могли б і не боротися разом з нами, а робити , як деякі " пасічники".
    Дуже іх зараз поважаю.
    Чесно, читаючи німецькі новини, я й сама зневірююся.
    Подають все в трохи дивному світлі.
    А ще купа "тролів" Путінських. З такою ненавистю обс...ють український народ. Не вірю, що це німці - в коментарях.
    Але поцікавившись, зрозуміла, що майже всі новини пишуть і передають кореспонденти, які зазвичай працюйть в Росії.
    Тому об"єктивність така трохи " кульгава".

4. masjaka

masjaka Well-Known Member

Машиністи київського метрополітену закликають пасажирів виходити на Майдан
    Машиністи столичного метрополітену висловлюють солідарність з мітингувальниками на Майдані та закликають пасажирів приєднуватися до них.
    «Їхала в метро! Машиніст Синьої гілки між станціями Поштова Площа та Майдан Незалежності таким чоловічим, впевненим і сповненим надії голосом сказав - "Пам"ятайте, Київський Метрополітен з Вами! Слава Україні" і весь вагон відповів - "Героям Слава"! Мені здається, що наша країна ще ніколи не була такою сильною і такою об"єднаною! Зараз ми зможемо все і цієї ночі це довели! Зараз немає страху - є лише гордість за націю, яка хоче жити у нормальній країні, з нормальною владою і так буде!!!!», - написала на своїй сторінці у Facebook журналістка Вікторія Берега.

Водночас киянка Ольга повідомила, що машиність «червоної гілки» сьогодні закликав усіх не байдужих вийти на станції "Театральній" і підтримати людей на Майдані. За її словами, машиніст розповів про нічні події і попросив приєднатися до революції.

"Один з героїв сьогоднішнього дня для мене - це машиніст на червоній лінії метро, який, поки поїзд їхав з "Хрещатику" до "Театральної", розповідав людям про те, що сьогодні вночі відбувалось на Майдані, та закликав усіх, хто може, виходити на "Театральній" та йти підтримувати наш народ", - написала вражена дівчина на власній сторінці у соцмережі.

5. Ірка-Шкірка

Ірка-Шкірка Well-Known Member

Чесно, розплакалась щойно, прочитавши про це. Хочеться негайно на майдан.

На рахунок підтримки Ахметова... читала статтю, що той нічний перший розгін Майдану - то планована акція, сенс якої в тому, що Яника зливають... десь не вгодив...

6. Siania

Siania Love Life

Мені теж важко повірити що він сам проти себе йде і віддає такі накази...

7. Hermi

Hermi Well-Known Member

До уваги всіх хто їде до Києва!

8. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Вже зняли з рейсу того машиніста, що розповідав правду пасажирам про замінування та закликав виходити на майдан. В краіні повний бєспрєдєл зеківський.

9. masjaka

ЄвроМайдан – EuroMaydan
    Щодо розсилок СМС-повідомлень: ‪#‎ЄвроМайдан‬ інформує, що не робить жодних розсилок смс, тому будь-які розсилки з будь-якими закликами, що стосуються #ЄвроМайдан'а просимо вважати провокаціями і не звертати на них увагу. Інформуюємо Вас, що на даний момент у провокаторів є можливість відправляти СМС представляючись будь-якою органзацією

[

10. Hexe

Hexe Well-Known Member

11. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Де то пишуть?

---------- Додано в 16:53 ---------- Попередній допис був написаний в 16:51 ----------

Добре, що громадське і надалі працює.
    Треба і за них молитися. А то без правди в наш час дуже легко можна залишитися...

12. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Не падайте духом) На ФБ в групі Євромайдан вночі, під час самої заварухи, почали писати німці, німецькою і англійською, підтримуючи українців. Я зайшла на сторінку одного з них і побачила, що головне фото - це прапор України і слова на ньому "Україна - це Європа". Такі речі захоплюють.

13. Delfy

Delfy Well-Known Member

тут важко сказати, проти чого він йде. проти країни - точно, проти Заходу - 100%%, проти народу..
    Як вже тут писали - українського в ньому немає нічого, тому йому всерівно. Йому, виходить, всерівно й те, що жити вічно не буде, всерівно, що про нього напишуть в книжках з історії України і що про нього читатимуть через років 30 його ж внуки-правнуки..
    Але ніхто не знає точно чому так він поступає, хто за ним стоїть і що йому за це дали/пообіцяли..
    Його Батя московський може тримати в таких рамках, що Янику просто діватись нікуди, бо заб*ють як бомжа.. і таке йому теж могли обіцяти.. так що хз що в нього в голові..
    І навіть якщо в його голові зовсім пусто, то за ним всерівно стоїть купа недурних (егоїстичних/злих ітп) і навіть дуже мудрих голів адвокатів-юристів, і вони також думають. Для чогось (когось) то все таки робиться..

14. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

вчорашня ніч була жахлива, я дивилась онлайн трансляцію крізь сльози, герої кожен, хто стояв на Майдані, всі хто були і хто молився, ми мусимо перемогти!
    сьогодні дуже багато знайомих знов вирушили в дорогу, здоров"я всім і сили!

для тих хто читає про умови асоціації є гарна інфографіка
    http://www.mediaport.ua/dogovor-ob-associacii-ukrainy-s-evrosoyuzom-infografika

15. Hermi

Hermi Well-Known Member

Сподобалось, але там було дуже багато не цензурних слів, то я їх видалила і замінила

16. masjaka

Євромайдан SOS
    из ВКонтакте ШАХРАЇ! Оголосіть хай люди періодично віддзвонюються додому! а вдома хай запишуть № картки та звертаються цу міліцію. Увага всім киянам та приїжджим!!! Зараз шахраї телефонують пенсіонерам, вимагають велику суму грошей (8000 грн) аргументуючи тим, що їхніх синів, доньок, онуків пов’язали на Майдані, і якщо вони не принесуть потрібну суму до ПриватБанку, рідних відвезуть у відділок міліції. При цьому вказують вірні імена, прізвища тощо. Хто вони, звідки в них ця інформація - невідомо. Попередьте своїх рідних, будьте завжди на зв’язку. из ВКонтакте

17. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

18. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

19. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

З Однокласників, з групи "Львів то є Львів". Оскільки там оперативно розміщали професійні фото і відео з львівського майдану, зняте зі сцени, сподіваюся, їм можна вірити.

Тим, хто їде до Києва. Між м. Дубно та м. Рівне сформувався величезний корок близько 20-30 км (сформувався через погодні умови та велику кількість фур). Водіям радять їхати через Луцьк, себто маршрут скласти таким чином Дубно-Луцьк-Рівне. Також нагадуємо, БУДЬТЕ МАКСИМАЛЬНО ОБЕРЕЖНІ - дорога слизька.

20. Charmel

Charmel Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.