Євромайдан!

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем dasha, 22 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Aelita

Aelita Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!

Пані посол з Америки в шоці з дій влади, 3 год говорила балакала з президентом, а він всіх мав в носі..

2. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

#ЄвроМайдан Славко Вакарчук приїхав підтримати Майдан.

---------- Додано в 04:39 ---------- Попередній допис був написаний в 04:36 ----------

#ЄвроМайдан На Лютеранській Грифон охороняє мітингувальників від беркуту - оголосили зі сцени

---------- Додано в 04:40 ---------- Попередній допис був написаний в 04:39 ----------

#ЄвроМайдан hromadske.tv повідомляє про провокацію під КМДА, люди зі свастикою на касках розпиляли газ і нападали на людей, 10-15 людей, завдяки охороні КМДА їх відбили.

---------- Додано в 04:41 ---------- Попередній допис був написаний в 04:40 ----------

#ЄвроМайдан Фома з Мандрів звернувся до ВВсників думати головою та ставати на бік людей, як це зробили нещодавно в Тайланді
    Таксисти оголосили що усіх киян везуть на майдан безкоштовно, а завтра у них - загальнонаціональний страйк!

3. Женічка

Женічка Well-Known Member

пишуть, що майданівці взяли в полон 20 беркутівців? нащо їм ті смердюхи? нда, встала дати малій жарознижуюче, бо ангіна зашкалює, а тут таке в країні робиться, дивлюсь онлайнтрансляцію, ото влада, ото дії, ото рішення, та що тут ще скажеш.
    йду в темку про молитву.

київські таксисти оголосили страйк.

4. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

"Голова європейської дипломатії Кетрін Ештон за сумом спостерігає, як міліція застосовує силу до мітингувальників і закликає до діалогу.

Про це йдеться у її заяві, яку поширило предстваництво ЄС в Україні.

"Я все ще в Києві. Я була серед вас на Майдані ввечері й мене вразила рішучість українців, які виступали за європейську перспективу країни", - зазначила Ештон.

"Нині, кілька годин потому, я з сумом спостерігаю за тим, як міліція застосовує силу, щоб прибрати мирних людей з центру Києва", - зазначила вона.

"Владі не потрібно було діяти під прикриттям ночі, щоб розпочати спілкування з суспільством за допомогою міліції", - наголосила Ештон."
    http://www.pravda.com.ua/news/2013/12/11/7006097/

А Яник чи ті, хто ним керує в носі мав все, що йому говорять.
    Поки вони не "заморозять" їхні рахунки і не почнуть не впускати їх у Європу і Америку, діла не буде.

5. Галюсік

#ЄвроМайдан 4:45 Почались сутички між протестувальниками та Беркутом біля вул. Костьольної, міліція намагається відрізати Будинок профспілок від основної маси протестувальників. Група мітингувальників тримається. Попри те, що метро ще не ходить, Майдан наповнюється людьми

6. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

То просто жах! Що то за звірі при владі? Вони або дуже розумні і хочуть зробити в Україні попу, щоб розкупити за безцінь державні заводи, або ну дуже дурні... Ну але наш народ їм до одного місця!

7. Галюсік

ЄвроМайдан:
    Вот что ребята пишут с автозака: Затриманий на Євромайдані активіст Микита Петік зміг відписатися на своїй facebook сторінці з “автозаку”.
    Він написав, що він не один затриманий: “Б’ють всіх по-звірячому. Це пекло. Щоб не трапилось – всі. Вибачайте. Поряд зі мною хлопцю розбили голову. Ментам пох*р”…
    Також йому вдалося повідомити прізвища затриманих: Бабух, Петік, Копилець, Яців, Сачко.
    Також він додав: “Я вас прошу вийти завтра на протести. На моіх очах 70-го діда добили до ...

Але можливо - це провокація, різне пишуть...

