Євромайдан!

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем dasha, 22 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Відповідь: Євромайдан!

Вот что пишет российский журналист Сергей Лойко о Киевском Майдане:Многие сегодня задаются проклятым вопросом, почему мы, русские (москвичи), так не можем. А вы много видели флагов своей страны, вывешенных из окон домов и машин? Много видели флагов России в руках молодых и всяких других людей? Мы скорее на заборе соседа слово из трех букв нарисуем, чем триколор на своей щеке. Вы видели в России хоть раз 100 тысяч человек или хотя бы 50 тысяч, хором поющих национальный гимн? Видели вообще у нас хоть одну любого размера группу людей за этим сакральным (без смеха) занятием? Ну разве что по телику раза четыре в год в исполнении государственного хора трех-четырех сотен жуликов и воров. Да и то половина из них слов не знает. А вы сами эти сталинско-михалковские латанные перелатанные вирши наизусть знаете? Хоть раз было желание исполнить вслух? За все четыре дня на Майдане я не видел ни одного пьяного. Не слышал ни одного матерного слова. Люди улыбаются друг другу как братья и сестры, они чувствуют связь, они близкие, родные друг другу люди. Где старики? На Майдане. Где дети и внуки? На Майдане. Где коммунисты? На Майдане. Где националисты? На Майдане. Где футбольные фанаты? На Майдане. Где либералы, школьники, студенты, рабочие, инженеры, артисты, плотники, торгаши, геи и гомофобы...? Все вместе (разом их богато) на Майдане. Мы все болтаем про национальную идею без устали и толку. Здесь, в Киеве, она на каждом углу. Не уйти от России и не прийти в Европу, а просто жить, как свободные, уважающие себя и других, люди. Вот скажите, сколько дней продержался бы у власти в Украине какой-нибудь чиновный силовик, при котором был отдан приказ бы палить из огнемета по школе с захваченными террористами сотнями детей внутри? Да ни сколько. Ни одного дня. Я раньше по великодержавной глупости переживал из-за Крыма, который "Никита по пьяни подарил хохлам". А сейчас вот прозрел к пониманию того, каким умным и дальновидным был Хрущев. Хоть часть русской земли теперь имеет возможность жить в стране, а не в территории, и имеет шанс быть людьми, а не населением. И нэхай живуть!

Є в Росії адекватні люди)))))

2. Delfy

Delfy Well-Known Member

сам покалічив, сам і помилує....
    Богу дякувати, вони хоч підлікуватись трохи встигнуть... там ж голови розбиті.
    От падлюка.

3. Vероніка

Vероніка Never give up

А потім їх посадять по повній чи як? І сміх, і гріх. Каже, що звільнять не усіх - у кого маленькі діти, хто не мав серйозних правопорушень

Екс-президенти взагалі в ауті, як мені здається. Таке враження, що їх насильно туди притягнули. Всі дивляться перед собою, ніхто навіть в очі янику не дивиться.
    Основна тема промови "Чому не вступили в ЄС", так чого він раніше про це мовчав??? Усього пару тижнів тому все було прекрасно і налагоджено, вступаємо-підписуємо і т.п.

4. shparynka

shparynka Well-Known Member

от скажіть мені, якого грома треба було робити це посміховисько- нарада президентів??? плюнути в екран хочеться, чесне слово. Сидять чотири тлумка з вумними рожами. Що хочуть люди? та щоб ти щез уже. Економіст с...ний.

5. Vona

Vona Member

так дивно, вони троє сидять в купці, а Ющенко з модною шевелюрою відсторонено:)

6. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

всю його промову вже розбирають на цитати у фейсбуку. Сон рябої кобили...:suicide:

7. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

не маю можливості дивитись, не знаю хто з якою рожою, але один точно - з наглою рожою. У, як уявлю ту пандовську либу!

Дуже прошу не звинувачуйте мене в усяких упадницьких настроях, але реально за тих майже 3 тижні з боку опозиції не було жодного дієвого кроку, жодного!

Чи то так і було задумано - люди стоять на Майдані скільки можливо і берем цю владу тільки тим стоянням?

Бідні люди мерзнуть на майданах. я горджуся ними і захоплююсь активною молоддю, вони заслуговують жити гідно, по-європейськи, за законами!

