Євромайдан!

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем dasha, 22 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Відповідь: Євромайдан!

Знаю Олега особисто вже багато років, він дуже активий громадянин зі своєю чіткою позицією, можливо трішки запальний але чесний, щирий і добрий. Душа болить за нього. Читаю різну інформацію із різних джерел і розумію що таких як він зараз значно більше аніж ми про це проінформовані. Нам залишається тільки молитися за покращення і за тих громадян, котрі фізично і морально докладають максимум зусиль аби народ України жив гідно і процвітав...

2. masjaka

masjaka Well-Known Member

а де ви бачили щоб я до того закликала? Йдеться про те, що зараз не можна здатися і просто відступити, розійтись бо на кону стоїть доля багатьох людей і їх сімей, та й мабуть, України вцілому.

3. sherry

sherry Well-Known Member

цікаво, скільки людей зараз в облозі?

4. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Просять про перепост (Однокласники, група Євромайдан):
    Всім, хто збирається на Майдан!!Пробувши там двоє суток(з суботи) зрозумів:1 - ОБОВ"ЯЗКОВО наявність повного змінного теплого одягу(рекомендую взяти навіть два комплекти - зможете поділитись з друзями або тими, хто забув)2 - не зважаючи на те, що акція мирна - потрібно подбати про свій захист - беріть лижні шоломи, так звані "черепашки"(захист хребта для лижників і бордерів), футбольні щитки, які можна вдягатиі на руки, і на ноги.3 - їжа. Коли ми були, їжі бракувало. ми харчі привезли з собою. Рекомендую взяти з запасом, щоб можна було когось пригостити(хоча, ми самі не їли і не пили нічого, крім того, що привезли з собою - боялись провокацій)4 - рекомендую прапор повісити на трубу, таку, як використовують в барах-ресторанах(нікельовану). Впотрібний момент нею можна захиститись.5 - не вживайте багато рідини. Туалетів мало, інколи приходиться себе вести непристойно(соромно але з тим нічого не зробиш)6 - Всім, хто збирається виїжджати - плануйте прибуття на Майдан в р-ні 02-00 ночі. Поясню - в цей час(з 02-00 до 07-00) НАЙМЕНША кількість людей. Люди виснаженіі ослаблені. Хто їде машинами - не виходьте всі одразу - міняйтесь по 2-3 години - одні відпочивають, інші стоять.7 - Постарайтесь залучити якомога більше однодумців. Проти кількості не піде ані армія, ані беркут.З НЕОФІЦІЙНИХ ДЖЕРЕЛ ПОСТУПИЛА ІНФОРМАЦІЯ В НЕДІЛЮ 08.12.2013 В КИЄВІ ЗБИРАЮТЬ ВЕСЬ ПІДРОЗДІЛ ПО БОРОТЬБІ З НЕ ЗАКОННИМ ОББІГОМ ЗА НАРКОТИКАМИ!!! БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНІ СЛІДКУЙТЕ ЗА СВОЇМИ РЮКЗАКАМИ, КИШЕНЯМИ, ЩОБ ВАМ НІХТО НІЧОГО НЕ ПІДКИНУВ НЕ ПІДСУНУВ!!!ПРОХАННЯ ДО ВСІХ ГРОМАДЯН УКРАЇНИ ПЕРЕДАЙТЕ ЦЕ ЗВЕРНЕННЯ ВСІМ СВОЇМ РОДИЧАМ, ДРУЗЯМ, ЗНАЙОМИМ!!! РОЗПОВСЮДЖУЙТЕ ЦЕ ЗВЕРНЕННЯ ПО ІНШИХ СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ, САЙТАХ!!! ЦЕ ЗВЕРНЕННЯ ПОВИНЕН ПРОЧИТАТИ І ПОЧУТИ КОЖНИЙ ГРОМАДЯНИН УКРАЇНИ!!!СЛАВА УКРАЇНІ!!!! Єднаймось!!!(перепост)

5. simona

simona Well-Known Member

6. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

7. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Хтось дивиться Свободу слова по ICTV? Таке враження, що то не Свобода слова, а замовна передача, де все відбувається по сценарію ПР. Он і Бондаренчисі так щиро всі хлопали...І мікрофон дають самй прихильники ПР, а на противагу лише один Луценко..
    Бондаренко собі губи зробила, чи що? Якісь такі як в жаби.

8. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

майже впевнена що то з роду фантастики.
    Законодавство в нашій країні одностороннє.

Заряжаюсь позитивом при перечитуванні на сайті 24 каналу про увагу всього світу.
    Чим більше часу майдан стоїть - тим більше очей привертає.
    Все більше країн висловлюють своє "фе" нашій владі. Все більше людей по всьому світу виходять. Все більше політиків зауважуть нашій владі, щоб помітила свій народ.
    Впевнена, що як відступлять - пересадять поодинці найбільших активістів.
    А потім закриють роти пресі, когось куплять, когось звільнять, когось залякають, в інтернеті поставлять цензуру, і тут всі замовкнуть - шлях білорусів, росіян (щасливого вільного народу, ага). Який закон їх захистив?
    Єдиний шлях витягнути з-за грат тих, кого вже пересадили - посунути верхи з нагрітого місця. Ніхто їх не відпустить інакше, хоч мільйон раз вони будуть праві, і тисячу адвокатів то докажуть. Тих адвокатів теж пересадять, невже не бачите?