23 мин. назад
    #ЄвроМайдан повторюю - частину затриманих, в т.ч. мене відпустили, куди повезли інших - невідомо. АЛЕ СЕРЕД НИХ Є ПОРАНЕНИЙ. Це фото автозаку

8. famenlviv

Депутат Европарламента, экс-премьер Бельгии Ги Верхофстадт: "Насилие в Киеве должно быть прекращено немедленно! Кэтрин Эштон должна вернуться на Евромайдан для защиты протестующих. Мы с Украиной".

<a href="http://liga.net/">Источник</a>

Може, якби й справді приїхала зараз на майдан, швидше б наших людей ті західні бюрократи зрозуміли. Я думаю, наші люди вже давно доказали, що все хочуть вирішити мирним шляхом.

Я розумію, що газ саме взимку дуже важливий..

9. Галюсік

#ЄвроМайдан 5:10 Внутрішні війська спробували прорвати кордон з боку вул. Михайлівської, але безуспішно. Мітингувальники поступово віднісняють кордон Беркуту в сторону Інститутської та Європейської площі.

---------- Додано в 05:33 ---------- Попередній допис був написаний в 05:14 ----------

Дивлюсь 5-й канал. Руслана - молодець! Цілу ніч підтримує майдан. Славко Вакарчук теж там. Молодці. А де ж решта наших "співаків"? Де спортсмени? Де актори?Де інші відомі люди?

Кияни - МОЛОДЦІ!!! Самоорганізовуються і весь час прибувають на майдан.

10. VERO

VERO Well-Known Member

Я ГОРДА, ЩО Я УКРАЇНКА!!! ЯКІ ВСІ ПАТРІОТИ!!! ПРОСТО МОЛОДЦІ!!!
    Дивлюся у вікна, всі сусіди сплять. Мене всю трусить, серце калатає. Я ніколи не думала, що Українці такі ГЕРОЇ!!!
    Дуууже сподіваюся, що Бог почув наші молитви і забрав розум П-ту, щоб це все почати тоді, коли є п.Ештон. Вірю, що це знак. ВІРЮ!!!
    Вірю, що наші молитви почуті!!!
    МОЛЮСЯ ПОСТІЙНО І ВСІХ ПРОШУ!!! ХТО ЯК МОЖЕ!!!

11. Галюсік

ЄвроМайдан – EuroMaydan опубликовали статус от Евгения Киселева.
    2 мин. назад:
    Мои украинские друзья, думаю, все видят в режиме реального времени по украинскому 5-му каналу. Московским же расскажу, что сейчас на экранах: ситуация удивительным образом переломилась - в который раз, кажется, инициаторы новой силовой акции ошиблась в своих расчетах - видимо, им показалось, что протестующие на исходе третьей недели демонстраций устали, выдохлись - ан нет, глубокой ночью тысячи киевлян устремились на майдан. Видно, как соотношение сил буквально с каждой минутой меняется не в пользу "Беркута", который в какой-то момент остановился, а теперь к нему с тылу заходят толпы демонстрантов. Боюсь, в Украине столько же "Беркута" не наберется.
    Разве что "ограниченный контингент" срочно приглашать... А если серьезно, мне очень интересно, как же власти, все-таки, додумались это устроить в ситуации, когда из Киева еще не отбыли высокопоставленные иностранные эмиссары, которых высокопоставленные украинские руководители всего несколько часов назад заверяли в своих миролюбивых намерениях?! Что они им завтра скажут - если они вообще станут с ними встречаться?! И еще интересно, они вообще знают, какая разница во времени между Киевом и Нью-Йорком?! Они же, блин, обеспечили все службы новостей в Америке - в их вечерний прайм-тайм - главной новостью из мирно спящей Европы с роскошной драматической картинкой!
    Скоро заработает метро, и народа подтянется в разы больше... Первую глупость власти сделали с ночь с 29 на 30 ноября, разогнав крошечный и абсолютно безобидный "студенческий" майдан. Сейчас, кажется, власти наступили на те же самые грабли... "Мы живем, под собою не чуя страны" - это сегодня про них.

12. Відповідь: Євромайдан!

