Євромайдан (9)

Discussion in 'Що у світі чувати?' started by zetta, Sep 4, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан (9)

А на який саме термін припинили вогонь? І зараз у Шустера Ірина Геращенко говорила про 12 пунктів угоди, але там все дуже не чітко, і не ясно, чи російські сили будуть лишати нашу територію. А якщо це затишшя перед бурею, то що буде далі уявити страшно( Зараз заявили, що бойовики сказали що "перемир'я - це вимушена міра, у нас ще багато роботи тут" і вони планують і надалі "відділятись від України", особливо якщо вона буде за вступ НАТО. Тобто, сепари не заспокоїлись, як і рашка, відповідно. От і Семенченко по тв каже що має багато запитань до того перемир'я і до перcпектив, навіть говорить про можливе від'єднання Донбасу, і закликає готуватись до непередбачуваних умов, піти в спортзал чоловікам, жінкам на курси медичної допомоги, заготувати теплий спецодяг і мати активну позицію щодо цього всього (бо мало що ще нас декає).

Last edited: Sep 6, 2014
  2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Дмитрий Тымчук

На переговорах контактной группы между представителями Украины, "ДНР" и "ЛНР" с участием ОБСЕ был подписан протокол о прекращении огня с 18.00 сегодняшнего дня. По задумке, дальнейшие переговоры о разрешении конфликта должны вестись в условиях перемирия.
    Это можно было бы целиком отнести к «хорошему», если бы лидеры террористов не поспешили заявить: перемирие не означает, что курс на отсоединение от Украины «ДНР» и «ЛНР» каким-либо образом изменится.
    Тут сложно комментировать. Любому ясно, что Путин не думает упускать Донбасс, а потому перемирие, увы, может носить лишь временный характер – надежды на мирное урегулирование крайне мало. Если, конечно, мы не решили распрощаться с этим регионом, а позже – как минимум с еще 6 областями Украины

3. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Колиж той народ в Росії прокинеться? Вони направду моляться на Пу. Мала сьогодні переписку з корінною москвичкою. Я в шокові наскільки глибоко в їхніх головах сидить та інфо що америка нас зіштовхнула, америка не спиниться, біжіть всі в росію ну і вірять і свято переконані що америці скоро ппц.

В мене ступор від того зомбо.

До коли перемиря?

---------- Додано в 22:33 ---------- Попередній допис був написаний в 22:30 ----------

Не маю як дивитись Шустіка але бачила що там Парасюк і Нємцов.
    Хтось мо перекаже що Нємцов казав? Вони ж опозиція, вониж знають правду. Що робитимуть? Невже просто спостерігатимуть?

4. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

яку правду маєте на увазі? Те, що в Україні робиться - так, те, що в Росії і що пу задумав - ні.
    Нємцов сказав, що ми і так знаєм, що європ.вибору пу не дозволить Україні і що такого, що нам зійде з рук позорна втеча яника - не буде. А найбільше пу боїться повторення майдану в себе вдома. От що він сказав.

5. ljudviga

ljudviga Active Member

Медвєдєв передав російській армії 6 пересувних крематоріїв (відео)
    05 сентября 2014 | 19:55
    Російські військові - отримали мобільні крематорії. Про це заявила російська правозахисниця й засновник групи “Вантаж-200” у Фейсбуку - Олена Васильєва.

За її даними, Дмитро Медвєдєв передав армії шість таких машин.

Очевидці стверджують, що бачили одну з них неподалік українського кордону, в Ростовській області.

Чи справді це так - невідомо, але право-захисниця припускає, що російська влада у такий спосіб спробує приховати загибель своїх військових на сході України.

Вочевидь, крематоріїв для всіх агресорів не вистачає. Як повідомляють у РНБО, росіяни вивезли з Донеччини вбитих і поранених вояків на шести легковиках і чотирьох "КАМАЗах".

За інформацією очевидців, тіла поскидали у штольню однієї з шахт у районі Червоно-партизанська.
    http://podrobnosti.ua/society/2014/09/05/992098.html

6. сніжна

до моменту порушення однією із сторін. Тобто є початкова дата, зя кої відраховується період затишшя, а далі- до першого пострілу.

Що говорив Саакашвілі про всі ці перемир я- уже вчора постила.