Шалений тиск, залякування, брехня - то все підтверджує що вони самі бояться.
    Ех, щеб беркут і правоохоронців на народну сторону перетягнути - то була б перемога.

Будем молитись.

9. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

"Міжнародна організація Freedom House закликала президента Віктора Януковича піти у відставку.
    У заяві організації ідеться про те, що дострокові вибори - це єдиний шлях до ненасильницького припинення демонстрацій в Україні.
    "Президент Янукович втратив підтримку і легітимність серед українського народу. Ми не підтримуємо панування натовпу, але Янукович створив кризу, відкинувши шлях інтеграції з ЄС та ігноруючи вимоги протестувальників, щоб уряд працював від імені народу", - заявив президент Freedom House Девід Крамер.
    У заяві організації також наголосили, що подальше застосування сили з боку української влади мусить призвести до негайних санкцій з боку США і Європейського союзу проти українських посадових осіб, відповідальних за такі дії."

"Саакашвили: Отказ Украины от Европы – это самоубийство"

10. irushka

irushka Well-Known Member

Мені ця новина сьогодні остаточно вибила грунт з-під ніг, все здається, що одного ранку прокинемось і зрозуміємо, що все це був лиш страшний сон... Боже, дай нам сили!
    Рудяк у Львові сказав ніби-то Олег сам себе скомпрометував у фейсбуці, ніби-то там є фото його діяльності. Не можу зрозуміти про які фото йдеться, бо за Олеговими публікаціями давно слідкую і там просто його фото з майдану, з прапором, з людьми. Фото розгону майдану теж є, але вони не показують нічого нового, бо всі вже все бачили в неті і по телевізору. Є кілька гострих висловлювань, якісь картинки, заклики приходити на майдан в повній амуніції для захисту від беркуту, і просто видно його високий патріотизм, відданість і незламність. А шиють хлопцеві справу відразу по 5 статтях.

11. Roxie

Roxie Галицька панянка

то завтра мають приїхати ті закордонні дипломати? може принесуть трошки позитиву..

чому Європа ще не заблокувала рахунки всій банді? чому не заборонила їм вїзд? чекає ще однієї крові невинних людей? невже вони сподіваються, що він піде у відставку мирно? не можна піддаватись злості, але від їхньої підтримки на словах нам легше не буде його скинути..

Саакашвілі в інтервю громадському сказав, що Європа має багато важелів впливу на президента.. сподіваюсь вона таки почне застосовувати ті важелі.. треба тільки цього дочекатись.. тішу себе думкою, що завтра буде краще, ніж сьогодні..

12. Finya

З львів"ян тільки Олега забрали? Чому саме його?..

13. irushka

irushka Well-Known Member

14. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Ну та, показують заходу України, що і вдома дістануть, від "справедливої букви закону" не втечеш і не сховаєшся.

А ви кажете - добиватись справедливості юридиним шляхом.
    Не смішно.

Поки вона думає чи їх застосовувати, Росія вже вовсю його оправцювала.

15. Vероніка

Vероніка Never give up

Коротке звернення Віталія

www.youtube.com/watch?v=AZ46a_cUUMw

Як схопили адвоката Андрія Дзиндзі, скільки може продовжуватися це свавілля ?!

16. Finya

17. casablanka

casablanka Щаслива особистість

18. WildWind

WildWind Member

Дуже цікаво, одним словом читайте...
    http://pan-andriy.livejournal.com/688524.html

19. simona

simona Well-Known Member

от власне вони наших давлять показують своє свавілля, свою владу, а ми далі пхаємо їм самі себе в руки щоб головних активістів пересадити, а чому не провести референдуми звернення , чи народ немає право голосу, чи вирішують КМУ і ВРУ.Після переглянуто втрачається надія, що мітингом людей визволиш.... таке враження, що до стіни говорим, плачем, принизують ті с...
    І так до слова може хтось читав вже , але хочу і сюди викласти, ми реально самі і ніхто нам не поможе, хіба знищити нас
    Діти мої, онуки мої!

Звертаюся до вас, бо це єдине, чим можу допомогти нашій землі, яка зараз у великій небезпеці.
    Мені іде 88-ий, я була медсестрою УПА, в 1945-му заарештована НКВС, засуджена на 15 років каторги в Магаданських таборах. Я не маю сили вийти на Майдан і стати поруч з вами. Наше покоління вже відходить, так і не побачивши тієї справді незалежної України, за яку ми боролися, за яку погинули в криївках мої брати - 25-літній Іван та 16-літній Адам Ясені.
    Але ви молоді, ви сильні!
    Діти, зараз на вас пішли озброєні загони Беркуту, що є ганьбою для нашої країни і для гордого птаха, що не нападає уночі на беззахисних.
    Стійте, діти, стійте твердо й витривало, бо ви є зараз єдиною надією нашою на кращу долю!
    Не сподівайтеся на допомогу з-за кордону. Мої брати в УПА також чекали, коли нам допоможе Європа. А вони не допомогли... І тепер вони вичікують, не чують нашого крику про допомогу, бо вони не знають, з якими злочинцями при владі ми маємо справу.
    Мусимо сподіватися тільки на себе.
    Тримайтеся, діти, тримайтеся міцно, бо завтра може бути пізно.
    Молюся за вас.
    Слава кожному з вас, тих, хто зараз захищає серце Києва!

- Лідія Романчук, медсестра Української Повстанської Армії, політв'язень.

20. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

Статус теми:
Закрита.