Євромайдан!

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем dasha, 22 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!

В цей круглий стіл політиків не запрошували, тільки відомих людей, за яких голосували самі ж українці.

2. friendly homka

friendly homka Well-Known Member

Верховний представник Європейського Союзу з закордонних справ і політики безпеки Кетрін Ештон висловила стурбованість у зв'язку з розвитком ситуації на Україні .

"Я із занепокоєнням сприйняла інформацію про штурм поліцією штаб -квартири найбільшої опозиційної партії" , - заявила Ештон у ніч на вівторок, 10 грудня. Про це повідомляє "ЛІГАБізнесІнформ"

"Напередодні свого візиту до Києва, я з занепокоєнням стежу за новинами про те, що правоохоронні органи силоміць проникли в офіс найбільшої опозиційної партії Батьківщина. Це сталося в день, коли президент Янукович погодився зібрати національний круглий стіл за участю лідерів усіх опозиційних сил і трьох екс -президентів України", - заявила Ештон.

"Ці останні події створюють серйозну загрозу зірвати процес переговорів. Я закликаю українську владу проявляти максимальну стриманість і надалі не застосовувати силу , щоб дати можливість знайти під час переговорів вихід з нинішньої політичної безвиході ", - підкреслила вона.

"ЛІГАБізнесІнформ"

3. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

та я знаю... ну, у них на концертах регулярно є політики вищого ешелону, і регіоналів особливо багато. це правда. Я щось не здибала відвертого висловлювання Зеленсього про його політичні вподобання, просто не цікавилась цим.

Але і той же Володимир Кличко в дуже прекрасних стосунках з Шуфричем - разом проводять літні канікули на Ібіці. Так що тут нам, простим смертним, боюсь, важко щось второпати...

4. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Коли ми були на майдані, то він також виступав (здається що п"ятницю 06,12,13).

5. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

та то вже давно відомо, що опонентами політики є лише в політиці, а в житті поза політикою багато з них друзі)

6. masjaka

masjaka Well-Known Member

До речі про Кісельова. в одій з своїх програм він демонстрував помятий шлем (не знаю як то правильно) ВВДшника, зі штурму Банкової. От цікаво де він його взяв? Чому він не є долучений до речових доказів в Україні, і яким чином перетнув кордон і потрапив туди. Чи це вони самі "організували" реквізит? а росіяни слухають і хавають ту маячню.

7. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

і в суботу Петриненко співав гімн України перед початком всенародного віча.

8. bobryha

bobryha Well-Known Member

От мені він такий типічний єврейчик "і нашим і вашим". всюди йому добре і завжди він приживеться... я погоджуюсь що за круглим столом він там нідочого...

9. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Щось ця петиція ніяк 100 тис. не набере., але потрохи збільшується кількість голосів щодня. Може ще хтось хоче підписатись? (раніше тут вже давали лінк на неї).
    https://petitions.whitehouse.gov/pe...eaceful-overthrow-current-government/8D5CRgJg

10. Vероніка

Vероніка Never give up

Потреби Євромайдану

11. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Відео з обмеженим доступом. Шкода, ще вчора хотіла послухати, але не вдалось.

12. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Може хтось дивився це відео - то напишіть, про що говорить пані Галина.

13. Ari

Ari Well-Known Member

мені цікаво, які настанови та слова мають отримувати ті хто так безжально розправляється з мирними мітингувальниками, невже вони такі продажні і цинічні, що небачать в якій країні будуть жити їх діти, невже вони думають що правильне це беззаконня в законі, це просто абсурд, яники можуть чкурнути в теплі краї, а вони як були лохами так і залишаться.

ДІВЧАТА ДАВАЙТЕ НЕ БУДЕМО ПАДАТИ ДУХОМ ТА ЗНЕВІРЮВАТИСЬ СТОЇМО ДО КІНЦЯ ПЕРЕМОЖНОГО КІНЦЯ, В НАШІЙ ЄДНОСТІ СИЛА, МИ СТІЛЬКИ ТЕРПІЛИ, І ОТ ЗАЛИШИЛОСЬ ЗОВСІМ ТРОШКИ - ПЕРЕД СВІТАНКОМ ЗАВЖДИ НАЙБІЛЬША ТЕМРЯВА, АЛЕ СОНЦЕ ВСЕРІВНО ЗІЙДЕ, ТАК І ВНАС БУДЕ ПЕРЕМОГА!!!

14. masjaka

masjaka Well-Known Member

15. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

16. Vероніка

Vероніка Never give up

З ялинкою не пройшло, тепер будуть встановлювати каток ? :shout:

17. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Видно йолки було мало :sad:

18. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

тільки вони забули запитати чи комусь взагалі та ковзанка потрібна...
    Не влада для народ. А народ для влади...

19. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

# ЄвроМайдан Ось так # Януческу
    уявляє собі "круглий стіл".
    О 15:00 на Першому
    національному трансляція запису
    зустрічі Віктора Януковича з
    Леонідом Кравчуком, Леонідом
    Кучмою та Віктором Ющенком.

Mustafa Nayyem:

20. Маріка

Маріка Well-Known Member

Останні новини круглого столу!
    Янукович погодився відпустити всіх невинно затриманих на свободу до кінця слідства.
    Ото все про що змогли домовитися 4 "лідера" нації.

Статус теми:
Закрита.