Ну і це - теж яскравий приклад:

Вот они заключили перемирие в 1992 году... Ельцин был гарантом. Потом пала Гагра... более тысячи гражданских убиты, несколько тысяч беженцы... через год опять мир, опять нарушение мира и падение Сухуми... убитые до 10 000, и каждый десятый в Грузии беженец. Россия опять ни при чем и "ополченцы" вдруг стали миротворцами

п.с. але є у перемир ї і плюс для України. Враховуючи те, що на останній момент позиції нашої армії були не ахті, і їх тіснили як могли, то все призупинилося на етапі оборони, а не наступу. Тому потрібен час, щоб і хлопці дух перевели, і перегрупування провели і може нарешті дочекалися якоїсь обіцяної техніки для подальших дій. Шкода, що армія Пу цей час використовуватиме з тією ж ціллю.

7. zetta

zetta Well-Known Member

Перша леді країни підтвердила, що її старший син Олексій дійсно воює у зоні АТО
    Проте далі коментувати цю інформацію вона відмовилася. Перша леді наголосила, що зараз підтримує дружину сина, свою невістку Юлію Алиханову, у якої підростає маленький син.

За словами Марини Анатоліївни, вона обожнює малюка і кожну вільну хвилину приділяє йому.http://gazeta.ua/articles/life/_per...j-sin-oleksij-dijsno-voyuye-u-zoni-ato/579454

---------- Додано в 05:33 ---------- Попередній допис був написаний в 05:23 ----------

Дмитрий Кавун, племянник экс-генпрокурора Украины Виктора Пшонки, стал заместителем прокурора Харьковской области

---------- Додано в 05:39 ---------- Попередній допис був написаний в 05:33 ----------

В "ДНР" раздали пресс-релизы на 9 сентября, в которых обвиняют Украину в срыве перемирия

В террористической организации "ДНР" уже распространяют пресс-релизы, в которых обвиняют Киев в нарушении перемирия.

Как сообщает Цензор.НЕТ этот пресс-релиз разместил у себя в твитере журналист ВВС Kevin Bishop .

"Это приглашение на пресс-конференцию "ДНР" в следующий вторник. В нем Киев обвиняют в нарушении перемирия, которое только-только началось"- пишет Бишоп. Источник: http://censor.net.ua/n301379 Источник: http://censor.net.ua/n301379

8. ljudviga

ljudviga Active Member

9. zetta

zetta Well-Known Member

10. ljudviga

ljudviga Active Member

О, треба росіян, які не вірять, що їхні війська вдерлися в Україну, тикати носом сюди - рос. сайт, пошук зниклих та вже загиблі
    http://lostivan.ru/

11. Nana11

Nana11 аспіранточка

А я мала спілкування з нормальною москвичкою, яка приїхала сюди. Описала все шо там відбувається одним словом "Сталінізм". І чесно кажучи думаю шо тепер ні по телефону ні в інтернеті ніхто з адекватних росіян не напише вам, бо це все вичисляється. Це радянські часи, коли навіть вдома було страшно сказати те що думаєш, бо могли завтра прийти за людиною.

12. Nana11

Nana11 аспіранточка

Відповідь: Повістка у військомат Вашому чоловіку

В більшості згідна крім того пункту про вилучення майнапідприємств на користь армії, знаю шо на львівських підприємствах всі автомобілі грузові типу Кразів забрали ше на початку тих подій.

13. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Цю інформацію вони вже спростовували, пояснивши знов таки "труднощами перекладу" і неправильно підібраними словами. Нібито ДНР мали на увазі обговорення "можливості порушення Україною перемир"я"

---------- Додано в 10:32 ---------- Попередній допис був написаний в 10:24 ----------

Слухала вчора по Шустеру того журналіста, якого побили в Пскові після інтерв"ю "Ехо Москви" про рос.військових у війні з Україною.
    Там реально більшість солдатів з псковської дивізії не знають, куди їх везуть. Це реально. А вже опинившись в Україні в них свалу нема, бо написати рапорт про відставку вони не можуть - нема кому, а крім того - стріляють з усіх сторін і навіть свої ж з боку рашки по них же луплять градами.
    Вдома ж сім"я рос.солдата також опиняється в заручниках ситуації, бо їм погрожують виселенням і припиненням грошової виплати і т.п.
    Але факт той, що люди принаймні в Пскові вже про це говорять. Вони прозрівають від брехні, за допомогою якої солдатів вивозять на війну ( як нібито на ученья в Ростов).

Зауважте, що військові кажуть, що отримавши офіційне оголошення війни і наказ іти вбивати на Донбас - вони підуть, але отак брехнею і втіхаря воювати вони не згідні.
    Ось це і може бути проблемкою путіна, яку він має якось порішати в цей час, коли оголошено перемир"я.

