Євромайдан!

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем dasha, 22 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Відповідь: Євромайдан!

Ну ще про найнижчі чини МВС і іже с німі так можна казати. А тут.. Ви що- реально думате, що на посаду судді в нашій країні беруть простих смертних?

2. friendly homka

friendly homka Well-Known Member

По громаськомуТВ показували як затримали СБУшника переодягнутого у звичайний одяг. Хто бачив з самого початку - розкажіть будь ласка,бо попала на сам кінець і толком не зрозуміла як його виявили і що хотіли

3. Hermi

Hermi Well-Known Member

я кажу про людей, яких не шкода, а не про першого кращого з дороги. Завжди треба кимось жертвувати, отак і наша влада. Та і гляньте на фото тих суддів...

4. Gybka Bob

Gybka Bob Member

У Львові, близько 3 годин тому, міліція затримала фотографа і активіста Євромайдану Олега Панаса.

Цю інформацію Вголосу підтвердив начальник ГУ МВС у Львівській області Олександр Рудяк.

Він розповів, що Олега Панаса затримали згідно з ухвалою київського суду, у якій йдеться про можливу причетність фотографа до скоєння злочину.

«Перелік статей, які вказані в ухвалі про затримання Олега Панаса, такий: ст. 194, 294, 341, 342 та 345. А в якому саме злочині підозрюють затриманого, я не можу вам сказати, бо кримінального провадження зараз у Львові немає», – розповів Олександр Рудяк.

Він додав, що зараз затриманий перебуває у міліції, а міру запобіжного заходу для нього обере суд.

Стаття 194. Умисне знищення або пошкодження майна
    Стаття 294. Масові заворушення
    Стаття 341. Захоплення державних або громадських будівель чи споруд
    Стаття 342. Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві.
    Стаття 345. Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу

О 17:00 розпочався пікет обласної міліції.

5. Mammy

Mammy Well-Known Member

З ФБ:
    Господь наш і Бог, Отець наш Небесний! Дякую Тобі за спокійну ніч. Прошу, хай всі наші ночі тепер будуть спокійними, і хай ніколи не повториться на нашій землі ніч з 30-го на 1-е. Те, що вчора відбувалось у Києві - то чудо Твоє, Господи! Твоя Любов, Твоя милість була з нами увесь вчорашній день. Дуже прошу Тебе, наш Небесний Батьку, не полишай нас! Ти дав нам право вільного вибору, - ми його зробили. То підтримай нас згори так, як тільки Ти умієш підтримувати! Ми всі на Майдані - креативні. Але нема креативнішого за Тебе, бо Твоя дія - то Твоя дія! Хто хоч раз відчув її, ні з чим більше не сплутає, я знаю. Ти - не європейська спільнота, що активно реагує на наші прохання, Ти - Бог, Вседержитель всього сущого. Твоя Батьківська Рука над всіма нами. Ми бачимо, відчуваємо це й засвідчуємо всьому світу: Ти - є! Ти - з нами! Українці просять Тебе у часи скрути, у цьому ми не відрізняємось від інших Твоїх дітей. Але ми сьогодні не тільки просимо. Ми пославляємо Тебе своєю любов'ю одни до одного. Ми пославляємо Тебе, прощаючи ворогам нашим. Ми прославляємо Тебе, пропонуючи їм мирний вихід із цієї ситуації. Бо Ти сказав: "По тому дізаються, що ви Мої, якщо будете мати між собою любов". Ми - Твої, Господи! Допоможи нам бути такими завжди! Амінь
    Нана Шиманська

6. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Я завжди знала, що Путін і Ко трошки того, ось підтвердження (цитата знайомої)
    Умом Россию не понять! Куди там нашим!

7. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

В мене таке враження, що я сплю і ніяк не можу прокинутись з кошмару.