Чесно кажучи, навіть не вірилось, що вони встоять цілу ніч... Молодці!!!!! А Руслані взагалі потрібно буде дати якусь державну нагороду, вона справді цілий час підтримує дух майдану! Руслана показала нам, що це таке бути справжнім патріотом, вона приклад для всіх! Відразу видно, що Львівянка, і я не просто це слово написала з великої літери. Ми гордимося тобою!

13. famenlviv

"Экс-глава НАТО Грин: "Время для терпения прошло. Наш ответ должен быть на языке, который поймут бандиты: санкции, арест активов и презрение"

Може, прислухаються?

---------- Додано в 06:53 ---------- Попередній допис був написаний в 06:51 ----------

Навіть не знаю, коли вона спить! Хоч багато з нас зараз не спить.

14. Галюсік

Вже 5:53. Метро з 6-ї працює?

#ЄвроМайдан Как передает "Интерфакс-Украина", посты ГАИ выставлены на Парковой алее, Кловском спуске, Бессарабской площади, улицы Пушкинская, Прорезная, бульвар Тараса Шевченко.

---------- Додано в 05:57 ---------- Попередній допис був написаний в 05:54 ----------

Щось не хочеться спати. Спочатку був страх, калатання серця, тряслись руки. Тепер є лише гордіть за наш народ! Як я можу спати, коли мій народ не спить і обороняє свободу країни!!!Хоча у мене в сусідніх будинках темно. Але то не спальний район, тут лише старі будинки 3-хповерхові.

15. Aelita

Aelita Well-Known Member

Реально страшно було з 1 до 4 год, потім почали підтягуватись люди, то трохи попустило напруження! Почуття до України і Українців переповнюють! Слава Україні! І велика дяка Богу, що дав сили достояти до цього часу!

16. Відповідь: Євромайдан!

Я можу сказати такі ж слова! А тепер почуття мене переповнюють. Спочатку я не могла спати, бо хвилювалась, а тепер не можу - бо щаслива за нашу Україну! Звичайно, це ще не кінець, але ми сміливо можем сказати - перемога за нами!

17. Галюсік

А найбільш тривожно мені було в момент, коли готувався наступ, а люди зі священниками почали голосно молитися і задзвеніли дзвони з Михайлівського собору. Тоді був дуже напружений момент, ніхто не знав, що далі буде.

---------- Додано в 06:21 ---------- Попередній допис був написаний в 06:16 ----------

#ЄвроМайдан: Емоційно, але правдиво, від Ірини Геращенко.
    Члени ПР!!!! Ви спите? Чи дивитесь дикі танці беркута по ТБ? Ви ще у вашій партіі??? Це ви створили цього монстра. Тиждень тому у вас був шанс його приструнити, відправивши мирно у відставку уряд, враховуючи очікування і вимогу суспільства. Сьогодні ви всі прокляті украінцями, бо іх кров на ваших руках.

18. Відповідь: Євромайдан!

ПИШАЮСЯ ТОБОЮ ... , МІЙ НАРОДЕ ! ... Ти ... - Велетень ... , а не маленький гном ... Від страху заховалися заброди ... В Міжгір' ї ... - за високим парканом ... Стоїть Народ ...! Як мур ! ... Бо в нього ... - П Р А В Д А ! ... За Україну ... , за дітей ... і за батьків ... Стоїть народ ! ... Будує своє Завтра ... Без підлих ... , ненаситних януків ...

19. Галюсік

Боже, вислухай благання:
    Нищить недоля наш край.
    В єдності — сила народу!
    Боже, нам єдність подай.

В єдності — сила народу!
    Боже, нам єдність подай.

Боже, здійми з нас кайдани,
    Не дай загинуть в ярмі —
    Волю пошли Україні,
    Щастя і долі дай їй.
    Волю пошли Україні,
    Щастя і долі дай їй.

20. Женічка

Женічка Well-Known Member

Стрийський майдан з 6 ранку не спить, дзвони дзвонять, океан ел.спiвае, а я йду приляжу, спина гуде.

Статус теми:
Закрита.