Євромайдан!

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем dasha, 22 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Hermi

Hermi Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!

стає все моторошніше

2. simona

simona Well-Known Member

3. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

Не можу спати.
    Брат каже, що на місці не так страшно. В міськадміністрації виключили світло, люди вийшли, брат мав там ще речі, то зміг їх спокійно забрати.
    Просить до нього не телефонувати, бо сідає зарядка.
    Здається мені, що людей бити не будуть, просто приберуть всі палатки, щоб завтра, як приїдуть "гості" з Америки, місто виглядало чистим.
    Завтра дуже важливо, щоб люди далі вийшли на майдан, навіть, як сьогодні все приберуть.
    Може, треба Янику запропонувати психіатра.

4. Hermi

Hermi Well-Known Member

Буде все добре, зараз просто наводять порядок до приїзду міжнародних гостей. Так кумедно дивитись громадське ТВ. Виявляється тепер беркут сам заблокував адміністративні будівлі, питання - чи розум прояснився чи щось запланували? Останє їм взагалі не вигідно.

5. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

щось в тому є

6. VERO

VERO Well-Known Member

Швидше- екзорциста.
    Кличко таки на барикадах)))
    Передайте брату і всім, хто поряд, що вони ГЕРОЇ і від всього форуму ВЕЛИЧЕЗНИЙ ПОКЛІН!!!

---------- Додано в 04:17 ---------- Попередній допис був написаний в 02:37 ----------

Не можу заснути. Сижу і молюся. На щастя, без серйозних жертв та арештів.
    Як на мене, треба було дійсно шукати інше місце і звільнити урядові споруди раніше. Невже церкви не прихистять мітингувальників?

7. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

А куди ділись люди? Побачила тільки прибирання території.

І тоді Яник на весь світ скаже- що ніфіга в нас не мітингують, так купка фанатиків.

8. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Як де? Хто в Європі відпочиває, хто на Канарах. Син Азірова, депутат-регіонал так взагалі в Австрії живе. Класно так, скажу вам, бути обранцем у владі від однієї країни, а проживати в іншій. Ну чим не рай?

9. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

дівчатка, показують зараз по 24 каналу людей, їх сім*ї та лікуючих лікарів затриманих людей на Банковій.. це жах.. про Єгора - він як лежав в суді - так його лежачим і перевели в камеру. вже скільки днів пройшло від тоді,а його не вмили навіть. Адвокат каже, що на руках досі залишки землі й асфальту.. І не лікує його ніхто, вся інформація засекречена, а в нього - проблеми з мовленням та пам*яттю, він не може зосередитись на тому, про що говорить, має зламаний ніс та черепно-мозкову травму. А медсестру (якщо не помиляюсь) - страшу таку жіночку, що била на сполох, що його лікувати треба - просто звільнили :sad: Не хочу нагнітати, але мені здається, що це ще навіть не початок початку, що чекає нас чи тих людей, що були на Майдані... який жах..

10. Маріка

Маріка Well-Known Member

Навіть у цю напружену ніч Майдан вистояв.
    Майдан живий!
    І тепер головне не дати йому згаснути.
    Правду казав Тягнибок, що вони сьогодні розженуть сотню, а завтра на їх місце прибуде тисяча.
    Нас підтримує весь світ!
    Особисто у мене таке відчуття, що ще чуть-чуть і перемога буде за нами.

11. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Тільки б встигнути витягнути тих, кого захопили в числі перших, і в кого відлік на хвилини:

12. Montmartre

Montmartre Well-Known Member

а тим часом проросійська пропаганда не спить і коментарі там всі "правильні" написані людьми з "правильними" поглядами
    http://www.youtube.com/watch?v=M_LIrsMLAX0

13. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

так і буде, тільки ті, хто там є вже дуже втомлені. Мій дєвєрь був вночі там, коли бєркут марширував на людей. Вистояли, але дуже тяжко, спецназ бив людей знову, але люди не дали нікого забрати

14. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

Ця ніч була критична. Майдан вистояв! Низький уклін тим людям, які цілу ніч боролись за наше майбутнє.
    А Зек вирішив зачистити вулиці і прибрати місто від барикад бо сьогодні приїдуть представники іноземних держав, а він не хотів їх приймати в своєму "Межигір"ї" щоб не показувати їм скільки він награбував.
    Влада хотіла нас налякати, це вже останні конвульсії влади.
    Дай, Боже, ще трошки і перемога за нами. Хто може, їдьте до Києва, я дуже хочу їхати, але в мене мала дитина і ще й на ГВ, і лишити нема на кого.
    Сьогодні мають бути переговори із Зеком, але що воно видасть не відомо, бо то псих. Тому молимся щоб все було добре, дай, Боже, сил і здоров"я людям на Майдані.

15. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

тоді треба діткою займатися. А на майдан нехай чоловіки їдуть, тим більше там зараз така штовханина

16. Delfy

Delfy Well-Known Member

я знову ж не пишу для того, щоб погіршити настрій чи ситуацію, але ви в цьому і справді впевнені???
    Людей у Львові починають "виловлювати", хворих і побитих активістів судять і не лікують, з людьми на Майдані просто "граються" - невже (це не до Вас конкретно, не подумайте) ви вважаєте, що якщо б реально захотіли розігнати Майдан, то не зробили б цього? Команди просто не було - ні арештовувати знову, ні бити ні забирати їх силою. Навіть водометами ще не користувалмись, хоча могли це зробити вже кілька десятків разів.
    Значить або просто знущаються або це їм зараз потрібно.
    тоді, 30.11 вони також мали відтіснити людей так, як вони це зробили сьогодні вночі. Але тоді їм наказали це зробити по-іншому... А якби беркут вчинив так само "лояльно" - чи був би такий Майдан зараз??
    Я не веду ні дол чого і сама не знаю відповіді на ті всі питання, але те, що все для чогось чи для когось робиться - факт..

17. Mammy

Mammy Well-Known Member

18. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

До всіх, хто нарікає на опозицію і каже, що немає чіткої організації, плану і т.п. Мабуть, так кажуть люди, які не були на майдані. Зі слів чоловіка, і Кличко, і Тягнибок там постійно, приймають дуже мудрі рішення, але не хочуть видавати свій план дій на перед, щоб діяти зненацька для влади. Ну принаймні так кажуть люди. Але всі надіються, в першу чергу на себе і готові стояти до кінця, не вступляться! Організація на вищому рівні, бо самі люди організувалися. В неділю скільки людей було і ніхто не штовхався, всі рухалися колонами, люди робили живий ланцюг. Ну і атмосфера там неймовірна! Після того справді починаєш вірити в нашу країну і її народ! Всі піклуються один про одного, допомагають чим можуть. Я точно знаю, що це все не даремно і з того точно щось буде, але що і коли? Влада як ракова пухлина нашої держави, так легко тих бандитів не позбутися:girl_sad: Але треба вірити у свій народ і тих героїв, які творять історію!

19. Artemida

Artemida Well-Known Member

Якщо б Яник силою розігнав Майдан - тоді йому точно був би кінець як президенту. І він (або ті, хто думає за нього) це розуміють. Тому поки вони роблять тихі (відносно) падлянки і ніяких грандіозних "наїздів". Але я особисто не можу повірити, що ті всі арешти, знущання над активістами залишаться безкарними. Ні ми, ні світ просто на маємо права цього допустити.

П.С. Щойно переглянула відео, то просто жах.

20. Delfy

Delfy Well-Known Member

я була на Майдані і в суботу і в неділю. Цей дух і справді не передати словами.. приїхала з неймовірно піднесеним настроєм, вірою в світле і щире майбутнє людей..
    Але я просто реально дивлюсь на речі і реально бачу, що бандюків є набагато більше ніж ми уявляємо і що за бандюками - інші бандити, навіть не українські, але вони є, їх пов*язує минуле, теперішнє і майбутнє і від якого вони не відречуться. Крім того, в них в руках - зброя, влада і захист тої ж влади..

---------- Додано в 10:24 ---------- Попередній допис був написаний в 10:20 ----------

так, власне, він це і зробив, але піднявся народ.. зараз йому, щоб всіх розігнати треба хіба бомбу з вртольоту на всіх кинути щоб всіх перебити..
    так, але здороров*я тим людям, що в СІЗО + життя (??) пропавшим ніхто не поверне..
    та й видно, не спішить..
    які ж тоді мають бути репресії чи "падлянки", щоб вони були грандіозними??
    тут хтось писав, що це все лише початок початку...

Статус теми:
Закрита.