Євромайдан!

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем dasha, 22 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. VERO

VERO Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!

Україна - в наших серцях!
    Перемога - в наших очах!
    Свобода - це кожен із нас!
    Майдан - весь всесвіт за вас!

СЛАВА УКРАЇНІ!!! СЛАВА ГЕРОЯМ УКРАЇНИ!!!

2. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Це просто ж...
    Яким треба бути ідіотом, щоб таке зробити?
    Який у нього тепер геніальний план? Буде посміхатись і брехати дипломатам, що воно ніц не знало???

3. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

Ого, наших так багато! Молодці!

http://www.youtube.com/watch?v=XPuf2UQqJ-8

А "захисниками" розчарована- отак, ми їм канапки, а вони.. І чому не стануть разом з людьми.

4. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

припускаю, що не вірять в перемогу, а тоді не бачать сенсу переходити на нашу сторону, бо бояться покарання...

5. VERO

VERO Well-Known Member

ПРИБЛИЗНО О 2ГОД. НОЧІ, КОЛИ СИЛИ БУЛИ НЕРІВНІ І ЗДАВАЛОСЬ, ЩО ШЕРЕНГАМ БЕРКУТЯТ НЕМАЄ КІНЦЯ. ВСІ СПІВАЛИ ГІМН УКРАЇНИ, СКАНДУВАЛИ "КИЇВ, СТАВАЙ!!!", "КИЇВ, НА МАЙДАН!!!" ЗАДЗВОНИЛИ ДЗВОНИ НА МИХАЙЛІВСЬКОМУ СОБОРІ... КИЇВ ПРИЙШОВ. ПОСТИ ДАЇ ПРОБУВАЛИ ПЕРЕКРИВАТИ ДОРОГУ. ТАКСИСТИ ВІДМОВЛЯЛИСЯ ЇХАТИ ДО МАЙДАНУ. МЕТРО НЕ ПРАЦЮВАЛО...
    АЛЕ ЛЮДИ ДОБИРАЛИСЯ. ПРОСТО ВИХОДИЛИ НА ВУЛИЦІ І ЗУПИНЯЛИ ПОПУТНІ МАШИНИ. ТАКСИСТИ ПОЧАЛИ ВОЗИТИ ПРОТЕСТУВАЛЬНИКІВ БЕЗКОШТОВНО. КИЇВ ПРИЙШОВ. ПИШУ І ПЛАЧУ... МІСЯЦЬ ТОМУ Я НАВІТЬ БИ НІКОЛИ НЕ ПОВІРИЛА, ЩО ТАКЕ МОЖЛИВО В МОЇЙ КРАЇНІ!!!

6. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Очевидно, так. Зате тепер вони знають, що обіцянка Януковича не вартує паперу, на якому вона записана. Про когось вже так казали..
    І що вже тоді говорити про усні запевнення.
    Здається, у нього істерика. Інакше пояснити такі дії не можу.. Влада втратила останній шанс піти без всесвітньої стидоби.
    100%. Це неймовірно і дає надію на якісь зміни. Правильно сказав Кисельов, що влада втратила відчуття країни, і діє "по старинке".
    Слухайте, подивилася сюжет, то за беркутівцями стояла купка комунальників? Вони що, зациклилися на своїх йолках і катках, і виправдовуються двірниками, яких тре серед ночі відправляти на Майдан і захищати Беркутом?! Мдя..важка доля двірника.. весь час в епіцентрі подій.. ні виспатися, ні попрацювати, хіба під прикриттям гумових кийків.. Маразм якийсь..

7. VERO

VERO Well-Known Member

громадське показує коротко хронологію подій

8. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Чому чому? Бо то нелюди та й все. Що від них хотіти?
    Сказала б я щось. Чесне слово- шкода, що в нас вишки немає для таких умів.

---------- Додано в 08:15 ---------- Попередній допис був написаний в 07:57 ----------

Да уж. Поспала. Що ж то за дурдом такий?
    Мої сьогодні в квартрах ночували. А маму, яка не знала цього, під ранок чуть інфаркт не хватив.
    А скільки ще ж таких мама\баб і взагалі рідних, які собі місця не знаходять?
    Надіюся, ті нелюди таки по заслугам відподатимуть за то все безчинство.
    І живуть жеж уроди на наші гроші:girl_feminist:.

9. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Встала раніше, щоб попрацювати, а вже 2 год читаю про новини. Ну коли вже закінчиться цей бєспрєдєл? Сил немає..

10. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Це ні в які рамки не вкаладається, ніяким розумом не осягнути і ніякі логічні висновки зробити просто неможливо! Якийсь взагалі нереальний розвиток подій... Отакого я чесно кажучи, не очікувала.
    На що можна сподіватись роблючи отаке????

11. Sera

Правильно на громадському кажуть- не можна цих ... правоохоронцями називати:girl_feminist:.

---------- Додано в 08:43 ---------- Попередній допис був написаний в 08:36 ----------

З ЛФ:
    Добре хоч так.
    По громадському кажуть, що вже 8 відпустили(їм штраф виписали і все).
    Ага,щас- треба їм проїжджу частину звілнити. Вони ж самі половину доріг поперекривали. Що та дура з міліції меле.

12. Kryhla

Kryhla Member

...І хрестяться в церкві перед камерами...
    Як земля носить? Знаєте, ще на початку, коли почалися багототисячні протести, я просто була впевнена, що влада тихо усунеться, на вулицях ж вийшли маси людей!!! Ото, наївна. Але їм настільки плювати на народ, що дальше просто нікуди. Оті розмови Яника з тупою лицемірною посмішкою на лиці, то просто плювок кожному з нас. Люди на Майдані - герої!!! Ми переможемо! І якщо в мене ще були якісь сумніви, то тепер їх немає. Стільки молитов полетіло до Господа, моляться всі церкви! Бог допоможе і вкаже правильний шлях!!!

13. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Я в шоці!!!! Я в глибокому обуренні, та в мене просто немає слів. Ще навіть сьогодні не поспішала вставати, перша думка була - ну сьогодні Майдан перебув ніч спокійно, то 100%. Як???? Як після того квуадратного столу, де тобі всі кажуть, що ти маєшщ слухати людей, студентів, молодь, і ти як той осел махаєш головою, а потім ТАКЕ!!!
    Ганьба такому президенту. Та яке то президентство, то ХАМ, то наволоч нещасна, брехлива падлюка. ІДИ ГЕТЬ З НАШОЇ КРАЇНИ!!!!!!!

14. Sera

Я починаю в тому сумніватися.
    Вже чула кілька думок, що і такі ситуації зверху посилаються. От тільки НАЩО???

15. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Сьогоднішня ніч мене вразила - я думала, що влада хоч трохи розуму має. Хоча, який розум і гідність може бути в бандюганів зі стажем? В них все по понятіях. Щось не подобається - вбити. Маєш свою думку - вбити. Конкуруєш - вбити. В голові виникають думки, що напевно тільки їхніми ж методами можна боротися...

16. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Я вперше за купу часу поспала. Я не вірю очам. Або Яник має підтримку Москви, або він самовбивця. Це якийсь сюрр.

17. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Алеж воно дурнувате.
    Таких тупих "політиків" певне у всьому світі не зайдеш.
    То його передсмертні конвульсії, чи що?

Путін і ко промазав з своїми настановами і установками, конкретно промазав.
    Він би хоч оком одним глянув на наш Майдан - то йому не "протест на Болотній", то МАЙДАН!

Аблом вам! Що далі?

18. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Тільки що зателефонували чоловікові, сказали забрати малу зі школи - вони страйкують.

19. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Він просто забув, що Україна - то не Росія.

20. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Ой, та той круглий стіл з трьох (а)моральних авторитетів і одного просто авторитета :bazar: Пародія на дискусію. Посиділи, позіхнули в носі поколупалися, йолки на полях понамальовували. І ніхто прямо не сказав жодного кривого слова, жодної критики в бік гаранта. Якісь вони мені всі.. взаємозалежні, чи що.

Статус теми:
Закрита.