8. Vероніка

Vероніка Never give up

9. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

10. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

---------- Додано в 19:31 ---------- Попередній допис був написаний в 19:28 ----------

11. masjaka

masjaka Well-Known Member

Юрий Бутусов
    Слава Богу, все сотрудники Цензор.Нет, волонтеры с Евромайдана, и посторонние люди, которые находились в нашей комнате на третьем этаже административного здания на улице Туровская, 19, отпущены на свободу. Никаких правовых оснований для захвата помещения и наших компьютеров не предъявлено! Бандитский налет осуществили неизвестные люди с оружием. Наша комната находится на третьем этаже большого здания с кучей офисов, в самом конце коридора. Группа захвата прежде всего залетела именно к нам. Я не сомневаюсь, что именно мы были мишенью этой атаки. Все компьютеры в нашей комнате и другое личное имущество людей, которые там находились, захвачено, и мы получаем информацию, что их выносят из здания неизвестные силовики, которые не представились. У кого-то есть сомнения, что если Евромайдан уничтожат, Захарченко и Клюев построят здесь туркменскую "демократию"? У меня таких сомнений уже нет.

---------- Додано в 20:35 ---------- Попередній допис був написаний в 19:54 ----------

Ruslana Lyzhychko
    Я прошу в першу чергу діаспору і міжнародні ЗМІ, щоб вся ця інформація дійшла до всіх послів, міжнародних структур таких, як ООН, ЮНІСЕФ, ОБСЄ, Рада Европи, тощо!!! Я зараз потребую публічного захисту.

12. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Це зараз таке відбувається?????

13. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

masjaka а що відбувається? по ТВ хіба якісь загальні фрази про витіснення людей від кабміну та денні зйомки....

14. masjaka

Олег Тягнибок
    Тримаємо блокаду на Лютеранській. Інформація про те, що міліціянти зачистили блокпост на розі Лютеранської та Круглоуніверситетської не відповідає дійсності.

15. Hermi

Hermi Well-Known Member

Спобобався статус на ФБ

16. masjaka

1. Захопили офіс «Батьківщини».
    2. Захопили цензор.нет
    3. Захопили ІНТВ
    4. Затримали активіста і фотографа Олега Панаса і повезли у Київ.
    5. Затримали за замах на суддю адвоката Дзиндзі.
    6. ДДоСять Громадське, ЗІК, ЗахідНЕТ, Радіо24.
    7. Стягують віська до Києва.
    8. Розібрали барикади біля Кабміну.
    9. Захопили «Вечірні вісті».

п. 1.2.3.9 - вже відступили, забрали сервери, документацію.

17. simona

simona Well-Known Member

слухала годину тому Львівську хвилю, то передавали, що ніби міліція в нормальному настрої, пє чай і каву з майданом і каже, що нападати на безвинний люд не буде, а провокаторів каратиме

18. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Влада організовує в центрі столиці свій голодомор. Навколо Майдану Незалежності закриваються всі магазини і кафе, повністю перекрито постачання дров і продуктів на Хрещатик. Вирішили заморити Майдан голодом і холодом
    Яка ницість... фе, тхю

19. masjaka

Ще один доказ звідки ноги ростуть
    https://www.facebook.com/photo.php?...273097883.4550.100001820318050&type=1&theater

---------- Додано в 21:12 ---------- Попередній допис був написаний в 21:00 ----------

"5 канал"
    На "5 канал" намагаються потрапити кілька десятків невідомих молодиків До будівлі заводу «Ленінська кузня», де розміщено офіс "5 каналу" намагаються пройти близько 2 десятків невідомих молодиків. Вони переконують охорону, що прийшли на захист каналу. Проте з-поміж них є люди напідпитку. ХТО ЇХ ПРИСЛАВ І ВІД КОГО ОХОРОНЯТИ - НЕ КАЖУТЬ... Це вже другий їхній візит. Годину тому вони вже приходили, але в будівлю охорона їх не пустила. Ми звернулися до правоохоронців і очікуємо на приїзд наряду міліції. ‪#‎5канал‬ ‪#‎євромайдан‬

20. simona

simona Well-Known Member

---------- Додано в 21:21 ---------- Попередній допис був написаний в 21:15 ----------

---------- Додано в 21:22 ---------- Попередній допис був написаний в 21:21 ----------

1+1 показує все якось в злагоджених , неагресивних тонах новини, все в звичайному і мирному режимі

Статус теми:
Закрита.