Євромайдан!

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем dasha, 22 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Відповідь: Євромайдан!

На тій хорошій ноті і піду я спати. Надіюсь принаймі. А то я вже непонятно скільки ночей нормально не сплю.

2. Vероніка

Vероніка Never give up

Я теж йду спати. Нехай завтрашній день подарує нам надію і нові сили, а людям на Майдані бажаю спокійної і теплої ночі.

3. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Був точно разом з представниами опозиції на зустрічі з заступником держсекретаря сша - я бачила в сюжеті.

4. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

І я йду спати.
    Наостанок [​IMG]

5. WildWind

WildWind Member

Може ще комусь буде цікаво: https://www.dropbox.com/s/6etxfsz847y8r3l/Association_agreement_full.pdf
    На Вікіпедії є укр. текст, але чула, що є розбіжності, тому мені краще моєю карявою але англійською))

6. Alicia

Alicia Well-Known Member

7. BlackTee

BlackTee Well-Known Member

8. Відповідь: Євромайдан!

Дивлюсь майдан... дуже страшно... Нас повинно бути там так багато, щоб вони не змогли нічого зробити... мені жаль цих людей... потрібно молитись!

9. Aelita

Aelita Well-Known Member

Боже, бережи людей на майдані!!! Не можу спати, дивлюсь пряму трансляцію, люди на майдані - справжні герої України ! Тяжка ніч сьогодні...

10. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

Майдан поки стоїть! На вул. Інститутській триває штовханина, також внутрішні війська починають блокувати вулицю Костьольну та Михайлівську.
    Майдан скандує "не виконуйте наказ"! Парубій звернувся до міністра Захарченка з вимогою прибрати беркут з Майдану.
    Почали штурм КМДА! Жінок відвели на сцену. На сцені Руслана просить не виконувати злочинний наказ. Мітингувальники просять щоб у Михайлівському Соборі задзвонили дзвони.
    Боже, допоможи їм вистояти.

11. WildWind

WildWind Member

Пряник для Євромайдану ЛИЦАРІ ДОБРА 1 КРОК: СПЕКТИ ВДОМА МЕДОВІ ПРЯНИКИ Пропонуємо Вам спекти медові пряники за зразком лицаря, який зображений на світлині. За нашими підрахунками з одного замісу тіста виходить 10 пряників-лицарів (10х18 см), а вартість необхідних продуктів становить близько 25 грн. Схему-зразок лицаря та рецепт можна завантажити та роздрукувати за посиланням – http://tustan.ua/wp-content/uploads/2013/12/ЛИЦАР-ДОБРА.pdf Більш детальна інформація на сторінці події - https://www.facebook.com/events/185005345037922/ 2 КРОК: НАПИСАТИ ПОСЛАННЯ ДО ЛИЦАРЯ Напишіть своє послання для підтримки духу лицарства на Євромайдані – організаторам, волонтерам, активним учасникам. Прикріпіть згорнуте в трубочку послання стрічкою через отвори у щиті, як на фото - http://tustan.ua/wp-content/uploads/2013/12/967152_749294665098133_1372258445_o.jpg 3 КРОК: ПЕРЕДАТИ НА ЄВРОМАЙДАН У КИЇВ Ініціатором акції виступає Державний історико-культурний заповідник «Тустань», у львівський офіс якого Ви можете принести своїх лицарів. Першу партію пряників плануємо передати вже цих вихідних. Приносьте їх до 13 грудня включно, з 9:00 до 18:00, за адресою: м. Львів, вул. Чайковського 17, 3-й поверх. Закликаємо мешканців інших міст також долучитись до акції та організувати передачу на Євромайдан у Києві. Пишіть свої запитання та пропозиції на стіні події - https://www.facebook.com/events/185005345037922/ Підтримаймо Дух Майдану! ‪#‎евромайдан‬
    Модери, не сваріться за розмір, спати хочу... і ваще, я блондінко.

12. Aelita

Aelita Well-Known Member

Жах просто жах, невже нема кому захистити простих людей, позор владі

13. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Не можу спати. Дивлюсь.. Треба молитися.... Випила валер'янку, але руки трусяться від страху. Дай Боже сили вистояти людям на майдані! Дай Боже розуму не виконувати накази злочинної влади тим військам!! Господи - почуй нас!!! Дзвони дзвонили в Михайлівському соборі.

14. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

Не сплю, і не піду вже спати. Молюсь.
    Майдан оточили "Беркути". Люди будуть ховатись в Михайлівський собор

15. Aelita

Aelita Well-Known Member

Руслана підтримує бойовий дух- молодець, підходять кияни, дасть Бог вистоїмо , постійно молюся...

16. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

Які варвари!
    Брат на майдані, я трохи була в істериці, вже побачила, що не б"ють, трохи заспокоїлася.
    Але до ранку точно не засну.
    Хоч би вистояли.

17. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Твітить Шевченко, що вже зібралась маса киян!

18. Галюсік

#ЄвроМайдан Мустафа каже, що протестуючих уже більше,ніж "Беркуту"

---------- Додано в 03:44 ---------- Попередній допис був написаний в 03:42 ----------

Представництво ЄС в Україні намагається звязатися з правоохоронниим органами, щоб не допустити силового розгону майдану (5-й канал)

19. Відповідь: Євромайдан!

Я також, навіть думати про сон не можу... Всім хто може треба їхати в Київ! Україно вставай!

20. Галюсік

#ЄвроМайдан: На Майдані вже кілька десятків затриманих

#ЄвроМайдан: Зачитали заяву К.Ештон "я з сумом спостерігаю за тим як влада застосовую силу проти мирних людей. Діалог завжди кращий ніж застосування сили"

---------- Додано в 04:04 ---------- Попередній допис був написаний в 04:02 ----------

#ЄвроМайдан 4:00 Третя година другого штурму "ЄвроМайдану". Лінію барикад на вул. Інститутській за допомогою болгарок та "тітушок" частково демонтували, але люди вибудували міцний кордон, зараз йде жорстка штовханина, але мітингувальники не б'ють нікого з міліціонерів, що "випали зі строю". Барикаду з боку Європейської площі повністю зачистили, але біля сцени стоїть кордон охорони майдану. Мітингувальники в Будинку профспілок забарикадувались і тримаються, "беркута" ще не пройшли. Є повідомлення про затриманих. На Майдан постійно підходять люди з усього Києва, добираються на машинах або пішки. Мітингувальники скандують: "Майдан - не здамо!". Під сценою зібрались жінки, діти та священники.

---------- Додано в 04:23 ---------- Попередній допис був написаний в 04:04 ----------

З ЛФ: Кэтрин Эштон остается в Киеве и требует объяснений от украинских властей
    http://focus.ua/politics/292387/

---------- Додано в 04:18 ---------- Попередній допис був написаний в 04:18 ----------

CNN, EuroNews, BBC перервали свої випуски новин і наживо транслюють події на євромайдані

---------- Додано в 04:28 ---------- Попередній допис був написаний в 04:23 ----------

#ЄвроМайдан Кияни, які прибувають на Майдан, кажуть, що міліція не пускає з лівого берега на правий.

Статус теми:
Закрита.