Євромайдан!

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем dasha, 22 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. WildWind

WildWind Member

Відповідь: Євромайдан!

Знаєте чим закінчиться референдум? Повною фальсифікацією. А тоді що? Знову на майдан? Знову Помаранчева революція?

2. simona

simona Well-Known Member

тоді сидіти тихо вдома і дути в дудку або повирізати народ

3. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

от-от. продадуть за кг гречки, собаки.
    найбільше боюсь таких запроданців і то найбільша біда нашої нації.

4. WildWind

WildWind Member

І ще, якщо я не помиляюсь, референдум має підписати президент)))

---------- Додано в 00:53 ---------- Попередній допис був написаний в 00:52 ----------

Ну от і сидіть. Як ви написали "тихо". І не забирайте в людей надію.

5. AilataN

AilataN жива

Поки не вимре совдепія ( вибачте, то ся називає " страше покоління") , включно з такими маразматиками старими як А і Я, то і буде отаке запроданство. має пройти покоління, або гарна прочистка мізків, або гречка має бути з іншого кута. Друге- відпадає, в силу віку ( маразм- то маразм) , першого треба просто чекати, а третє- ну і чому б не організувати? але бабла нема. Юля би трохи поділилася, то вже б і в"язницю по кусочкам розтягнули ( а шо, нема кому?), і всіх би купили...
    Кличко би пару вагонів гречки пригнав на Схід...
    Ех... було би бажання.
    Я би ще гарно "насварила" тих депутатів, котрих небуло в залі під час голосування ( пам"ятаєте?), а де вони були?

6. simona

simona Well-Known Member

я також в тому питанні не сильна, але думаю мирним шляхом можна щось вирішити
    тай думаю поки це все закрутиться тоді вже підпише інший)))моє бачення зараз таке: лишити вже того президента до виборів, ну бо реально самі бачите кандидатур немає жодних на сьогодні, коштів також, змінити премєра на премєра з напрямком на європу

7. WildWind

WildWind Member

І ще до події на Банковій:
    Сволочі! Вони привезли сюди росіян, щоб вони показово налупили нашу міліцію, лиш для того, щоб мати вдалі кадри і за що садити українців! От якось би це показати тим хлопцям з внутрішніх військ, вони 100 процентів не знали хто їх лупить...

---------- Додано в 01:01 ---------- Попередній допис був написаний в 00:59 ----------

Не можна. Тоді очікувати чесних виборів взагалі не варто, взагалі, можна забути назавжди. Ну і нас продадуть Росії до виборів ще разів 10...

8. simona

simona Well-Known Member

))))) тому нас і європа сильно не кличе)))але в нас всерівно свобода думки і слова))))
    а Ющенка також вибрали нечесно?
    Якось для мене дивно іти невідомо куда, без чіткого плану дій

9. WildWind

WildWind Member

А чим Садовий поганий? Та хоч мій сусід)) Насправді все одно хто. Має перемогти майдан, то буде прецендент, решта будуть боятись.

---------- Додано в 01:04 ---------- Попередній допис був написаний в 01:03 ----------

Ага, скажіть то тому фотографу, якого сьогодні зі Львова забрали.

---------- Додано в 01:09 ---------- Попередній допис був написаний в 01:04 ----------

Ну так не даром Мойсей народ 40 років водив. Моя свекруха дзвонить щодня, і робить вигляд, що в країні ніц не робиться...

10. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

а я стикнулася з мовчанням, гробовим мовчанням, коли в кулуарах було суцільне обурення. І це наші, львів"яни, галичани. Коли треба було публічно висловити свою думку, промовчали в повному складі. Тому вважаю мовчання найбільшим злом.
    Промолчи - попадешь в богачи!
    Вот так просто попасть в - палачи:
    Промолчи, промолчи, промолчи!..

11. AilataN

AilataN жива

по факту вона нас і не кличе. То нам треба, і ми за це переживаємо.

До речі це підтверджує ,що ніяка з партій не планувала отакий розвиток подій. То люди встали, не партії.
    Нажаль, на цей момент , немає лідера, який хоче і може взяти на себе відповідальність за народ. Сидять собі на теплих місцях, і більшого їм не треба ( чи не можуть).

