Євромайдан!

Discussion in 'Що у світі чувати?' started by dasha, Nov 22, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!

І ми з Роміком зараз прєднаємся, от тільки з садочку заберу)))
    Адже ланцюг прямо біля нашого будинку проходить, неможливо не прийняти участь.
    Атмосфера дивовижна. Нагадує далекий 2004 рік.

2. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Артемчик хворий ще, тому ми вдома.
    А татко наш десь має бути на Городоцькій. Дзвонив щойно, каже що народу дуже багато:girl_claping:

3. Chukuliadka

Chukuliadka Well-Known Member

...а наш татко щось вчора наплутав, сказав що в неділю поїдемо утворювати живий ланцюг на проблемні ділянки, а це дійство сьогодні... (відповідно тато наш на роботі (утворює ланцюжок у Львові) , а ми з малявкою вдома)(((
    так шкода:girl_cray:

4. kristina

kristina Well-Known Member

включила перший національний, той дибіл організував концерт, купа людей з прапорами партії регіонів, всі танцюють під лозунги : збудуємо европу в Україні, співає Бачинська укр пісні, тьфу, так противно, аш плакати хочеться
    ше Шуфрич фігню плете .

5. olerusya

olerusya sweet candy ;)

ага, мене аж знудило від того всього:bad:

6. Vероніка

Vероніка Never give up

Ага, збудуємо, без вступу в ЄС - позиція на грані брєду ...
    Дивилась тошнотворне інтерв"ю Януковича, то на питання його відношення до Євромайдану, він відповів :
    - Молодці, нехай мітінгують, у кожного своя позиція.
    Це я так зрозуміла - ви собі бастуйте, а мені по фєні, нічого це не змінить ?!

7. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

В мене взагалі таке враження склалося, що він і не думав нічого підписувати, а весь той цирк з ніби-то підготовкою до укладення угоди, переговорами, типу тримає курс на Євроінтеграцію - для замилення очей людям, бо знав що то буде таке як зараз. Тому і тягнув час, все нормально, нормально, а в останні дні - опа, нате вам велику-превелику дулю.
    Я зла і недобра.:girl_mad:

8. Vероніка

Vероніка Never give up

А що взагалі буде далі ? Угоду ми не підписали, наступний саміт ще нескоро.

9. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

петицію підписала, звітую про вчорашній міні-майданчик у Англії, в Ковентрі:

Так серце крається через все... Чекаю вечора, щоб дізнатись, що планують далі наші хоробрі активісти. Але плакати хочеться...чесно :sad:. Навтіь не тому, що ми не маємо асоціації - вірю, що то все одно буде так чи інакше, а тому, що ще раз стало очевидно, що нашій владі наплювати на нашу думку і що ми такі повністю безголосі :sad:...

---------- Додано в 13:58 ---------- Попередній допис був написаний в 13:55 ----------

ага...дадуть нам збудувати. І не так Росія, як наші ж не дадуть. Не вигідно їм - то їх вийняткові права....як то і всім решта можна буде вільно їздити, вільно дітей на навчання посилати, і т.д. І як ту сіру масу контролюватимеш коли Європа буде на це все дивитись. Не вигідно їм!

А взагалі складається враження, що найгірші москалі - то деякі недо-українці!!!! Бо росіяни (такі ж прості люди, не "ті") також всюди старають підтримати нас, вони по-доброму заздрять, бо самі і пікнути не можуть безкарно...... Ех

10. Hermi

Hermi Well-Known Member

ось що планують
    І нічого з того доброго:sad:
    Сьогодні мала розмову з людьми, які проти Євросоюзу. Повірте, це реальне число що так мало людей хочуть в Європу. Усі хто при владі, їм не вигідно вступати у Євросоюз. Скільки зараз людей отримують зарплату в конвертах? Побоююсь, щоб зараз не встановили диктатуру і ми не стали частиною Росії. Бо вже ми нічого "не вирішуєм" без згоди "старшого брата":sad: Потрібно боротись, бо СРСР може повернутись!

11. kristina

kristina Well-Known Member

як сказав Шуфрич, вони принижують укр народ тими видачами віз, як то все важко, майже шо відбитки пальців хочуть, фу-фу-фу Европа , нашо вам її як вона нас так принижує))) краще .... відмовимся ми ж горді !!! - таку туфту говорити людям хіба без мозку взагалі можна.

12. Лідочка

А звідки такі висновки? Зі скількома ж то ви розмовляли, що аж так все плачевно?