Те, що росіяни не в курсі, куди їх везуть, підтверджує і Володя Парасюк (він вчора взагалі прекрасно посадив Шуфрича-сволоту!). Росіяни впевнені, що вони в Ростовській області Росії і спочатку навіть не вірять, що то Донбас і реальна війна, з реальними смертями.

Добре. Але в мене тоді тільки ще таке питання: а ті, хто з території рашки лупить градами в тому числі і по мирних населених пунктах, - це хто? Рос.військові? Ополченці? Якщо доблесні рос.військові - чому вони це роблять? Теж учєнья чи як?..

14. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

А мені вчорасподобалась думка якогось військового, що нема чого надіятись на когось. Тільки на себе, та й по всьому.

15. AnnyMa

AnnyMa миється в бані

Так вони думають що вони на навчаннях. Росія велика і артелереистів вони з усіх віддалених куточків везуть на "навчання" щоб відстріляли.

16. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

В новинах по 24-му у біжучому рядку пишуть що сепаратисти знову ігнорують перемир'я і порушили домовленість ... І по 112 передають що бойовики продовжують обстріли і з систем залпового вогня, і мають то перемир'я десь далеко( А Кучма повідомив що в Мінську обговорювали нові гуманітарні грузи для Донбаса (з гуманітарними коридорами від усіх бажаючих сторін). Та командир батальйону "Азов" Білецький каже, що все ж серйозних бойових дій не було і не має, лише перестрілки розвідгруп, і то вже краще. А Рашка вже не задоволена спільними навчаннями військових наших з НАТО на полігоні в Яворові, каже що "це може загострити проблемі і порушити домовленості". Ну коли вже вони відстануть!

Last edited: Sep 6, 2014
  17. сніжна

вчора ще пізно в вечері читала тамтешні форуми і дівчата писали, що опівночі почався обстріл в р-ні Дебальцево ( там стоїть 25 бригада). Думала, що ще може фейк, але зараз і Тимчук пише, що порушують перемир я . Там вже не активні ніби бої, але перемир я порушується. (Российские танки ездили вокруг нас всю ночь, провоцировали нас на атаку’, - десантник 25-ой бригады
    http://society.lb.ua/accidents/2014/09/06/278523_rossiyskie_tanki_ezdili_vokrug.html)

Зараз дівчата пишуть, що все спокійно:Дозвонилась мужу,ночью у них было все спокойно,на дальнейшие действия ни каких приказов пока нет..

Сепарські сайти повідомляють, що українці теж підтягують свої сили під Дебальцево і укріпляються

Ніхто нічого Порошенку не обіцяв, виявляється:

США не обіцяли Порошенко зброю, а поляків він навіть не просив
    Субота, 06 вересня 2014, 12:47

Керівництво Сполучених штатів Америки під час переговорів на саміті НАТО не надавало президенту Петру Порошенко жодних обіцянок щодо постачання в Україну високоточної зброї.
    Про це йдеться у статті Сергія Сидоренка "Таємна зброя таємної країни", що опублікована в суботу на Європейській правді.
    Як відомо, в четвер президент оголосив про домовленість з неназваною країною щодо постачання зброї в Україну, але не назвав, пор яку державу йдеться.
    "Це точно не США", – запевнив Європейську правду один зі представників американської делегації. Згодом цю інформацію підтвердив президент Барак Обама, зазначивши, що обіцяв Україні лише "нелетальне спорядження", тобто засоби захисту і матеріально-технічне забезпечення.
    За даними Європейської правди, на переговорах з президентом Польщі Броніславом Коморовським Петро Порошенко взагалі не піднімав питання постачання високоточної зброї.
    "Якби Порошенко звернувся до мене з проханням про постачання в Україну летальної зброї, моєю відповіддю було би "так". Але річ у тому, що він мене про це так і не попросив", - переказав слова Коморовського західний дипломат.
    Виходячи із зустрічей Порошенка в Ньюпорті в четвер, лишається імовірність, що такі гарантії йому надали Франція чи Канада.
    Однак не можна виключити, що таких гарантій від Заходу Порошенко не мав взагалі.

---------- Додано в 10:03 ---------- Попередній допис був написаний в 10:00 ----------

Nastya Stanko @StankoNastya 43 сек.
    Перемир´я перемир´ям, а росармія перегруповує війська під Луганськом

---------- Додано в 10:08 ---------- Попередній допис був написаний в 10:03 ----------

Ну і от ще з тамтешнього вже сьогодні :Доброго всем утречка и мирного неба! Долго думала писать или нет, но дух поднимать нужно, наши войска передислоцируются и укрепляются, а укрепляются серьезно, есть у нас чем повоевать, ездила пару дней по нашим окраинам, стоять будем точно!

