Євромайдан!

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем dasha, 22 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!

Повеселило

2. Natalia

Natalia Well-Known Member

А Кучма молодець - не очікувала від нього - так тонко натякнув Януковичу про відставку прем"єра і самого презика, згадуючи про своє минуле.

---------- Додано в 20:21 ---------- Попередній допис був написаний в 20:20 ----------

Та ні, цей добре слово заслужив, тільки пам"ять у людей коротка, і пам"ятають тільки погане. :sad:

---------- Додано в 20:24 ---------- Попередній допис був написаний в 20:21 ----------

Я ще на початку грудня писала про те, що не впевнена у необхідності зближення з ЄС. Тепер можу точно сказати - думку свою кардинально змінила - тільки вплив західних країн може дати надію на подолання корупції. А якщо до цього доживемо, то і багатими будемо, бо маємо на це всі можливості.

3. Artemida

Artemida Well-Known Member

4. lawyer

lawyer Member

Таки є у Львові майдан, щойно по новинах бачила. Можливо, вчора була якась перерва чи просто щось зі сценою робили. Але студенти з вчорашнього дня знову вчаться.

5. Roxie

Roxie Галицька панянка

тепер в таких подіях звинуватять Євромайдан "Вот відітє, что ви натварілі сваімі мітінгамі!"

6. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

---------- Додано в 20:53 ---------- Попередній допис був написаний в 20:52 ----------

Розумні і думаючі не звинуватять.

7. Roxie

Roxie Галицька панянка

я не про розумних говорила )))) а про ПР і презика ))) :girl_wink:

8. Sera

Та то, що вони скажуть- то і так пусте місце. Шкода, що прості люди скоро так заговорять...

9. irushka

irushka Well-Known Member

Я проходила сьогодні там в обід і на сцені хтось виступав, колони студентів зі всіх сторін сходились на майдан, людей було багато, я теж трохи постояла. Так що все у Львові є.

10. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Якби був добрим, то зараз люди на Майдані не стояли. У всьому звинувачую саме його, що прос*ав владу, і віддав її Янику!!!!!!!!!!!!!!

---------- Додано в 21:16 ---------- Попередній допис був написаний в 21:14 ----------

А що доброго про нього можна хорошого сказати? Нагадайте! Якби він так любив Україну, як він казав, то все могло б бути зовсім інакше. Народ йому так повірили, підтримали, а він...

11. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Навіть знаю хто б найкраще на тій ковзанці виглядав... Поскладати як шпроти і водичкою залити - хай полежать до весни, подумають!
    Якась я сьогодні супер-пупер-мега зла на нашу владу!

12. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

У Львові на студентські протести вийшло найбільше людей по всій Зх.Україні. Це не дивно, звичайно, що саме у нас найбільше, прикро інше - що у Рівному, Ужгороді і ін. містах просто мізерна к-сть студентів підтримала акцію - в районі всього лиш 20 чоловік...

Аж ввечері вдома подивилась трохи ту зустріч чотирьох. Йой, як "воно" сі либило, щоб вже перекосило...тьху!

13. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

У ЛЬВОВІ БУДЕ АНТИЙОЛКА – ЄВРОЯЛИНКА

14. irushka

irushka Well-Known Member

Ну от і відбувся "суд" над Олегом

15. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

16. Sera

Хто щось в тому розуміє- а таке взагалі правомірно?

---------- Додано в 22:10 ---------- Попередній допис був написаний в 22:08 ----------

Ага. Особливо його риторичне питання"чого він боїться, сволоч".

17. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Тепер то вже не зовсім і риторичне, ггг...

Фактично сьогодні ми вперше побачили, язик не повертається - президента хоч з якоюсь реакцією на події. А до того де взагалі він був?!

Згадалось: Останніми днями продовжують з'являється повідомлення у пресі від імені Януковича. Хотілося б побачити його живим. Або мертвим.

18. мамочка

мамочка Well-Known Member

1. Куди пропав Порошенко? Вирішив трохи перечекати поки уряд відправлять у відставку і стати головою тимчасового уряду?...
    2. Чому якщо нас ловлять по одному (маю на увазі наприклад Панаса), ми не можем теж тиснути на кожного з них: кожного суддю, прокурора, на їхні родини... Треба розповсюдити інформацію про "героїв" в соціальних мережах, їхні імена, ВУЗи де навчаються їхні діти, села де живуть їхні батьки. Нехай теж бояться!

19. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Теж мені новина.
    Всі прекрасно знали, що майдан будуть винуватити в всіх їхніх пробілах.
    Он Азіров вже заявив, що через пікети Євромайданівців соціальні виплати вже затримали.

20. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Щойно повернулась з Майдану. Дуже хотіла залишитись - атмосфера просто неймовірна. Коли читаєш, що майдан самооргнізувався - то одне, а коли бачиш то все з середини - це зовсім інше.
    Поруч стоять священники, прості люди, люди розбивають лід, носять чай, канапки.
    Ми були біля автобуса з курсантами - хлопці здається з 3,4-го курсу. Люди їм пропонували чай, але вони казали, що у них все є і дякували. Один крикнув - міліція з народом. Дай Бог, бо вже в фейсбуці пишуть, що

---------- Додано в 22:59 ---------- Попередній допис був написаний в 22:52 ----------

Мотивуюча історія

Статус теми:
Закрита.