13. Hermi

Hermi Well-Known Member

Розмовляла з декількома людьми, які не останні працівники великих підприємств (дуже близькі знайомі). Запитала, а що їм поганого зробив Євросоюз, і мені сказали - "а ти знаєш скільки буде безробітних? Ти сама прекрасно знаєш що багато людей отримує зарплату в конвертах, нам просто не вигідно то все оподатковувати, бо за такі гроші люди працювати не будуть. І нам добре, і людям не погано. Прийде Європа - про тіньову економіку забудь!". А хтось буде рубати дерево на якому сидить? Ой як я сумніваюсь.
    От для прикладу, скільки людей на ДП користується ліцензійним програмним забезпеченням?(це так, для роздумів)

14. Лідочка

Гермі, ви ж ніби-то розумна дівчина...Власне, що власників великих підприємств "декілька", а людей, які хочуть кращого майбутнього для себе та своїх дітей - мільйони.
    Звісно, що їм невигідно. В тому то і справа і я думала, що то і так зрозуміло. Якби ті, що можуть все змінити того хотіли, то не було б зараз євромайдану.
    І нехай вже нарешті тій ср...й тіньовій економіці прийде кінець. І людина зможе своєю важкою чесною працею нормально заробляти і достойно жити.

15. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

чого власне той сир-бор, коли рухне тіньова економіка, спочатку буде ....\\погано\\...скажемо так, а потім почне працювати механізми нормальної економіки.

16. Лідочка

Я розумію. А що зараз добре? Вони хваляться тим. як вони пенсії попіднімали:girl_haha:, а про те, які ціни в наших магазинах - ні слова. В нас дорожчий одяг, їжа - ніх в Європі. З нашими то мізерними зарплатами/пенсіями/стипендіями!

Нам і зараз зовсім несолодко то ми ще трошки перетерпим заради нормального і достойного майбутнього для нас і наших дітей. Колись той перехідний період все одно треба буде пройти, тому чим швидше ми це зробим, тим легше буде нашим дітям.
    Це можна порівняти з зубним болем. Болить зуб, тягнеш-тягнеш, не лікуєш, бо ж страшно і боляче має бути, але коли вже терпіти не сила, збираєшся з духом, ідеш, лікуєш - результат - ура, все пройшло легше і краще ніж сподівався, і виявляється, що все не так вже й страшно.:)

17. Hermi

Hermi Well-Known Member

Декілька, не декілька. Я зараз веду тісне спілкування, з людьми, які організовують живий ланцюг. Спочатку планувалось організувати ланцюг з Луганська до Перемишля, але уже у Житомирі виникли серйозні проблеми, дуже мало людей зголосилось. Я була здивована, як так? Вирішила організувати мінімальний мітинг у своєму містечку - нікому того не треба, нам і так не погано живеться! Аргументація одна - воно тобі треба? От посадять тебе за 1000 гривень на роботі і будеш сидіти, а так ми хоть "преміальні" маєм. Будем дивитись правді в очі. Зараз саме така ситуація. Вийшло багато, але чекала більшого. Багато розчаровані помаранчевою революціює, а дехто боїться за своє майбутнє:sad:

18. Лідочка

Такі завжди були і будуть, але це не означає, що їх більшість.
    Так там люди зашугані, вони бояться що їх побачать і виженуть з роботи/ВУЗу і т.д.

19. Bulbashka

Bulbashka Active Member

Гуляє в інтернеті :)
    Інструкція щодо того,як правильно проголосувати на сайті і підтримати США в їхніх чудових діях!!!

1.Заходите на сайт
    https://petitions.whitehouse.gov/petition/impose-pers..
    2.Знизу будете бачити Create an account.

3.Тисните туда і вас перекидує на реєстрацію акаунту.

4.Заповнюєте всі поля крім поля Zip.

5.Знизу також буде питання по анг., хто не назє анг.мову перекладіть в Гуглі.

6.На пошту вам прийде лист з підтвердженням.

7.Тисните на саму першу силку на листі і Вас перекидує на сайт знову.

8.Потім знизу натискаєте Sign this petition.

9.Радієм, що наш голос занесений)

20. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Зараз в Київі переважно студенти 18-26, ті, хто не був на помаранчевій революції, хто не відчув кидка через бедро. Люди зневірені, це факт, далеко ходити не тре від Львова, мої Чишки - нарід сміється і каже що нема що людям робити, як на революції виходити:girl_mad:і побудуй з такими країну

Thread Status:
Not open for further replies.