Євромайдан!

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем dasha, 22 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Відповідь: Євромайдан!

Ви впевнені? :girl_wink:

2. masjaka

masjaka Well-Known Member

Схоже на завуальоване залякування. "Не йдіть на майдан, бо там вас побють, посадять, і ніхто не заступиться..." я взагалі стараюсь таке не поширювати, бо це явно грає на руку тим..... "рєдіскам". І не дуже відповідає дійсності.
    А тепер дивіться:
    https://www.facebook.com/photo.php?...212.1073741826.100000173292422&type=1&theater

І тут читайте

3. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

ще недавно ви мене критикували за подібні висловлювання. Не час здаватись. Вірити, молитись і ще раз вірити.

4. masjaka

masjaka Well-Known Member

Згідна, не час здаватись! Але ще мій лозунг попереджений - підготовлений! Оприлюднення таких речей дає можливість розробити ймовірні стратегії поведінки, і, що основне оприлюднення планів часто ті плани руйнує. Тому не здаватися!

5. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Сильно не цікавилась чого Янукович в Китай літав, думала що втікав від подій :)
    Підкажіть чому Китай не підписав?
    Яник говорив що товарообіг треба кудись збувати, а про продаж землі це для мене нонсенс.

6. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Бачите, хто як розцінює. Я сприйняла, як крик душі - стаття ж красномовна. Як стилістичний прийом для підсилення ефекту.
    Мене, наприклад, зараз найбільше турбує доля хлопців. І я вважаю, що привертати увагу треба будь-якими методами. Навіть художніми. Вбачаю у написаному посил: ми що, гірші за арабів, що своїх не можемо відстояти?

7. Roxie

Roxie Галицька панянка

недовіряє презику, який полетів в китай, замість того, щоб перше свій народ заспокоїти... то моя версія, і думаю що цілком реальна.. але чим китайці офіційно аргументували - не вникала..

8. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

Який товарообіг може в України бути з Китаєм? Хіба односторонній, Китай виробляє все, що завгодно, не потрібні йому наші застарілі товари.
    А землі йому ще й як потрібні. Буде мати де вирощувати свої генномодифіковані рослини- сою, наприклад.
    Так, як землі ті взяті в оренду, то за екологію ніхто думати не буде. І це ще тільки квіточки.
    Гроші Янику більше ніхто просто так не дасть- ні МВФ, який буде вимагати сплачувати відсотки, ні Росія, яка сама тих грошей немає, а " невеличку диктатуру" утримувати хоче.
    А Китаю можна починати розпродувати наші землі і наших людей в придачу, як рабів ( вибачте за порівняння, але саме такі думки у мене виникають у світлі останніх подій).

9. Roxie

Roxie Галицька панянка

Про Леніна..

Если бы мы знали о Ленине всю правду его памятники давно оказались бы на свалке

із статті:

10. WildWind

WildWind Member

Сировина. Нащо їм будувати в себе заводи із шкідливими викидами, якщо можна у нас, а собі лиш сировину забирати і вже готові товари знову продавати нам))))

11. Roxie

Roxie Галицька панянка

а ще: китайці таким чином забезпечать роботу своїм громадянам, житло.. Ви ж розумієте, що на тих проданих полях і збудованих заводах будуть працювати китайці.. не українці ((( тисячі китайців на чорноземах України..

12. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

я б це сказала про Зх Європу чи Японію))

13. Маріка

Маріка Well-Known Member

Я читала в Експресі, що угодою з Китаєм не передбачено, що на заводах будуть працювати китайці. Якраз підписано, що наймати мають тільки українську робочу силу.
    Янукович вже не зовсім зійшов з розуму. Він як навезе китайців на східну Україну і вони заберуть роботу у місцевих, то йому вже нічого не допоможе.
    В нього зараз залишився якраз і один важель впливу на східняків, що більшість там працює на підприємствах і люди мусять "гнути" лінію партії.
    А як залишить Схід без роботи?
    То тоді точно вже Схід і Захід разом буде проти нього дружити.

14. WildWind

WildWind Member

Я взялась читати угоду з Євросоюзом, 900 ст. анг. мовою. Екології там виділений окремий розділ. Україна візьме на себе зобов’язання дбати про екологію на загальнодержавному рівні, там не тільки щодо реорганізації заводів та мінімізації шкідливих викидів, але і щодо шкідливих умов праці по відношенні до самих людей. Тому то на сході ті всі заводи так і ниють, там же обладнання ще з радянських часів. Тому не треба ля-ля.

15. olerusya

olerusya sweet candy ;)

16. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Щось більш ніж впевнена, що вже тоді ніхто проти нього дружити не буде. Не зможе. Пізно буде.
    Видається, що в даний час - останній шанс "хто кого".

17. WildWind

WildWind Member

поки що переглянула кожен розділ основні положення. Далі буду читати лиш те, що цікаве, ну і що розумію, бо якщо про екологію легко читається, то про боротьбу з корупцією не дуже)))
    Ну і там великий шрифт, великі відступи. По 3 ст. в день за рік прочитаю))) А якщо чесно, цікавлять лиш розділи, які усі критикують, тобто зобов’язання, які бере на себе конкретно Україна. Поки для звичайних людей ніяких мінусів. Для підприємців так, їм нарешті прийдеться дбати не лише про чистий дохід, але і про умови праці.

18. Hermi

Hermi Well-Known Member

19. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

Ви звернули увагу, що Порошенка давно не було на Майдані?
    Кажуть, що його сина підрізали якісь бандюки...деталей не знаю..

20. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Киньте будь ласка де ви читаєте? В ПП чи карму, теж би почитала.

Статус теми:
Закрита.