8. Vероніка

Vероніка Never give up

Він рівняє себе до президента штатів, з глузду з"іхав? А там вже були випадки злочинного розгону мирних мітингувальників?
    Там би тих силовиків разом з керівництвом вже на другий день пересаджали б по тюрмах, і вони до кінця життя відшкодовували за моральну і физичну шкоду, а президент склав би повноваження.
    А в нашій країні поранені люди в СІЗО і чекають "справедливого" суду, а беркут гуляє на волі, ще й напевно премію отримали за перевиконаний план роботи.
    Виключила я прямий ефір, не можу дивитись той брєд!

9. Музик

Музик Мартуська

Шутка дня: в милицию второй день подряд звонит неизвестный и заявляет, что "в мітрі бімба!"

Выражение "общение за круглым столом" Янукович понял буквально, и все время проговорил с самим круглым столом. Остальная мебель не возражала

10. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Мова про побиття дітей, а воно регоче, що тут можна сказати- ідіот

11. Farfalla

Farfalla Member

У ФБ Мустафа Наєм написав:

12. мамочка

мамочка Well-Known Member

тепер на зачистку будуть ходити тільки ті беркутівці в кого малі діти, бо потім всерівно відповідальності ніякої
    бракує слів... ото дрезидента маєм... позорище

13. lawyer

lawyer Member

вчора мене здивувало два моменти:
    1. чому розбирають сцену на львівському Євромайдані? розумію, що більш потрібні активні дії в Києві, але не всі мають можливість туди їхати. а так, в центрі збирались від малого й до старого, повідомлялись новини, проводилась інформаційна робота, висловлювались думки. на мою думку, це зробили зарано, ще зарано здаватись чи навпаки святкувати перемогу. не бачу якогось визначального моменту, що б мав спровокувати згортання нашого майдану.
    2. чому на набагато меншій кількості машин висять українські прапори та прапори ЄС, та інша атрибутика? пригадую, ще минулого тижня кожна друга машина була прикрашена національною чи європейською символікою, а зараз, таке враження, що кожна десята (в кращому випадку)

14. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Щось говорять ті президенти ні про що.. З пустого в порожнє, загальні фрази, які й так усім відомі. Якось так все в'яло.. А та мордяка робить розумний вигляд, вдягнув окуляри і ніби щось записує, чи то свої слова повторяє, які треба говорити. Якийсь цирк ідіотів.

15. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

точно, та про це ще навіть рано мову вести!
    підтримую!

а ще був заклик носити синьо-жовті стрічки або такі ж плюс символіка Євросоюзу на одязі, сумках і т.п. Я майже не бачу цього на людях! Чому?! адже це невимовний мізер, який можемо зробити, щоб хоч якось морально підтримати Майдан, якщо немає можливості бути у Києві.

16. Ірка-Шкірка

Ірка-Шкірка Well-Known Member

Як мені шкода, що Яценюк (той ще розумник) дав команду після недільної демонстрації блокувати урядовий квартал. Що це кому дало, тільки люди втомилися. Як на мене, ті барикади нікому не поторібні, вони взагалі не є жодним способом чогось добитися. От мільйонні демонстрації - це так... це спосіб...

---------- Додано в 15:57 ---------- Попередній допис був написаний в 15:55 ----------

І ще хочу додати, бачила сьогодні в ЖЖ одної росіянки, яка тимчасово живе в Києві:

17. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Про символіку - були статті що людей з символікою ловили в києві на вокзалі і били. Певно тепер решта боїться.

18. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Однокласники, група Євромайдан:

УВАГА!!!Справа Олега Панаса розглядається без його захисника!! слідчий та суддя обманули адвоката Олега Панаса і коли вона отримала дозвіл на зустріч зі своїм підзахисним та їхала у СІЗО -його там вже не було!!! ЙОГО везли до суду, де він зараз перебуває без захисту! УВАГА ВСІМ! хто зараз біля шевченківського суду - вимагайте бути присутнім на слуханні та фільмуйте!

---------- Додано в 17:09 ---------- Попередній допис був написаний в 17:08 ----------

Репресії почалися. Страх.

19. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

яка, яка вдягла окуляри?

20. Delfy

Delfy Well-Known Member

це правда. сьогодні 2 з 4 співробітників зняли прапорці. На питання чому - почула відповідь "Якщо переписують №№ машин, б*ють, звинувачують за ніщо - зняв, бо ще машину поб*ють.. нашо мені того.."
    ось так...
    на моїй машині є, хоча, признаюсь, згадувала сьогодні їх слова, коли залишала авто в центрі без нагляду, поки ходила по справах.

Статус теми:
Закрита.