12. VERO

VERO Well-Known Member

Дуже розчарована виступом. А я подумала, що він заявив, що гарантує спокій на майдані. Або, як мінімум, що планує вночі з мітингувальниками залишитись. Виявляється, що це черговий заклик знову стати "граматним мясом", щоб було потім що європейсьтким представникам показувати і щоб свіжі гасла з'явилися для народу... А відповідальний, о чудо, а ми і не знали. Всі аж вздихнули з полегшенням. Знайшовся винний ще і з повною відповідальністю... Треба буде потішити арештованих. Є винний... І він відповідатиме...
    Бракує слів. Ось і все, що може сказати опозиція. Вона, як завжди, абсолютно безсила...

13. WildWind

WildWind Member

Коли вибирали Ющенка, у нас була купа спостерігачів з Європи, навіть в моє забите село приїхали. А коли будуть ще раз вибирати Януковича, то єдині, кого до нас пустять, то війська Росії.

---------- Додано в 01:20 ---------- Попередній допис був написаний в 01:14 ----------

Я ті виступи взагалі не слухаю. Навіть на Помаранчевій не слухала. Тут справа не в думці тої людини, а кому кращий спіч написали, хто кращий оратор і т.д.

14. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

переживаю страшно. хоч би все було добре.

15. simona

simona Well-Known Member

ясно з яких причин не кличе
    до того ще половина дезінформують народ, а люди на холоді сидіть і невідомо скільки ще
    а тепер не може бути? (чи то тільки так раз в житті вони)
    Пи.Си. через нет тяжко писати, можу тут сидіти і сидіти, цікаво думки читати, слухати.Мою позицію напевно зрозуміли, я за мирні діяння)))мені писали не заберати надію?!Я її в себе не забераю, тому в інших тим більше.
    Але то реально дивишся на то все і якась така безвихідь реально безвихідь той вперся рогом тільки літає по музеям, інших говорить, що слухати тяжко, ті завдяки народу проводять вже передвиборчі компанії.Ех я б то все мастила

16. VERO

VERO Well-Known Member

БОЖЕ, МОЛЮ ТЕБЕ. ХАЙ ЦЕ БУДЕ ПРОСТО СТРАШИЛКА. ПРОСВІТИ ГОЛОВИ ТИХ КЕРІВНИКІВ І СИЛОВИКІВ:girl_angel::girl_angel::girl_angel:
    Нічого мудрішого написати не можу. МОЛИМОСЯ І НАДІЄМОСЬ НА ЧУДО!!!

17. WildWind

WildWind Member

Не пустять. Почитайте як в Росії Путіна вибирали на останніх виборах. Там вони теж мітингували, і людей стільки вийшло...
    Там процедура, типу надсилають запит, що, мов, хочу бути спостерігачем, або країна ціла, що надсилає стільки то спостерігачів, або організація якась. А наш Парламент візьме, і відхилить) А Путін скаже, я вам, щоб вибори пройшли чесно і без заворушень, вишлю своїх спостерігачів, а Янукович скаже:"Так, звісно!". Ну якось так. Думаєте ви розумніша за тих людей, що на майдані? Там же ж не тільки лідери опозиції думають, там такі уми сидять. Але то все дуже велика стратегія і тактика, он до Путіна приїжджав Генрі Кісінджер, він був радником купи президентів, 90 років дядько, а ще досі дипломат. Кажуть після візиту того дипломата в України і почались проблеми.
    Я притримуюсь своєї думки - 1 млн. київлян, позмінно, погодинно, та як хочуть, і ніфіга нам ніодин бандит не зробить.

18. VERO

VERO Well-Known Member

19. simona

simona Well-Known Member

ні я так не думаю, але також трішки сіра речовина рухається, як би ви мене не переконували в протилежному))))
    я вже писала, що нам і не снилось, що там робиться і які там розкалди
    маю велику надію

20. AilataN

AilataN жива

:)серйозно?
    Як бачите, ви би мастили, а люди пішли і мастять).

Статус теми:
Закрита.