18. ljudviga

ljudviga Active Member

Ну, що. Приємно прочитати, що сім'ї ополченців ДНР_ЛНР добре влаштувалися у Якутії. Тепер за любителів Росії можна не хвилюватися!
    http://sakhalife.ru/node/82938
    По состоянию на 1 сентября в Республику Саха (Якутия) в организованном порядке прибыло 185 переселенцев: 17 размещены в доме престарелых в Якутске, остальные — в ПВР. Среди переселенцев 74 несовершеннолетних: в том числе, 31 ребенок школьного возраста, 20 — до трех лет. Некоторые переселенцы нуждаются в особом внимании — так, у одной из женщин шесть детей, младшему ребенку 5 месяцев, старшему — 10 лет. Ее муж находится на территории Донецкой народной республики и служит в ополчении.
    «Информация о том, что переселение будет организовано именно в Якутию, была предоставлена за 2 часа до вылета», — сообщает Яна Лантратова.
    Большинство переселенцев имеют среднее специальное или среднее образование, максимальный возможный уровень зарплаты для них — 20-30 тыс. рублей. Как работающие иностранцы они должны отчислять 33% налог в первые полгода. Аренда квартиры стоит 25-30 тыс. рублей.

Переселенцы-медики для того, чтобы начать работу, должны получать так называемое подтверждение диплома. Процедура занимает 2-4 месяца, работать в это время нельзя, жить переселенцу будет негде. В Якутии существует большая проблема с детскими садами и яслями, поэтому никто из детей переселенцев не может быть устроен в дошкольные учреждения. В частные детсады переселенцы не могут устроить детей из-за нехватки средств.

После размещения в ПВР паспорта переселенцам так и не вернули, возможно, документы находятся в ФМС, говорится в отчете. Люди не могут открыть банковские карты, которые позволили бы их родственникам и знакомым переводить им деньги. Украинские банковские карты на территории России не действуют. Фактически, ни у кого из переселенцев нет наличных денег.
    Многие переселенцы хотели бы переехать в регион, где действуют программы поддержки соотечественников. Однако им было объявлено, что они уже использовали право на бесплатный перелет. Перелет дорогой, денег у переселенцев нет.
    В ближайшее время начнутся морозы, температура в Якутске и Хатассах может опускаться до 60 градусов мороза, поэтому руководство республики решило не выселять из ПВР до 15 мая тех, кто не найдет жилье. С момента прибытия беженцев некоммерческие организации Якутска, а также рядовые граждане оказывают переселенцам гуманитарную помощь. Сейчас власти Якутии принимают решение о предоставлении каждому переселенцу единовременной выплаты, но конкретная сумма пока не обозначена.

По плану, в ближайшее время в Республику Якутия переедет еще около 400 переселенцев, еще 1043 человек ожидается в среднесрочной перспективе....

19. сніжна

Хай живуть собі з миром. За них не варто турбуватися чи навіть зловтішатися- люди свій вибір зробили. Ну і грець з тим всім.

Просто кожен переселенець в Росію ( якщо він не їде до найближчої родини- тата-мами-дітей, які згідні їх на себе посадити) повинен розуміти: в іншій державі вони завжди вважатимуться зрадниками так само. Я от читаю істерики донбаських мужиків, які виїхали із сім ями в Ростов, а тепер матом все криють, бо російські мужики їх там вважають другим сортом ( нас тут называют хохлами и трусами, потому что мы не защищаем свою землю.Мы не нужны России. Им главное вывезти нас в Магадан и чтоб мы там сдохли). Люди дорослі, люди роблять свідомий вибір- це їх життя і вони просто несуть відповідальність за свій вибір. Хай їдуть з миром. Україна таких громадян точно не потребує.

20. zetta

zetta Well-Known Member

Це не тільки в Ростові-на-Дону, до мужиків в принципі погано відносяться . Сьогодні бачила палатку в центрі : збір допомоги для жителів новоросіі , жодної людини щоб зупинилась там я не бачила як і самої допомоги .

А зло втішатися дійсно не варто , в мене нема емоцій до них ніяких . А от ті що там залишились дійсно шкода тим паче якщо щей допомагають армії .

---------- Додано в 15:32 ---------- Попередній допис був написаний в 15:26 ----------

То правда ?

Андрій Хведчак
    Біда. Частина другої рота Айдару (Волинь), потрапила у засідку російського спецназу. Загинули всі, Цвіт українства, цвіт Айдару.. Зібрали на Самообороні відпускників і поранених.

Thread Status:
Not open for further replies.